Eşimin annesiyle bitmeyen telefon görüşmeleri:(((

Öncelikle Allah sabır versin sana.Böyle hareketten kim sıkılmazki?Siz yapsanız razı gelmez tabikiAnnede olsun kim olursa olsun insan evinin halini özelini anlatmamalı diye düşünyorum.Kusura bakmada eşiniz annesine bayağı düşkün ana kuzusu sanırım.Diğer eşleride belki bu huyundan dolayı bıkmış olup bitirmiş olabilirler.Kim kendine ben kötüyüm derki?İnşallah düzelir normal mesafe koyar ailesiyle arasına.Bunu eşinizle karşılıklı ciddi bir şekilde konuşmanız lazım.Yoksa ayrı odada dursanız sizde konuşsanız telefonlarda bu sefer araya daha çok soğukluk girer iletişim kopukluğu olur.Canınızı sıkmadan bu olayı bir şekilde halledip evliliğinizi mutlu bir şekilde yürütmenizi dilerim.Allah yardımcın olsun, eşinede akıl fikir versin

al, itiraf etmiş işte, daha da akıllanmamış mı eşin

hangi erkek akıllanıyor ki canım ancak iyi eşleri gidiyor boşanıyorlar ne zamn kötü biri geliyor hem üzüyor hem parasını yiyor belki o zamn akıllanıyorlar o zamnda boşanıp tekrar evleniyorlar ama işte böyle sağlıklı evlilik olmuyor

amin canım amin....tam bir anakuzusu zaten....

Amin Canim tesekkur ederim...Rabbim isteyen herkese versin insallah. merve02 tez zamanda bebis haberini alalim insallah...
Yasadiklarindan dolayi mutlaka depresyona girmisindir zaten.Bu konuyu yarin esine ac.haberleri bekliyoruz...

ayyyy daral basti yaa okurken ne ana kuzusuymus bu ya ayni halaminda esi boyleydi ufacik cocukdum okulun onune gelir halami bana sikayet ederki koskacaman adam bunlar ruh hastasi tipler ya sonra nemi oldu halam bosandi cok seviyordu hatta 1 tane cocugu bile vardi adam bosaninca ana ogul hergun bir komsuya gidip kendileri ispatlamaya calisiyorlardi ayni sokakda oturuyorduk ordan biliyorum devaminda 5 kez daha evlendi hepsinden 1 er tane kizi var toplam piskopatin 5 kizi var hic birinede sahip cikmiyor bak senin esde oyle sana kucak acip pof poffffffflayacaklari yerde neler yapiyorlar 4 eseme niyetleri var acaba ey allahim yarabbim

Bu tip erkeklerin dogarken kalan anne-ogul kordunu kesilmemis daha, hala annesinin karnindan cikmak istemiyor galiba.
Gerekirse annesi yine icine sokacak.
Allahim ya sabah sabah hic gülecegim yoktu.
Neden evlenir böyle tipler yahu??? Otursunlar annesinin dizinde...

Canım arkadşaımın eşide aynısı.Okurken hatta acaba arkadaşım mı yazmış dedim.Beyi şehir dışından buraya gelince daha bi düşkün olmuş.Biz makara yapıp gülüyoruz yanlarında ama arkdaşaımın canına yetmiş.Kalkarkalkmaz,yemekte,tv izlerken..her az arıyor rapor veriyor sanki dğyor.Bugün bu geldi iş yerinde şöyle oldu bu yemegi yedim......Bi yatakta bi wc de aramıyor ama yakında oda olur diyor.Severek ve zorluklarla mücadele sonucu 2 yıldır evliler .Ama bu anneyle konuşma olayı evliliklerini baya bi yıpratmış.Ayrılmaya kalktılar kaçkez.Üsütne gitme eşinin annesini tutarsa sen kırılsn.Arkadaşımın beyi annem tabii arıycam deyip duruyor.Kaç sene çıktım içlerin e girdim böyle degildi diyor arkadaşım.İnatlaştıkça daha da çok arıyormuş.Sonlarını iyi görümüoyurm zaten

