Eşimin arkadaş grubu🙁

bilinmeyen40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
54
1
İyi akşamlar eşimin çalıştığı iş arkadaşları var bazılarıyla daha samimi onlarla watsap grubu kurdular ordan sürekli yazisiyorlar. Eve geldiğinde okuyorum mesajlasmalarini. Grupta eşim dışında 3 erkek var. İkisi bekar biri evli. Bekar olanlar sürekli karı kız muhabbeti yapıyor ne bileyim yolda giderken bir kız görsünler yok şöyle güzel yok böyle güzel offff afet off şöyle of böyle bir yere gitsinler bir kız görsünler yok şöyle yok böyle kısacası gördükleri güzel kıza kadına içleri gidiyor tamam bekarlar evet olabilir ama watsapta bile böyle konuşan iş yerinde kimbilir neler konuşuluyor ben bıktım nefret ediyorum onlardan eşime de söyledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım ister istemez eşimle sürekli iş yerinde yanyanalar 12 saat. Eşimi etkilediklerini düşünüyorum hangi erkek olsa etkilenir. Düşünsenize eşinizin yanında offf şu kız offf bu kız diye sizlanan şeyi başına vurmuş dümbükler var. Yaşlar da genç. Yani eşimde dahil 30 civarı. İşleri de heryere gidilen bir iş gitmedikleri yer yok diyebilirim doğal olarak görmedikleri kız da kalmıyor. Eşim de zaten meyilli dışarıya. Yakınındaki kişiler de böyle olunca hergun yipraniyorum ne yapmalıyım her dakikam neredeler acaba hangi kıza bakıyorlar diye düşünerek geçiyor kafayı yemek üzereyim

Ne diyelim ki şimdi? Öyle bir ortamı varsa işten ayrılmak dışında yapabileceğiniz bişey yok. Eşinde iş ortamında tabiki bu konulara katiliyordur. Mesajları okumayın.

Ne diyelim ki şimdi? Öyle bir ortamı varsa işten ayrılmak dışında yapabileceğiniz bişey yok. Eşinde iş ortamında tabiki bu konuları konuşuyorlar. Mesajları okumayın.
İşten ayrılma gibi bir durumu olamaz mesajları okumasam içim içimi yiyor kısacası nefret ettim herşeyden çözüm yolu arıyorum bende biliyorum yapacak birşey yok ama belki bir fikri olan çıkar diye yazdım

Dışarıya meyilli olduğu benim düşüncem eşim inkar ediyor hep ama ben nedense öyle düşünmüyorum bilmiyorum ne yapacağım bu gruptakiler de sanki çok fazla etkiliyor gibi geliyor

Eve geldiğinde okuyorum mesajlasmalarini.
Okumayın?
ben bıktım nefret ediyorum onlardan eşime de söyledim.
Eşim de zaten meyilli dışarıya.
her dakikam neredeler acaba hangi kıza bakıyorlar diye düşünerek geçiyor kafayı yemek üzereyim
Üzere mi?... Bekar insanlar bakarlar da konuşurlar da. Eşinizin size olan sadakatı elaleme bağlıysa geçmiş olsun..

Siz zaten bunu takıntı yapmışsınız eve gelince grup konuşmalarını okumak nasıl bir güvensizlik? Benimde çalışma arkadaşlarımla grubum var eşim açıp okusa çok kızarım..Aldatsa orada mı yazışacaklar ayrıca bunları grupta niye yazsınlar aynı işyerindeler orda muhabbeti döner kaldı ki eşiniz saklamıyormuş da telefonu.. şöyle diyeyim eşinizin içinde yoksa kimse baştan çıkaramaz 100 kadının içine de koysan yapmaz ama içinde varsa arkadaşlarıyla alakası yok kendisi bulur..bu muhabbetler hep olur ne yani bunla mı aklı kalacak eşinizin o zaman salmayın dışarı

Ya benim eşimin üniv arkadaşlarından oluşan bi Whatup grubu var. Allah allah yani. Bakmıyorum bile, paylaşılan fotoları, espirileri midem kaldırmıyor. Ama laf da etmem. Kendi bilir. Eğlence anlayışları bana göre değil ama kendileri çok eğleniyor. Ne yapayim

