Eşimin arabasını kaçırcam...

Yok ya iyi bir fikir değil.Ehliyeti almak önemli değil.Pratik yapın bol bol.Arabayı çarpsanız iyi de birinin canı yanmasın Allah korusun.Trafik bu şakaya gelmez.Eşini ikna et hergün bir saat trafiğe çık.Kurstaki direksiyon dersiyle trafiğe çıkmak asla aynı şey değil.Ya da özel ders al

Yemez çünkü kiralama için belli yaş sınırı ve ehliyetin için belirli bi süre gerekli :KK43:
20 yaşındaki erkek arkadaşım 2 senedir kiralıyor. Sağlam yerlerden kiralarsanız bir sorun olmuyor,biz internetten güvenilir bir siteden kiralıyoruz. :) ama normal bir Rent A Car'dan kiralarsanız kimi yerler belli bir tecrübe istiyorlar evet.

Evet kızlar eşime söyledim sabah arabayı garajdan çıkar diye tabiki bin dereden bin su getirdi.Beni sinir etti.O kadar kızdım ki sinirden ağlıyorum.Yok önce o bikaç kere gösterecekmiş.Hiç gösterdiği filan yok yalan.Birde diyoki he çarp bi yere.Sen böyle dersen Zaten ben araba filan kullanamam dedim.Olan çesaretimde gidiyo dedim.Kış geldi hiç biryere çıkamıyorum Zaten.Sabah sabah çok güzel moral oldu.Sözün özü eşim olduğu sürece ben araba kullanamam.

Motor yüksek biryere girersin dedi.Alakasını bilmiyorum ki hiç anlamam.Ama bizim çalıştığımız arabaların motorları daha küçük.
Evet haklı alıştırma gerek. Otomatigin de kullanma şekli ayrı çünkü. Sakın böyle bir iş yapmayın buradan gaza gelip. Bence de otomatik arabalı bir hoca tutun onunla çalışın en az bir gün. Mümkünse dört çeker araba olsun. Var öyle yerler. Motoru büyük olanların hızlanması birden olur. Durması da daha zordur. Öyle bastın durmaz hhemen. Allah korusun arabayı takla attirirsiniz çok hızlı olmasaniz da. Ya da yağmurlu havada dört çekere almazsaniz 30 la gitseniz bile araba feci kayar ani frende . Lütfen öyle alıp kacmayin. Başınıza iş açmayın durduk yere. Küçük araba kullanmakla büyük araba kullanmak yeni başlayan için kesinlikle bir değil.

Son düzenleme:
Arabasına bu kadar kıymet veren adamlara uyuz oluyorum babamda öyle arabaya binerken geriliyorum resmen kendi arabama bindiğim gibi asla olmuyor yani.

bizde durum tam tersi.eşim varken ıyı kullanıyorum ama tek başıma çıkacak cesaretım yok hiç.eşim al git arabayı dıyor ama bende o cesaret yok.

Evet kızlar eşime söyledim sabah arabayı garajdan çıkar diye tabiki bin dereden bin su getirdi.Beni sinir etti.O kadar kızdım ki sinirden ağlıyorum.Yok önce o bikaç kere gösterecekmiş.Hiç gösterdiği filan yok yalan.Birde diyoki he çarp bi yere.Sen böyle dersen Zaten ben araba filan kullanamam dedim.Olan çesaretimde gidiyo dedim.Kış geldi hiç biryere çıkamıyorum Zaten.Sabah sabah çok güzel moral oldu.Sözün özü eşim olduğu sürece ben araba kullanamam.

Cesaretini kırar , seni panik yapmaya sevk eder yerinde olsam dört saat daha ders satın alırdım hocayı garaja getirir onla bir kaç kere çıkarırdım madem arabasını vermiyor ödesin.

bende bir pazar sabahı o uyurken kaçırmıştım arabayı
bizimkide otomatik :) gittim market alışverişimi yaptım
tek başıma açtım radyoyu da gayet rahattım
otomatik viteste r ile geri gelip çıkartabilir siniz?

