esimin akrabalari

Bilibili123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
53
22
39
Esimin teyze ve yengesinin bana bir cok saygisizligi oldu sirf k.validemle aramizda sorunlar oluyo diye,yani onlara karsi bir saygisizlik yok ve ben bunlari afetmiyorum bir cok kere affettim ayni tas ayni hamam ve tamamen sildim esiminde gorusmesini istemiyorum sizce yanlis mi yapiyorum

Eşinizle neden karşılıyorsunuz siz görüşmek istemiyorsaniz görüşmeyin

Ayni şeyi eşiniz sizin akrabalarinizla görüşmenizi istemese bunu kabul edermisiniz

Eşiniz görüşsün size zararlari dokunuyorsa siz görüşmeyin

tabi, eşinizin görüşmemesini istememek yanlış, Kaç yıllık birlikteliğiniz var bilmiyorum ama belki eşinizin üzerinde sizden çok emekleri vardır, yada anılar, neden silsin ki onları.

Esinizle konusun gorusmek istemediginizi soyleyin. Ama ona karismamalisiniz bence de. Ailesi sonucta. Esinizle araniz acilabilir boyle bi sey isterseniz

Kan bağı onemli yengeyi bilmem de teyze bazilari icin cok muhim olabiliyor. Siz tavrınizi koyun varsin esiniz cok iyi olsun.

12 yillk evliyim evliligimin ilk gunu dahil saygisizliklarini gordum ozellikle teyzeden afettim ama her k .valideyle tartismada dengesiz hareketleri oldu o yuzden artik esiminde gorusmesini istemiyorum...benimde teyzem cok degerli ve asla esime karsi tek bir saygisizligi olamaz boyle bir seye izin vermem esiminde benim arkamda dag gibi durmasini istiyorum yani esime giden yol benden gecer beni sevsinler demiyorum ama saygisizlik yapamazlar esimde buna izin verirse ben ona adam demem...

Ben esimi ne zaman onlarla yanliz biraksam evde huzur kalmiyor herseye karisip her saygisizligi yapip benim onlarla can ciger kuzu sarmasi olmami bekliyorlor olmayinca esimi dolduruyorlar ...

Eşinin doldurusa gelmemesi lazim. Ha geliyorsa da gelsin evde bol bol kavga olur.
Bir süre sonra o da anlar. Görüşmeyi azaltir. Mesafe koyar diye tahmin ediyorum.
Çünkü ben kendi teyzemden şu an nefret ediyor duruma geldim. Beni çok doldurdu. Kıskanclığından ve kotu niyetinden olduğunu anladim.

Sen görüşmeyebilirsin, ama eşine karışamazsın o onun bileceği şey canım

can ciğer olmak zorunda değilsiniz sadece saygı duymanız gerek, onuda gosterdiginizi söylediniz ee başka ne bekliyorlar. eşinde niye onları sevmiyorsun benimsemiyorsun diye size mi yükleniyor ?

can ciğer olmak zorunda değilsiniz sadece saygı duymanız gerek, onuda gosterdiginizi söylediniz ee başka ne bekliyorlar. eşinde niye onları sevmiyorsun benimsemiyorsun diye size mi yükleniyor ?
onceden yukleniyordu ama artik adlarini bile anmiyor...onlara saygi duymak onlar icin yeterli diil k .validemi hep sirtimda tasimam lazimki bana iyi olsunlar bir an yorulup indirse benden kotusu yok

Tatlim bende gorumcemle hic anlasamiyorum esim bizi tanistirdigndan beri dusman gibi bana ben gorusmemeye calisiyorum ama esimim gorusmesini kisitlamiyorum bence sende kisitlama esini ailesi sonucta birak gorussun konussun boyle yaparsan esinin senden sogumasina neden olabilirsin

aynen esimde anladi ne mal olduklarini uzak duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…