Eşimin annesiyle bitmeyen telefon görüşmeleri:(((

ohhhhh şimdide ben onu mursamıyorum ben müzik dinliyorum kulaklığımı da taktım arasıra dönüp bakıyo ne zamn kapatcam diye biraz da o sinir olsun bak bende aynı şeyi yapıyorum dedikodu yapıyoz sefam olsunn kızlarrrr

emin ol evlendikten sonra oğlunun beynini en iyi annesi yıkıyor canım!!!

Evlendikten sonra bu erkek evlatları annelerin yanında mübareekk bulunmaz hint kumaşı oluyor
Amanda aman bir ballanıyor kıymetleniyor Aralarından su sızmıyor
Sanki biz kadınları leylekler getirmiş bizler annelerimiz kuzuları değiliz saçmalığa bak

tabi canım zaten sen evlendikten sonra birinci vazifen kocana saygı duymak kaynanaya kayınbabana görümcene saygı duymak ikinci vazifen kısıtlamalara dikkat etcen ailenle telefonda konuşmayacan 10 dk konuşursun 10 saat olur yılda 2 kez belki 1 kez gidersen 10 kez olur ohh maaşalllahhh protesto yapıyorum!!!!!!!!

Canim ama bunlar anlik kacislar...Biriniz bir odada biriniz baska odada...
Aranizda kocaman bir iletisimsizlik var.Ayni evde 2 ayri hayat olmus artik,olmaz...Buna izin vermeyeceksin.

Aile terapistine,evlilik danismanina sicak bakar mi esin bilemiyorum ama senin hatirina bu adimi atmali ve gitmelisiniz.

Hayat vidi vidi ile,kusluk-kavga ile gecmez.Ne agiz tadin kalir ne evinin bereketi kalir...Gencligin de elden gidince,kamburun cikinca ne olacak?Madalya mi takacaklar?

Bu ise hemen el atip danismana gidip,iletisiminizin neden oturmadigini,oturmasi icin neler yapilmasi gerektigini,dogru tartisma nasil olmali gibi bir cok konuda yardim alin.

Ayy canım sanki beni anlatıyorsun bir an şüphelendim valla ben mi yazdım bunları diye
Ama onlar erkek anası babasıı oğullarını büyütmüşler ne emek vermişler
tabiki hep onlara gidilecek biz kadınız geliniz diye hiçbir hakkımız yok
Ailemizi görmeye bile hakkımız yok zaten oğullarını almışız avcumuzun içine ayıp ama böyle konuşma

Evlenince erkek analari bi degerleniyor
Oglanlarinin yuzune bekarken bakmayan analar icinde, ogullari pek bi kiymetli oluyor (cikarlardan dolayi)
Oglanlarda anamiz bizi seviyor diye iyi evlat oluveriyor...
Salla gitsin ne halleri varsa gorsunler seni aramsinda...

Son düzenleyen: Moderatör:

türkiyenin en iyi ünlü psikologu çok yakın arkadaşı hatta bende tanıştım tanıyor beni ama gitmez evliliğimzn ilk ayların da çok söyledim ama kabul etmedi eski konularımı okuun mu bilmiyorum eşim 35 yaşında ben 23 ve eşim 2 defa evlenip boşanmış ilk eşinin problemi varmış ve 4 yıl psikolaga gitmişler ama düzelmemiş boşanmışlar...ondan çok aslında belki benm ihtiyacm vardır çünkü evliliğimz çok olaylı oldu yeni yeni duruldu derken böyle tartışmalar kopuklular başladı... evliliğimin ilk aylarından cicim aylarından bile bişey anlamadım heveslerim mutluluklarım herşey boğazım da düğümlendi duygularımı sinirlerimi 1 yıldır bastırdım hep içime attım hep içime....şimdi beni görenler de eski senden eser yok diyor çok duyarsızım sinirlenip bağırıp çağıramıyorum hıçkıra hıçkıra ağlayamıyorum belki sinirlensem bende bağırsam kırıp döksem rahatlayacağım ama yapamıyorum...

