Eşimin annesinden bıktım 😔

2 yıl oldu zaten daha fazla üstüme geliyorlar

Bu kişinin sıkıntısı farklı sanırım kendisinin öyle bir kuyruk acısı var sanırım benim derdimi de öyle zannetti.

Eee diyelim kendi annesine daha cok gidiyor anlayamadim konuyu, eşit mi gitmek zorunda? Eşini zorla götürmüyorsa, kocasiyla geçireceği vakti ailesine ayırmıyorsa ne var bunda

Kaç yaşındasınız?Ne bılıosunkı çocugun senden kaynaklı olmadıgını.Belkıde allahın sana bı ıkramıdır o adamdan cocuk sahıbı olmaman.

Niye arayamıyor beyzade? Aynen devam edin alisirlar. Her gün de gitseniz yaranamazsiniz.

Üzgünüm ama bunlar iyi günlerin
Neden öyle dedin ki. Eşimle anlastık bir hafta onun annesi, bir hafta benim annem. Babası tabı gelmıyonuz dıye söyleniyor. Ayrıca eşim iş degıstırıyor. Full mesaılı calıscak anası aglıycak, gıdelım dıyemez

Ben olsam takilmazdim bunlara. Çok basit şeyler bence. Işıkları sorması falan bana çok normal geldi. Merak etmiştir yani. Annelerin cogu merak eder böyle şeyleri. Ben bosanilacak bir durum göremedim açıkçası.

Hemen bir yere gittiğimizde arayıp sorması normal yani öyle mi? Her bir yere gittiğimizde onlara söylememiz gerekiyor öyle mi?

İnşallah dediğin gibi olur ama ben de senin gibiyim dediğim dedik ev oturmalarını sevmiyorum. Kendi istediğim gibi yaşamak istiyorum. Ama geldiğim noktaya bak. 1 yıl sonra göreceğim ben seni1 yıl sonra umarım buraya her şey düzeldi yazarsın

S
Hemen bir yere gittiğimizde arayıp sorması normal yani öyle mi? Her bir yere gittiğimizde onlara söylememiz gerekiyor öyle mi?
Normal degil. Cocuk mu bu ya kocaman adam. Ben söylemıyorum. Eşim söylüyorsa söylüyordur. Ben hesap vermeyın sevmem

Neden 1yıl sonra göreceksin. Şuan düzene girdi ki. Ayrıca ben sınava calısıyorum. Telefonu bıle kapatıyorum bazen. Şuan 2kez kavga ettım ve düzene soktuk herseyı.

Ben daralırım. Benı sürekli götürürse kavga edıyoruz.eşim diyorki sen gelme. Ne zaman gıtsem huzur kacıyo diyor.Surat falan yapıyorum.

S

Normal degil. Cocuk mu bu ya kocaman adam. Ben söylemıyorum. Eşim söylüyorsa söylüyordur. Ben hesap vermeyın sevmem
Ben ınsallah bır sene sonra atanmıs baska sehırde olacagım. Ayrıca atanıp araba alınca eşim beni tutamaz evde. Benle gezmezse arkadasım la gezerim

Ayrıca
Ayrıca hani 1sene sonra görürüm diyorsunya daha kötü olursa eşime diycem aile terapistine gidelim diye.Ayrıca eşime Persembe gıdecegız ya bak sürekli gelınce konusacak sey olmuyo sıkılıyorum ama arada gelınce muabbet oluyo, daha guzel gecıyo dıycem

Yakın arkadaşım 5senedır evlı. 2kez bosanma asamasından döndü. Hepsı kv yönunden.gözümün önünde böyle oldu ya evi uzak tutcam diye dırettım ve tuttum. Kv mevlud yapacagız dedı yaptırmadım.evıme akraba getırcem dedı ıstemedım gelmedıler.Ben zaten kadına dedım ben ev oturmasını Sevmiyorum.

Ayrıca atanmadan eşim bizi sahiplenmeden cocuk falan ıstemıyorum. Yoksa sonu kötü olur. Ben baskıya gelemıyorum. Yanı onların ıstedıgı tarzda dakka bası gıdecek gelın degılım. Yapımda yok yani. 5gundur kv benı aramıyor

Dediklerini okudum da ahh ahh umarım dediğin gibi olur. Onlar pek ders çalışmadan atanmadan anlamıyor. Mesela seninkiler kocandan ayrı bir şehirde yaşamana müsade edecekler mi

İyi de arkadaşım, eşin seni darlıyor mu? Bu yüzden baskı mı uyguluyor? Niye ailesini onun susturmasını bekliyorsun ki?

Sen de eşinle aynı yaş değil misin? Kendini savunmayı, kendi adına konuşabilmelisin. Kendi kararlarını da net var. Atıyorum, hafta da 1'den fazla gelmem, boşyere teklif bile etmeyin gibi.

Dediklerini okudum da ahh ahh umarım dediğin gibi olur. Onlar pek ders çalışmadan atanmadan anlamıyor. Mesela seninkiler kocandan ayrı bir şehirde yaşamana müsade edecekler mi
İzin isteyen olmadığı için sıkıntı yok. Biz eşimle idare edeceğiz. Ayrıca biz ızmırdeyız. Eşim manısada ıse gırınce tasinalim dıyorum eşime. Anlamazsa keyiflerı bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…