biz 3 yıldır bu şehirde yaşıyoruz,eşimin iş arkadaşı yan binamızda oturuyor dolayısıyla karısıda benim yakın arkadaşım oldu,çocukları var 15 yıllık evliler,adam bugüne kadar eşini hiç aldatmamış eşime ilk kez oluyor demiş,bir ay önce bizim binalara yönetici oldu bu zat,kendi memur,sık sık evde kalıyor eşlerimiz,binanın işleriyle uğraşayım derken bizim merdivenleri silen oraya buraya temizliğe giden evli iki çocuk sahibi kadınla temizlik sebebiyle telefonda görüşürken adam dilimi sürçtü neyse kadına öptüm diyor,kadın iki dakika sonra tekrar arayıp sen az önce ne dedin diye soruyor,adam alışkanlık işte deyince kadın gülüyor yani kaba tabir adama iş atıyor ve bunlar bir aydır birlikteler her halt yaşanıyor gizli gizli,geçen hafta arkadaşım o kadını kendi evine halıları sildirmek için çağırdı herşeyden habersiz,tabi bu arada kocasıda evde,düşünün üçü aynı evde,eşim uyardım diyor kadının kocası duyar cinayetler böyle çıkar diye ama adam dikkat ediyoz demiş,eşim sıkı sıkı tembih etti sakın karısına bişey söyleme temizlikçi kadınada bildiğini belli etme diye,buraya kadar beni ilgilendiren bişey yok sadece çok çok üzüldüm kendimi arkadaşımın yerine koydum gerçekten insan katil olur öyle bir durum,kendi adıma korkum ise eşim mesafeliyim desede hala çok yakın arkadaşlar etkilenirmi diye düşünüyorum yada ben yapıyorum sende yap diye ortam yaratırmı şahsiyetsiz adam,ben yazın annemlere gidip kalıyordum bir süre artık vazgeçtim gitmiycem,gerçi yapan burnunun dibinde de yapabiliyor demekki,ya kızlar ben çok kahroldum eşim de bana kızıyor bu çok yaygın uzaydamı yaşıyorsun da bu kadar etkilendin diyor,ne yapayım bi fikir verin lütfen