- 28 Mart 2017
- 16.555
- 67.760
- 598
- Konu Sahibi CitirTurtam
acil durumda lazım olur diye almış olabilir. olabilir miArabayi ney için aldı o zaman? Ben istemedim kendi karar verdi gitti aldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acil durumda lazım olur diye almış olabilir. olabilir miArabayi ney için aldı o zaman? Ben istemedim kendi karar verdi gitti aldı
Sizde onlardan birisiniz herhalde. Memnun oldum :)
acil durumda lazım olur diye almış olabilir. olabilir mi![]()
acil durumda lazım olur diye almış olabilir. olabilir mi![]()
yoo ben kimseye araba kullanmıyo diye dünyayı dar etmiyorum.
ee o durumda kullanır belki.Tam da üstüne bastınız. Başımızdan korkunç bir olay geçti yaklaşık 4 ay önce. Tabi o zamanlar arabamız henüz yoktu. Mecburen bir arkadaşından rica etti bizi olay yerine götürmesi için. Zaten ondan sonra muhabbet arası konuştuk eşimle, dünyanın binbir türlü hali var alalım ilerde bir araba dursun diye, sonuçta herzaman götürecek birini bulamazsın. Bir yakınımı kaybettim, başta kayıp zannettik ve hastaneleri tek tek dolaşmak istedik, bu otobüsle minibüsle olacak iş değildi o yolculuk bitmezdi benim için. Şimdi düşünüyorum Allah korusun birdaha yaşatmasın tabiki de, tekrar benzer bir olayla karşılaşırsak o perişan halimle beni mi oturtacak direksiyon başına?
Bence bu konunun üzerine gitmeyin. Eşinizi böyle kabul edin. Bir sebepten kullanamıyor deyip geçin. Erkekler bizim gibi değiller, tepkilerini hemen göstermeyebilirler. Bu kadar basit bir şey yüzünden eşinizle aranıza soğukluk sokarsanız çok üzülürsünüz.Ne mutlu size ne diyeyim başka![]()
Bende elbette bayılıyorum ve arabamızı satma taraftarı değilim. Öyle bir kural tabiki de yok ama arada bende yanında oturup yolculuğun keyfini çıkarabilsem çok güzel olacak hani diyorum :) bazen o kullansın bazen de ben. Daha önce korkmayan yüzlerce km yol giden adam birden bire nasıl korkar? Kaza vs yaptıysa illaki bir şekilde duyardım birinden annesi babası abilerinden falan.
Yaşadğı tramvatik bi olay vardır belki akla ilk gelen bu oluyor. Belki fobisi vardır. Ama sze anlatamaması tuhafMerhaba arkadaşlar
Ben bu konuyla artık baş edemiyorum. Eşimde yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz, ve ben bu 7 yıl içerisinde eşimi birkez bile araba kullanırken görmedim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık ama yok. Her seferinde kaçıyor, araba kullanmamak için binbir türlü bahane uyduruyor. Ehliyeti var gördüm. Ben istanbul trafiğini bilmem etmem alışık değilim böylesine. Buna rağmen geçen eşimin şirket arabasıyla gezmeye gittik ve beni oturttu direksiyona.
Neden kullanmak istemiyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırma noktasına geliyorum düşündükçe, kendime çok büyük dert ettim bu konuyu!
Korkuyorsa açık açık söylesin ne var bunda. Korkmuyorum alakası yok diyor. Uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim diyor. Yaw kolay unutulacak birşey değil ki bu.
Çıkamıyorum işin içinden, kafamda sorular çoğaldıkça çoğalıyor.
Manüel vites kullanamam otomatiğe alışığım diyor, babamın otomatik arabasını kullanmadı bana kitledi (istanbuldan çorlu havaalanına halamı karşılamaya gitmemiz gerekiyordu düğün öncesi, saat gecenin 12si ve ben kullanmak sorunda kaldım!!!)
Eee al sana otomatik araba. Neden kullanmadın?
İşin en ilginç tarafı, abileri bile bugüne kadar araba kullandığını görmemişNasıl görmezler yaaa? Hiç mi denk gelmediler? Hiç mi abinlerle biryere arabanla gitmedin?
Neden neden neden?
Geçmiş olsunEşim dün ilk sürüşünü yaptı, sonuç: Araba sanayilik oldu![]()
Geçmiş olsun![]()
BenceMerhaba arkadaşlar
Ben bu konuyla artık baş edemiyorum. Eşimde yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz, ve ben bu 7 yıl içerisinde eşimi birkez bile araba kullanırken görmedim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık ama yok. Her seferinde kaçıyor, araba kullanmamak için binbir türlü bahane uyduruyor. Ehliyeti var gördüm. Ben istanbul trafiğini bilmem etmem alışık değilim böylesine. Buna rağmen geçen eşimin şirket arabasıyla gezmeye gittik ve beni oturttu direksiyona.
Neden kullanmak istemiyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırma noktasına geliyorum düşündükçe, kendime çok büyük dert ettim bu konuyu!
Korkuyorsa açık açık söylesin ne var bunda. Korkmuyorum alakası yok diyor. Uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim diyor. Yaw kolay unutulacak birşey değil ki bu.
Çıkamıyorum işin içinden, kafamda sorular çoğaldıkça çoğalıyor.
Manüel vites kullanamam otomatiğe alışığım diyor, babamın otomatik arabasını kullanmadı bana kitledi (istanbuldan çorlu havaalanına halamı karşılamaya gitmemiz gerekiyordu düğün öncesi, saat gecenin 12si ve ben kullanmak sorunda kaldım!!!)
Eee al sana otomatik araba. Neden kullanmadın?
İşin en ilginç tarafı, abileri bile bugüne kadar araba kullandığını görmemişNasıl görmezler yaaa? Hiç mi denk gelmediler? Hiç mi abinlerle biryere arabanla gitmedin?
Neden neden neden?