Eşimin annesiyle bitmeyen telefon görüşmeleri:(((

Konu fazlasıyla ilgimi çekti.Bende açsam mı açmasam mı diye düşünüyordum böyle bir konu,ancak bazen öyle tepkiler alınıyor ki,çekindim...

Anne babasıdır,illa ki arayacak.Ama bunun bir sınırı olmalı.Ben ailemle aynı şehirde oturuyorum,ama 3 saat uzaklıkta.1 sene olacak evliliğimize,annem aradığım sayılıdır.Eşimin ailesi Sivas'ta,benim ailemin bildiklerinin kat kat fazlasını bilirler!

Eşim bazen sadece akşam gelirken bişey lazım mı diye arar,ama bakarım kardeşi aranmış,babası aranmış.Annesinin telefonu yok,olsa onuda arar.

Örneğin kayınvalidem,kayınpederim ve görümcem bizdeler.Dün eşim beni aradı,temizlik yapıyorum odadayım,onlar salonda dedim.Kapattık.Baktım babasının telefonu çalıyor.Onu aramış,kapttılar,görümcem...

Sinirlendim bende artık mesaj gönderdim.Annene de telefon al da aramışken onu da ara dedim.Böyle bişey görmedim,aynı yerde tek tek hepsini arıyor.

Kardeşi bazen yatmış oluyor aradığında,tamam kapat babamı arıyım diyor.Valla deli oluyorum...

Ama saatlerce sofra başında beklesem ne tepki veririm bilmiyorum...

kayınvalidemle aram iyi değil aslında eşimle flört dönemindeyken tanışmıştık aramız aşırı derece de çok iyiydi ama arada tatsızlıklar fazlasıyla oldu beni büyük hayal kırıklığına uğrattılar kayınvalidemi hergün aramam arayabilmem için kendimi toparlamam lazım eve gelirler saygıda kusur etmem ama ne ararım ne sorarım

canım evli misin bilmiyorum ama evliysen bu yazdıklarımın örnekelrini belki daha iyi anlayabilirsin yada gözünde canlandırabilirsin...erkekler özellikle evlendikten sonra değişiyorlar aşırı anneci oluyorlar annesi suçlu olsa bile bunu kabullenmezler ee birada dolduruş var tabi...nekadar seviyorum derse desin eğer seni sevdiğine inandıın adam ailesinin dolduruşan gelmişse evleneceğin zaman evlendikten sonra onu tanıyamıyorsun maalesef...

Amin Canim tesekkur ederim...Rabbim isteyen herkese versin insallah. merve02 tez zamanda bebis haberini alalim insallah...
Yasadiklarindan dolayi mutlaka depresyona girmisindir zaten.Bu konuyu yarin esine ac.haberleri bekliyoruz...

bugün hiç açmayacağım canım zaten geç uyandım saat 13.30 da kalkmış kahvaltısını hazırlamış açıkçası gece uyku tutmadı geç yattım ben o yüzden çok halsizdim...hem uyanmakta istemiyorum her uyandığımda sabah 9 da aynı muhabbetleri dinliyorum

Yanında sen varken, hele ki yemek masasında beklerken bunu yapması büyük saygısızlık!!
"Evlenmeseydin ananın dizinin dibinde oturup günlerce konuşsaydın" denir böylesine..

eşimin hiçbir kötü alışkanlığı yok bu zamana kadar şiddette görmedim tamam sinirlenince gözleri döner ama bardak tabak kırar en fazla bana dokunmadı...ama annesiyle benm yanımda hergün saatlerce konuşması deli ediyor bide ben onun gibi yapamıyorum sinirlenip bağıramıyorum 1yıldır böyleyim hep içime atıyorum

aynı ben işte yaşadıkalrımız aynıymış arkadaşınla canım bizim ki sabah bazen telefona fırlıyor annesi arıyor diye yani heran her dakika artık cinnete giriyor insan

allah sanada sabır versin canımm ben aramadığım halde böyle gerçi ben aramam zaten sesini duyunca cinnete giriyorum gerçi aramıyorum ama bize gelince tekrar tekrar aynı konuları bana analtıp duruyor...

Oha nasıl ya? Yok artık diyecek bir şey bulamadım.

canım dün güzel güzel yemekler hazırladım kendim güzelce hazırlandım içeri girdi üstünü değişti hemen annesini aradı bekeldim tel görüşmesini bitirsin diye ama masa da beklemekten ağaç oldummmm bide annesi soruyo ne yemek var eşim sayıyor işte kaynanam da sanırım benm kadar güzel yapabilmiş mi diyor ki eşimde ehh anne işte seninki kadar olmuş sayılır falan diyor iyice cinnete girdim bide sana da göndereyim getireyim falan demezmi pat küt girişecektim telefon zararlarını analttım canım kulaklıkla konuşuyor beyfendi

ayy canım ne çözümü bunlar değişmez ayol bizi bu sinirle akıl hast yollarlar cadı kaynana bitane daha alır oğluna bizimkilerde aynen toplantı apıyorlar hadi seninkiler şehirler farklı biz aynı şehirde oturuyoruz yakın sayılırız bide

Bende varim arkadasim ben yurtdisindayim esimin ailesi tuirkiyede hergun gunde mutalaka aranicaklar fakat 1'den fazla aranmasi Allahin emri biktim usandim surekli tartisma halindeyim bu ne yaaaa bi ebesini aramadigi kaliyo gicik!!!!!!

ayyy biz kadın halimizle laklak yapmıyoruz yaaaa bunlar dünyayı kurtaracak toplantı yapıyorlar tek kelimeyle isyan bayrağını çektimmmmmm

ay canım bildiğin gibi değil düşün aynı masada karşılıklı oturuyorsun eşin lakalk annesiyle konuşuyor iştah kalmıyo ki zatennn

ne tepkisi alcan canım yaaa herkes annesini babasını arayabilir ama haddini ve sınırını bilecek!!!ben arayınca saatlerce konuştu oluyorum ama eski konularımda da var işte benm ailemle aramı açtı kendi saatlerce konuşuyor buna tahammülüm kalamdı işte....

ben de annemin önce anneannemi sonra dayımı ,sonra da sayısı 8 olan teyzelerimin en az 3 tanesiyle konuşarak geçirdiği telefon menüsünden sıkıldım..kadını erkeği yok bunun demek ki..sofra kurulur,anne geeel,anne yeterrrrrrrrr yok ..günde en az 1 saat onlarla konuşacak..

Böyle bir durum tekrarlanırsa sizin yerinizde olsam yemeğimi yer sofrayı kaldırırdım eğer neden böyle bir şey yaptın derse kusura bakma sofra hep seni bekliyor ama dayanamıyor derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…