İyi akşamlar eşimin çalıştığı iş arkadaşları var bazılarıyla daha samimi onlarla watsap grubu kurdular ordan sürekli yazisiyorlar. Eve geldiğinde okuyorum mesajlasmalarini. Grupta eşim dışında 3 erkek var. İkisi bekar biri evli. Bekar olanlar sürekli karı kız muhabbeti yapıyor ne bileyim yolda giderken bir kız görsünler yok şöyle güzel yok böyle güzel offff afet off şöyle of böyle bir yere gitsinler bir kız görsünler yok şöyle yok böyle kısacası gördükleri güzel kıza kadına içleri gidiyor tamam bekarlar evet olabilir ama watsapta bile böyle konuşan iş yerinde kimbilir neler konuşuluyor ben bıktım nefret ediyorum onlardan eşime de söyledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım ister istemez eşimle sürekli iş yerinde yanyanalar 12 saat. Eşimi etkilediklerini düşünüyorum hangi erkek olsa etkilenir. Düşünsenize eşinizin yanında offf şu kız offf bu kız diye sizlanan şeyi başına vurmuş dümbükler var. Yaşlar da genç. Yani eşimde dahil 30 civarı. İşleri de heryere gidilen bir iş gitmedikleri yer yok diyebilirim doğal olarak görmedikleri kız da kalmıyor. Eşim de zaten meyilli dışarıya. Yakınındaki kişiler de böyle olunca hergun yipraniyorum ne yapmalıyım her dakikam neredeler acaba hangi kıza bakıyorlar diye düşünerek geçiyor kafayı yemek üzereyim
Eşiniz zaten sizi seviyorsa aklı öyle karı kıza gideceğini düşünmüyorum ama bence onlara söyleyebilir çok fazla bu muhabbetleri yapıyorsunuz biraz azaltın veya benim yanımda değil başkalarının yanında konuşun bu konuları diyebilir

Eşiniz muhabbetlerden memnun olacak ki grupta hala dönüyor. Milletin kaşığıyla öorba içecek akla sahipse size şimdiden geçmiş olsun.
Bide şu erkek muhabbetlerini niye bu kadar okursunuz ki 🤦‍♀️

Siz benim eşimin whatsup grubunu görseniz delirirsiniz demekki 10 dan fazla erkek hepsi çocukluk arkadaşı hepside is güç sahibi mühendis öğretmen avukat pilot is adami hepsi eğitimli yaptıkları muhabbet birbirlerine açık saçık kari kız fotusu videosu atıp yok şunu yaparmısin yok sen şunu naparsin bos boş geyik espri öyle salak muhabbetler ki yani içlerinde bekar 1_2 kişi var onlar evliler kadar yapmiyor okuyorum bende bizimki komik degilmi ama diye gülüyor üstüne kızarsam şifre koydurtcaksin bana diye tehdit ediyor bıraktım bende artık bir insanın içinde varsa engelleyemezsin karakter meselesi bunlar...

Eşiniz meyyilliymiş siz demişiniz. Zaten meyilli olmasa gruba yazmayin bu muhabbetleri sevmiyirum derdi kimse de yazmazdı yani sorun eşinizde. Gözüdışarda biri ile neden evlisiniz onu sorun kendinize

Benim eşimin de var böyle grupları, küfürler bu tarz muhabbetler çok döner ama bir kere cevap yazmış küfretmiş o tarz konuşmalara dahil olmuş mesajı yoktur. Eşimin tarzı değil çünkü bilirim, bilmesem de iki tane dönen muhabbetten etkilenip beni aldatacaksa da keyfi bilir hiç kendi kendimi yiyip bitirmem öyle. Siz de ne yaparsanız yapın mayasında olan adam her türlü yer yiyeceği haltı

Eşiniz telefonunu saklamıyor diye tüm şahsi konuşmaları okumanız normal mi ?

İş arkadaşları kendi aralarında bir grup kurmuş , yazdığınıza göre de gruptaki herkes erkek. Onların özel konuşmalarından size ne ?

Kız kıza sohbet ederken hiç mi şakalaşmıyoruz mesela biz kızlar.

Genç,bekar adamlar erkekleri mi beğenseydi?Eşinize hiç mi güveniniz yok?Çalıştırmayın bari adamı,siz gidip çalışın.Adamın içinde varsa heryer de her şekilde yapar bunu.

X