Eşimin annesine olan aşırı düşkünlüğü

Mesajlasma konusunda hak veriyorum zaten gun icinde ben olsam karismam ozellikle de gece vakti anliyorum ama havaalani konusunda yinede hak veremiyorum. Tamam kayniniz daha uygunmus anliyorum. Ama belkide annemi birakir donuste de direk eve gecerim icim rahat eder diye dusunmustur. Ben kendi annem soz konusu olsa farkli davranamazdim esime de davran diyemem ki bizde yasariz boyle seyler genelde ama hic rahatsiz olmamistim bugune kadar. Hatta arada bir iki gun sesleri cikmasa esime sorarim sakayla karisik anan niye aramadi diye. Yani kendimiz iyi anlasiyoruz birbirimizinde ailelerde yakinligi hosumuza gidiyor. Belkide bu bir tavir farkliligidir. Malesef aileyi aklimda cok ozel bir konuma koydugum icin sizi anlamiyorum.

Annesi memeden kesmemis mı halen?
Bosayın agzı süt kokan kocayı

Mesajlaşma konusunda eşinizle konuşup saat gece 12den sonra ve yemek yerken kimse telefonu eline almayacak şeklinde anlaşın bence. Gün içerisinde istediği kadar konuşsun ama gece sizinle sohbet etmesi gerekiyor. Özellikle sofrada telefon bence çok yanlış. Çocuklara da kötü örnek olabilir. Havalimanı konusunda ise her evlat aynı değil. Belli eşiniz hayırlı evlat, diğeri hayırsız. Evet yoruluyor adam ama sonuçta "annesi" için.

Bende anlamıyorum havadan sudan muhabbetler hep.Birde sürekli kaynanam kendi kardeşlerini eleştiriyor oğluna şikayet ediyor.O bana böyle yaptı bu bana şöyle yaptı diye.Kadın telefon bağımlısı
Sizi çok iyi anlıyorum benim sevgilimle annesi de böyleydi. Aynı yerde çalışırdık annesini günde iki üç arardı mesajlaşırlardı ama hep böyle günlük ne yaptığı akşam ne yemek yapacağı hakkında sizinki gibi. Kadının etrafında kimse yok hep akrabaları oğluna kötülediğinden beraber kimseyle görüşmezler biz dışarı cıkınca eve gelip annesine anlatırdı fotoğraflarımızı gösterirdi ne yaptığımızı vs. Bana karşı çok çok ilgiliydi bir dediğimi iki etmez sevgiyle yaklaşırdı annesine karşı gelmeye çalışıyordu bir gün boyunca aramamıştı günde sadece bir kere aramaya falan çalışıyordu ama biz tüm gün dısardayken sanki snnesi napıyor diye düşünüyor gibi hissedip ben annesinden nefret etme derecesine gelmiştim. Çünkü annesi evde tek başına da o evde onu bırakıp hayatını yaşıyormus gibi bir algı yaratıyordu kadın annesiyle bu durum beni sonunda çileden çıkardı maalesef

Sevgilim benimleyken annesiyle hiç konuşmazdı sabahtan aksama her gün beraberdik neredeyse ama ben yokken veya işteyken arardı annesini ama sinir olurdum bilmiyorum ben mi abarttım ama bağımlı anneler çocuğunun baska bir hayatı olduğunu bilmeli

Büyük ihtimalle kayimvalideniz eşinden alamadığı ilgiyi eşiniz ile tamamlamaya.uçak bileti olayında kayimpederiniz ilgilenmiyorsa eşiniz boşluğu kapatmaya çalışıyor.Kayimvalideniz farkındadır bu durumun ama bencil bir kadın kusura bakmayın ben öyle gemileri yakın vb şeyler söylemiycem size eşinizi seviyorsanız iyi anlasiyorsaniz mesela akşamları yazdiginda telefona siz karşılık yazın anne eşim uzandi duşta vb 1 2 kere yapin hatta arayın anne önemli birsey mi oldu bu saatte yazdığına göre falan diyin mesaj verim.Esimizde illaki durumdan memnun değildir ama neyapsin annesi sonuçta eğer eşinizi seviyorsanız ilgiliysede size naçizane tavsiyem insanları yönlendirme konusunda bilgi sahibi olun.Bazı cümlelerle nazikçe kendinizi anlatıp taviz veremeyeceğiniz karşı tarafa aktarilabilir

Bu konuda sana söyle anlatayım aynı sorun ve sıkıntılar bende de var neden böyle dersen eşinden ilgi ve sevgi görmeyen anneler oğlunu sevgilisi eşi gibi görüyor oğlu evleninceye seni bir kumanmış gibi görüyor hatta evlendiğimde pat odama damlalar nicesi düğün sabahımı 7 de telefon bile etmişliği var tabi ben görmedim tek kapanmış eskiden arayanlar numarası gelirdi orda gördük daha niceleri öyle alışan erkekse bırakmıyor sağolsun annesi habire bende olsun gelsin istiyor defalarca aradı eşimi sen beni bıraktın gittin ağlamalar artık umursamıyorum eskisi kadar ne hali varsa görsün diyorum çocugun yoksa bırak böyle birini benn çok gec kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…