esimin akrabalari

evlendikten bir gun sonra evimden bir hafta cikmadilar sabah o semt aksam bu semt gezdirmesini istediler gece on ikilere kadar evimden cikmadilar esim cildirip rest cekince hanim koylu olup beni sucladilar bu bir... dogum yaptim beebk kuvezde nefes alamiyor asagi inip bir gecmis olsun demediler hastanen 2dakika gormek ne sormadilar bile sebep k.validemle bir sene oncesi yaptigimiz tartisma(3gune baristik k.valideyle)feceye yazi koydum kalp kirmak la ilgili altina yorum yazmis benim kalp kirdigimi belirten ki ona karsi saygisizlik yok yurt disinda zaten sirf k.valideyle tartistik diye

Durum eşinle alakalı bence. Madem dolduruşa geliyo konuşmasın senle ilgili. Bence onu bu konuda ikna et. Açıkçası eşim bu konuda kısıtlandı bende istemezdim. Napalım gülü dikeniyle sevmek zorundayız.

Esimin teyze ve yengesinin bana bir cok saygisizligi oldu sirf k.validemle aramizda sorunlar oluyo diye,yani onlara karsi bir saygisizlik yok ve ben bunlari afetmiyorum bir cok kere affettim ayni tas ayni hamam ve tamamen sildim esiminde gorusmesini istemiyorum sizce yanlis mi yapiyorum
baslıkta da dedıgınız gıbı esınızın akrabaları sızın degıl . bırakın kararı kendısı versın. sadece durumun evlılıgınıze yansımaması ıcın gardınızı alın kafı.

her firsatta benim huzurumu kacirmaya ugrasmasalar benim haddim diil tabiki karismak mecbur kaliyorum zorla ferhunde oluyorum :)
Çok haklısın canım, ama aslında eşin bunu kendiliğinden görüp anlayıp kendi tavrını koymalı, senin önerinle zorlamanla nereye kadar olabilir. O yüzden canım

israrla diyorsunuzki karismayin,akil akildan ustundur karismicem esimde her hangi bir degisiklik olursada vay haline acirim ona:) piknik varmis ben sehir disina cikicem esim gider izleyip gorucez:)

Esimin teyze ve yengesinin bana bir cok saygisizligi oldu sirf k.validemle aramizda sorunlar oluyo diye,yani onlara karsi bir saygisizlik yok ve ben bunlari afetmiyorum bir cok kere affettim ayni tas ayni hamam ve tamamen sildim esiminde gorusmesini istemiyorum sizce yanlis mi yapiyorum
siz görüşmüyorsanız görüşmeyin eşinize hangi haklara dayanarak görüşme yasağı koyabilirsiniz..saygısızlık size yapılıyor eşinize değil.

bana saygisizlik yapma hakkini nerden buluyorlar esimden,esim masaya yumrugunu vurup kimse benim karima saygisizlik edemez dese kimse azini acamaz .benim yapi boyle kardesim esime yapilani kendime yapilmis sayarim,esiminde ayni benim gibi olmasini beklerim zaten oyle hic biriyle gorusmuyor benim baskimla diil kendi ozgur iradesiyle...piknik var gider muhtemelen burnundan getirirler oda son olur

Cok cekmis olabilirsinz.
Ama kocaniza sende gidemezsin diyemezsin.
Ama tabi gercekten cok cekmissem ben isterimki kocam bana arka ciksin ve onlarla gidip cay muhabbetine oturmasin.

Cok cekmis olabilirsinz.
Ama kocaniza sende gidemezsin diyemezsin.
Ama tabi gercekten cok cekmissem ben isterimki kocam bana arka ciksin ve onlarla gidip cay muhabbetine oturmasin.
aynen arkadasim vicik vicik olmasin yeter...k .validemle her sorunda trip atiyorlarsa,bana yapilanlara esimin trip atmasini normal karsilicaklar... ne ka ekmek o ka kofte...

X