özel ders veren birinden ders al 2 saat alsan yeter saatı 50 tl falan
sana yeterde artar bile , ama kocandan habersiz arabasını alıp çıkma ,

Arabasına bu kadar kıymet veren adamlara uyuz oluyorum babamda öyle arabaya binerken geriliyorum resmen kendi arabama bindiğim gibi asla olmuyor yani.
Arabaya birşey olur diye mi korkuyor yoksa bana birşey olur diye mi bilemiyorum.Oğlum var bide çocukla filan nasıl sürcen diyo.Aslında arabası için ölen tiplerden de değil kim istese verir.Bi bana güvenemiyor nedense.

bizde durum tam tersi.eşim varken ıyı kullanıyorum ama tek başıma çıkacak cesaretım yok hiç.eşim al git arabayı dıyor ama bende o cesaret yok.
Bende sabah aynı şeyi söyledim.Milletin eşi sen yaparsın sen edersin diye motive eder dedim.Sen tam tersi beni enelliyosun dedim.Çok sinir oldum çok:sinirli:

bende bir pazar sabahı o uyurken kaçırmıştım arabayı
bizimkide otomatik :) gittim market alışverişimi yaptım
tek başıma açtım radyoyu da gayet rahattım
otomatik viteste r ile geri gelip çıkartabilir siniz?
Yok daha elimi sürmem.Çok sinir oldum.Yaprsın canım çıkartayım filan demedi.Ayrıca o böyle olmasa ben o arabayı garajdan zaten çıkartırım.Onun bu tavrı beni etkiliyor.

Araba kullanmayı eşim öğretmisti manuel de ilk kullandığım zaman sevgiliydik yengem abinin arabasi ile ögren kaza yaparsan zararı bize olur demişti. İyi ki demiş arabanın tampon biraz gitmisti:bicak: ama ondan sonra şükür hiç kaza yapmadım sanırım benim cesaretimi kaza getirdi yerine. Eğer otomatik oldugu icin korkuyorsan bi kaç kere esinle beraber kullan yanında Kendine gelirsin.

ay ne iyi yengeymiş o demeye geldim sadece

huzurunuz daim olsun

canım kaçır ama yavaş ol hakediyor bu eşler bunu :KK70: bende aldım ehliyeti tek seferde. benimkide yok gece yok gündüz yok sonra yok muayene yok bişi olur die die bana vermedi. halbuki güzelde kullanıorum ama beni strese sokuyor kendisi minübüs şöferi beni sürekli onun gibi kullanayım die bekliyor gıcık oluyorum. şimdi dün muayeneyi yaptırdı ne var ki 6 aylık hamileyim kendim korkuyrm şimdide ama kış gelmeden unutmadan sürmem lazım alışmam lazım yoksa bende unutucam nerdeyse :)

canım kaçır ama yavaş ol hakediyor bu eşler bunu :KK70: bende aldım ehliyeti tek seferde. benimkide yok gece yok gündüz yok sonra yok muayene yok bişi olur die die bana vermedi. halbuki güzelde kullanıorum ama beni strese sokuyor kendisi minübüs şöferi beni sürekli onun gibi kullanayım die bekliyor gıcık oluyorum. şimdi dün muayeneyi yaptırdı ne var ki 6 aylık hamileyim kendim korkuyrm şimdide ama kış gelmeden unutmadan sürmem lazım alışmam lazım yoksa bende unutucam nerdeyse :)
Ay aynı işte.Benim eşim arabayı ilk kullanmaya başladığı zaman evimizin önündeki koca betona çıkmıştı.O zamanları unuttu beyefendi bana güvenemiyor şimdi.Çok sinirliyim ona.

Vitesi d ye takın ve yavaş yavaş sürün . Valla benim de babam vermemişti ben kaçırmıştım . İyi ki kaçırmışı .

X