- Konu Sahibi ozgurhayalim
Merhaba kızlar. Daha öncede konu acip biraz bahsetmiştim. 18 gün önce suni sancı ile oglumu kucagima aldım. Benim riskli bir gebeliğim vardı 4 ay yattım. Kaynanam 9 ay beni hic arayıp sormadı bebeğin durumunu sormadı. Geldiği zamanda eşime nasılsın der bana sormazdı. Doğum temizligini riskli halimle tek basima yaptım. Eşim annesine yardım et git dediği halde gelmedi. Rahim agrisindan aglayarak uyudugum geceler oldu. Annemi kaybettim doğuma 20 gün kala annemin mevlitine gelmedi. Cenazenin 2. Günü esimin halaları baş sağlığına geldi diye evimde olay çıkardı benim acımı umursamadı. Son olarakta doğumda hastaneye gelmedi eve geldikten sonra geldi. Bahanesi ben istemem diye gelmemiş ben ona asla böyle bir şey demedim. Bebek eve geldikten sonra bu çocuk hasta. Senin sütün yok, memenin ucu yok beni sinir etmeye başladı. Bir de gidip sağda solda bunu söylemiş kulagima geldi. Çocuğun doğduğu gün adak adamış hayvan kesti bende sanıyorum çocuğa kesti meğerse benim bir daha çocuğum olmayacakmis onun icin kesmiş şok oldum. Kızlar bu kadından igrendim öyle böyle değil. Cocuguma dokunsun istemiyorum vermiyorum sevdirmiyorum. Sizce bu tavrım cok mu fazla hicbir zaman sormadı doguncami torunu oldu??