Allah sabır versin arkadaşım..
Bende sinir olurum kayınvalidem telefon hastasıdır benimde..
Bi naber diyeyim bütün gününü anlatır wc ye girdiğine kadar..
Eşim sevmez telefonda konuşmayı pek ama bu aralar kayınvalidem onuda sık sık aramaya başladı..
Benle konuştuğu anlattığı şeyleri eşimede anlatıyo.Eşimin söylediği şeyleri bana tekrar soruyor..
Örneğin merak edip arar eşime doktora gittinizmi die eşim anlatır işte kilo boy sorar sürekli.
Sonra ben ararım ertesi gün mesela.Banada sorar doktora gittinizmi?Evet gittik görüştün zaten... la derim.Evet kilosu kaçmış şuyu neymiş delirtir insanı sorularıyla...
Hiç konuşmadan 5 dk onu dinlediğimi bilirim sadece o anlatır mesela

Bence takılmakta çok haklısınız ama yinede belli etmeyin siirlensiğinizi tavır yapmayın bir gün bıkacak bu kadar konuşmadan..

birde ilgisini ceken ve hoşalndığı birşeyler bulun anesini aramyı unutturun sevdigi yemegi yapın ve konuşman bitince koyarım tabagına sogumasın diyin..politik yaklaşın kazanın bu mücadeleyi...

haaa çokta takılmaın keyfinize bakın erkeklere yapma dediğin şey cazip geliyo iştee ...BİDE TELEFONLA KONUŞMANIN ZARARLARIN ACIKLAYIN azdan azdan kafada bişiy kalır heralde...

Son düzenleme:
Yani annee ararsın, konuşurssun falan
Amaa eşiniz gerçekten durumu fenaa abartmış...
Şaşırdım yaaaa
Bukadarda olmazz dedirtiyorr insanaa
Allah kolaylık ve sabır versin size.

şaşırdım ilk defa duydum böyle bir şey benim eşim ben arayalım demeden aramak aklına gelmiyor bazen aramasını isterim engellemem tabi konuşsun etsinde bu kadar da değil yani

Teselli veremıyeceğim sana yine kaynana tembihlemıştir oğlunu. hakkımı helal etmem dıye eğer beni aramaz. Demi
Tir kaynana cadı kaynana. Sanada bunun eşin söylemez tabi bu yıllarca. Sürer:-(

sen eşine tavrını belli ettikce, o da işi inada bindirir aramayacağı varsa da arar annesini... erkeklerin genelinde var, evlendikten sonra bi anneci olma durumu..ama seninki biraz abartmış... yapman gereken şey, o annesini arıo, bende ablamı annemi arayıp saatlerce konuşayım, tavır yapayım, değil... sen böle yaptıkca, o da üsteleyecek... biraz umursamaz gibi davran bakalım...

cnm umursama, sen umursadıkça kıymetlendirirsin. Senin için zor biliyorum ama sabret, sinirlensen bile hissettirme.

benim eşimde ailesi ile(abisi,annesi,babası) çok konuşur evde,trafikte araç kullanırken.herşeyi anlatırlar birbirlerine.çok kızıyorum dünya meselesini mi çözüyorsunuz diye takılıyorum.hepsi farklı şehirlerde konferans kurup aile toplantısı yapıyorlar sanki.ilerde alzheimer olacan çok konuşmaktan hiç kusura bakma bakmam sana veririm bi huzur evine maaşınıda hibe ederim dedim çok oldu bigün.ama değişen bişe yokk.çözümü olan banada yardım etsin

Bende varim arkadasim ben yurtdisindayim esimin ailesi tuirkiyede hergun gunde mutalaka aranicaklar fakat 1'den fazla aranmasi Allahin emri biktim usandim surekli tartisma halindeyim bu ne yaaaa bi ebesini aramadigi kaliyo gicik!!!!!!

Hic sevmem telefonda lal lak yapmayi. Yapani da sevmem; telefon bir haberlesme aracidir, sohbet araci degil. Hele sen o kadar ozenmis, suslenip guzel bir sofra hazirlamissin.

Yerinde olsam oturur bi guzel doyurur karnimi, o daha bitirmeden konusmasini toplardim sofrayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…