Eşimin arabasını kaçırcam...

Evet gerçekten şanslıyım bu konuda :)

Bir süre eşiniz yanınızdayken kullansanız sonra istediğiniz zaman kaçırırsınız.

daha kac kez esinize soyleyip keyfinin gelmesini bekleyeceksiniz ki,
esinle konus izin almadan arabasini alma diyen arkadaslari hic anlamadim,
zaten her seye bahane buluyor, izin vermiyor yazmissiniz,
daha neyi bekleyeceksiniz,
tum ozguveninizin kirilmasini mi?

eger kendinize guvenmiyorsaniz, bilen bir yakininizi refakat icin cagirin ve firsatiniz varken arabayi kacirin.

Ya valla ben o arabayı garajdan da çıkartırım ama sırf eşimin yüzümden güvenim kırılıyor.

20 ders aldım kursta.Hocamız sağolsun çarşı içine filan soktu sadece güzargah yaptırmadı.Alışın trafiğe girmeye dedi.Ama eşim sağolsun unutturacak geri

Yok herşeye bi bahanesi var.Çocuklar olduğu için onlarla çıkınca çoluk çocuk var arabada diyo.Sanki gaza basıp duvara tosluycam.Yada akşamsa dur şimdi akşam akşam diyo.Yani bahane çok.Ay bak anlattıkça sinirleniyorum.

otomatik araç tecrübeniz yoksa ellemeyin derim. araca hasar vereceksiniz gibi geldi bana. pedallar farklı debriyaj arayayım derken ayaklar karışabilir. sakın ha

cocuklar konusunda hakli, dikkatinizi dagitabilirler,

en iyisi baska bilen birini cagirin ve cikin.

bir de su var, Allah korusun esiniz sehir disina cikmis, cocuklar hasta olsa gece falan ne yapacaksiniz,
hazir ogrenmisken kendinizi gelistirmeniz sart. Sonra uzerinden aylar gecince bir daha cesaret bulamayabilirsiniz. Annemin cok hevesi vardi, ufak bir kaza gecirdi, sonra da cok korktu bir daha kullanmadi araba. simdi surekli babama bagli. Siz boyle olmayin.

İyi haftasonu cıkın ?
En azından bikaç kere o arabaya alısana kadar yanınızda biri olsun
Simdi bu kacırma heyecan veya paniğiyle daha cok hata yapmaya müsait olursunuz
Hafta sonu olmaz.Kendisi işkoliktir.Hafta sonuda çalışır.Görümcem öğretir ya ona kalmadım zaten.Ona kalırsa yok öğretmez biliyorum.

Yok sanki ehliyeti süs diye aldım.Burada millet ehliyetsiz bile sürüyor.Tabiki bunu asla onaylamıyorum.Ehliyeti almadan bir sefer demedim sürüyüm diye.Ama hala böyle yapması sinirlerimi bozuyor.

Kaçırsanız ters tepki verir mi aranız bozulmasın yinede :) çerçeve yaptırıp salona koymak için aldık zaten biz

Aynen böyleyim işte.Kapıda araba duruyor ben evde canım sıkıla sıkıla oturuyorum.Yaz günü olsa neyse kış günü arabasız zor biryere gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…