- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
-
- Konu Sahibi Loveangel1
Tabii ki girceksin canım ama yalnız değil.O da destek oldun biraz.Yoksa unutursun20 ders aldım kursta.Hocamız sağolsun çarşı içine filan soktu sadece güzargah yaptırmadı.Alışın trafiğe girmeye dedi.Ama eşim sağolsun unutturacak geri
Manuel’den otomatiğe geçişte en önemli fark, Manuel’de çift ayak kullanılırken, otomatikte tek ayak kullanılmasıdır. İkisi de motor beceridir. Yani frenin ve gazın yerini bilmeniz bir şey ifade etmiyor. Motor beceri pratikle gelişir.Yok canım fren yerine gaza basmam heralde
Evet belki daha tam bilmediğim için böyleyim.AmAma bence de eşinizin arabayı elinize teslim edecek kadar iyi öğretmiyorlar. Bunu söylemek istyorum. Bence eşinize kızmayın.
Yok canım ya annem teyzem filanda yok dediler.Yanında çocuk var bikaç kere göstersin eşin dediler.Oda tamam istersen çıkartayım dedi.Herkes öyle deyince vazgeçtim Zaten.arabayı kaçırdın mı diye bakmaya geldim:))
en iyisini yapmışsın canım:)) ama konu başlığını sevdimEvet belki daha tam bilmediğim için böyleyim.Am
Yok canım ya annem teyzem filanda yok dediler.Yanında çocuk var bikaç kere göstersin eşin dediler.Oda tamam istersen çıkartayım dedi.Herkes öyle deyince vazgeçtim Zaten.
Birde hava baya yağmurlu.Kaydırırım filan ne biliyim bende korktum herkes öyle deyince.Hafta sonu hava iyi olursa görümcemle çalışcaz biraz.en iyisini yapmışsın canım:)) ama konu başlığını sevdim
Bende manuel kullandım otomatigi bilmem once ogrenmelisin yoksa baska otomatikle Manuel ...r yapip arka arka cikican d yapip surucen sqnirim ama yapma kaza yapabilirsin inanmıyorum konu 2018 sorry bayanlarKızlar ehliyetimi Yen'i aldım.Çok rahat ve güzel araba kullanıyorum.Büyük bir şehirde değilim zaten.Kursa da baya gittim.Yeni sistemde zaten baya zorlaştırdılar.Yeni ehliyet alanlar bilir.Ben sınava girdiğimde çoğu kişi kaldı zaten.Ben hiç yanlışsız gayet rahat bir şekilde tamamladım parkuru.
Gelelim konuya.Sevgili eşim bana kendi arabasını henüz hiç vermedi.Üstelik otomatik.Daha çok olmadı ehliyeti alalı ama zaten bu gidişte direksiyonu tutmayı da unutçam.Neymiş bunun motoru yüksekmiş.Yarın arabayı garaja bırakıp iş için gidecek bende fırsat bu fırsat arabayı garajdan çıkartıyım diyorum.Ama otomatik arabayı çalıştırmayı dahi bilmiyorum.Birde garaj hafif aşağı eğimli yanlışlıkla öne gidip bi yere toslarım diye korkuyorum.Ben o kadar milletin içinde manuel arabayı on numara kullandım ama kendi arabamıza binmeye cesaret edemiyorum Araba kullanmak cesaret işi değil mi zaten.Bi el atın sizin ilk araba kullanma tecrübeleriniz neler.Birde şu otomatik arabayı garajdan nasıl çıkartırım bi yardım edin.
Kızlar ehliyetimi Yen'i aldım.Çok rahat ve güzel araba kullanıyorum.Büyük bir şehirde değilim zaten.Kursa da baya gittim.Yeni sistemde zaten baya zorlaştırdılar.Yeni ehliyet alanlar bilir.Ben sınava girdiğimde çoğu kişi kaldı zaten.Ben hiç yanlışsız gayet rahat bir şekilde tamamladım parkuru.
Gelelim konuya.Sevgili eşim bana kendi arabasını henüz hiç vermedi.Üstelik otomatik.Daha çok olmadı ehliyeti alalı ama zaten bu gidişte direksiyonu tutmayı da unutçam.Neymiş bunun motoru yüksekmiş.Yarın arabayı garaja bırakıp iş için gidecek bende fırsat bu fırsat arabayı garajdan çıkartıyım diyorum.Ama otomatik arabayı çalıştırmayı dahi bilmiyorum.Birde garaj hafif aşağı eğimli yanlışlıkla öne gidip bi yere toslarım diye korkuyorum.Ben o kadar milletin içinde manuel arabayı on numara kullandım ama kendi arabamıza binmeye cesaret edemiyorum Araba kullanmak cesaret işi değil mi zaten.Bi el atın sizin ilk araba kullanma tecrübeleriniz neler.Birde şu otomatik arabayı garajdan nasıl çıkartırım bi yardım edin.