3. eşisin ha, iyi cesaret etmişsin, umarım düzelir ilişkiniz

Danisman zaten sizi umitsiz vakaa olarak gorurse hemen cekmecesinden bosanma avukatinin kartini verir.
Ne yap ne et su danismana gidin.

''Benim ihtiyacim var,beni gotur'' diye surukle onu oyle kandirabilirsin.Sana ne canim onceki esi icin gitmisler falan.''Ben istiyorum o kadar.Net''
Oncesinden oraya bildir cift terapisi icin gelcegiz diye.
Once seni tek aliyorlar canim iceri, anlatiyorsun,sonra esini tek alip onla konusacak,sonra ikinizi bir alacak...
Belli ki esin o yollardan gecmis zaten...

valla dua ediyorum simdi ,hamilenin duasi da kabul olurmus insallah...

nikahımın kıyılacağı gün eşim ailesinin psikopat akıllarıyla notere gidelim dedi nikaha birkaç saat var..neden dedim sözleşmeli evlilik istiyorum dedi neye uğradığımı şaşırdım 2 yıl flört ettik 3 ay nişan kına işlemleri oldu hiç söylemedin ki beni hiç mi tanımadın yazıklar olsun dedim!!!ben gidecektim ama ailem engel oldu kendilerine yediremediler ki benm ailemde varlıklı bir aile hatta eşim ailesinden daha iyi durumları...ben vazgeçmek istedim ama araya girdiler falan düzeldi bişekilde ama yaralar kalıyor işte....ve evlendikten sonra ilk aylarımız da sen benimle param için evlendin diyen bir adam bu!!!biliyorum annesinin dolduruşlarıyla diyordu belki içinden demiyodu ama beni yaralıyordu!!!üniv. bitirip mesleğimi yapmıyorum çalışmamı istemiyor ileride çocuğum olursa ve ben çalışmıyorum benm geleceğim güvencem????kendimi geçtim çocuğunun peki....bu böyle bir adam canım daha ne diyeyim

kayınvalidenizle aranız nasıl?

bazı eşler annesi ile eşinin arası iyi değilse kendince bir savunma mekanizması geliştirip bu şekilde sevgili analarını hayata dahil ediyorlar.

ben hergün ararım kayınvalidemi eşimse ayda bir kere bile aramaz. birşey varsa söylencek söyler o kadar.

bu durumu halletmenizin tek yolu sizde sıkça konuşun. derken bir süre sonra bıkılacaktır

3. eşimisin??eski konularını bilmediğim için
Aranızdada yaş farkı varmış epey kaç yıllık evlisiniz peki?
Canım işin zor gibi sanki valla Allah yar ve yardım olsun gerçektende

demiyim dedim ama duramadım, ilk iki eşide kayınvaliden yüzünden gitmiş olmasın, sana doğruyu anlatmazlar sonuçta

allah hayırlı bir evlat versin sana canım... uzun zamandır söylemeyi düşünüyorum ama yine kabul etmez diye söylemedim uzun zamandır hani düşünüyorum bende de sorun olabilir yaşadıkalrımdan sonra olmaması normal olmazdı zaten!!!

Ah caNIM Banada dua eder misin hayırlı sağlıklı bir evladım olsun
Şu kayganamgilin dilinden,hakaretlerinden kurtulayım:):)

demiyim dedim ama duramadım, ilk iki eşide kayınvaliden yüzünden gitmiş olmasın, sana doğruyu anlatmazlar sonuçta

eşim birgün ailesiyle tartıştı sinir anıyla ağzından kaçırdı ailem iyi değil ki 2 evliliğimde onlar yüzünden bitti dedi...gelinleri kabullenemiyorlar anladığım

Ailen keşke millet ne der diye düşüneceğine sana engel olmasalrdı
Ama olmuşla ölmüşe çare yok yaşanacağı varmış demekki
Annesinin etkisinde kalmış olsa bile o sözler ne ya bir erkeğe yakışır mı hiç ayıp valla
Kendisinin hiç mi iradesi yook hiç mi sana saygısı sevgisi yok
Bazen bu erkekler çok oluyorlar çokk!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…