- 2 Temmuz 2020
- 54
- 1
- Konu Sahibi bilinmeyen40
İyi akşamlar eşimin çalıştığı iş arkadaşları var bazılarıyla daha samimi onlarla watsap grubu kurdular ordan sürekli yazisiyorlar. Eve geldiğinde okuyorum mesajlasmalarini. Grupta eşim dışında 3 erkek var. İkisi bekar biri evli. Bekar olanlar sürekli karı kız muhabbeti yapıyor ne bileyim yolda giderken bir kız görsünler yok şöyle güzel yok böyle güzel offff afet off şöyle of böyle bir yere gitsinler bir kız görsünler yok şöyle yok böyle kısacası gördükleri güzel kıza kadına içleri gidiyor tamam bekarlar evet olabilir ama watsapta bile böyle konuşan iş yerinde kimbilir neler konuşuluyor ben bıktım nefret ediyorum onlardan eşime de söyledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım ister istemez eşimle sürekli iş yerinde yanyanalar 12 saat. Eşimi etkilediklerini düşünüyorum hangi erkek olsa etkilenir. Düşünsenize eşinizin yanında offf şu kız offf bu kız diye sizlanan şeyi başına vurmuş dümbükler var. Yaşlar da genç. Yani eşimde dahil 30 civarı. İşleri de heryere gidilen bir iş gitmedikleri yer yok diyebilirim doğal olarak görmedikleri kız da kalmıyor. Eşim de zaten meyilli dışarıya. Yakınındaki kişiler de böyle olunca hergun yipraniyorum ne yapmalıyım her dakikam neredeler acaba hangi kıza bakıyorlar diye düşünerek geçiyor kafayı yemek üzereyim