Eşimin annesine olan aşırı düşkünlüğü

Mesajlasma konusunda hak veriyorum zaten gun icinde ben olsam karismam ozellikle de gece vakti anliyorum ama havaalani konusunda yinede hak veremiyorum. Tamam kayniniz daha uygunmus anliyorum. Ama belkide annemi birakir donuste de direk eve gecerim icim rahat eder diye dusunmustur. Ben kendi annem soz konusu olsa farkli davranamazdim esime de davran diyemem ki bizde yasariz boyle seyler genelde ama hic rahatsiz olmamistim bugune kadar. Hatta arada bir iki gun sesleri cikmasa esime sorarim sakayla karisik anan niye aramadi diye. Yani kendimiz iyi anlasiyoruz birbirimizinde ailelerde yakinligi hosumuza gidiyor. Belkide bu bir tavir farkliligidir. Malesef aileyi aklimda cok ozel bir konuma koydugum icin sizi anlamiyorum.

Annesi memeden kesmemis mı halen?
Bosayın agzı süt kokan kocayı

Mesajlaşma konusunda eşinizle konuşup saat gece 12den sonra ve yemek yerken kimse telefonu eline almayacak şeklinde anlaşın bence. Gün içerisinde istediği kadar konuşsun ama gece sizinle sohbet etmesi gerekiyor. Özellikle sofrada telefon bence çok yanlış. Çocuklara da kötü örnek olabilir. Havalimanı konusunda ise her evlat aynı değil. Belli eşiniz hayırlı evlat, diğeri hayırsız. Evet yoruluyor adam ama sonuçta "annesi" için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…