Eşimin aklı başına gelirmi bıktım ?

Hanımlar çözdüm inşllh değildir diye kendimi kandırmışım.inanmışım daha önce konu açmıştım uyuşturucu ile kurtulamamış sen kalk kirayı öde geri maaşı zehire ver .kahroldum bittim... Artık affetmem dedim. Bilmiyorum artık ne yapacağımı söz diyor dedim daha öncende söz verdin psikiyatri ye berabr gittk bırakır isterse demişti doktr.sonra zatn uzaklaşsın şehir dışı işe gitti.meğer sözde orda da bulmuş ben ailemi bu kadar düşürdüm yazıklar olsun bana.ona da o kdr saydım yalvarıyor şimdi ne yapacağım ne yol çizeceğimi hiç bilmiyorum

Siz okuduğunuzu anlıyor musunuz? Konuda konu sahibi düzelmezse boşanacağını yazmış. Benim yorumum ona istinaden. Kendi yorumunuzla ilgilenin. Haddinizi aşmayın.

Birde uyuşturucumu kullanıyor canım sende Parça parça yazmışsın derdini ona göre yorum yapmıştım ben

Eşin kendine ait olmayan parayı hoyratça kullanıyor ve bundan rahatsız olmuyorsa çok kötü. Yani erkek için par kazanmak, çalışmak bir artı değil, olması gereken şey. Dünya var olduğundan beri savaşta, açlıkta, kıtlıkta erkek çalışır. Bunun aksini yapan ya da direnen erkek benim gözümde sıfır.

Sen de alıştırmışsın biraz sanki aileden gelen desteklerle onu rahatlatıyorsun, bir de telefon gibi saçma harcamaları..

Bence öncelikle aileden gelen parayı kıs. Çalışmak isteyen erkek onu bunu bahane etmez. Kadınlar bile eşinin beğenmediği şartlar altında çalışıyor.

Bizdeböyleyazalımmademanladıktansonrasorunyokhepbizimmigözlerimizoyulacakbirazdadikkatsizyazanlarşifreçözsünkonuyayorumumiseadamdüzelmezişbeğenmeyenbiriisehepböylegider.

Adama bak ya cocuğunun rızkını uyuşturucuya yatırsın, kadın da süt almak icin babasından para alsın, bi de calısmayı sevmiyorum desin.

Belki terazide dengede değilsiniz ama ikinizin de su hayatta evladınız icin yaptığınız hic birşey yok. Yazık cok yazık.

canım durumun çok zor Allah yardımcın olsun karar senin herşey senin elinde ister çocuğun için yeni bir yol çiz ayrıl, çalış para kazan, istersen eşini böyle çekmeye devam et senin tercihin ama benim kanımca o adam bu yaşına kadar böyle gelmiş artık düzelmez asla huylu huyundan vazgeçmez senelerce o aynı şeyleri yapmaya devam eder çocuğunuzda uyuşturucu kullanan bir babanın çocuğu olarak inşallah sigara alkol ve daha kötü alışkanlıklar edinmez.bunun yanı sıra çocuğun evde bir huzursuzluk olduğunu yaşı büyüdükçe anlayacak evde maddi açıdan sorunlar olduğu için belki benim gibi erken yaşta çalışmaya başlayacak buda okul hayatını etkileyecek...vs gibi bir çok daha teori kurabilirim geleceğe yönelik. hepsi biraz karamsar ama çevremizde birçok örnek var bundan farklı senaryolar yok malesef.Tabiiki dua et Allah tan ümidini kesme eşinede sanada doğru yolu göstersin. Belki doğru yollarınız ayrı ayrı olabilir ama ikinizinde tek bi ortak yolu var bunu sakın gözardı etmeyin " Her bakımdan Sağlıklı ve Mutlu bir evlat yetiştirmek"

Çok teşekkürlr yorumlarınız için ; valla bende şaşırdım konuşmuyorum dünden beri zaten yeni öğrendim . Onca çalıştı insan 8 ayda hepmi eksik para alır .sıkıştırdım ver dava açıcaz dedim isim ve şirket vermedi geveledi.doğruyu söyle dedim.bırakamadım gittiğim yerde de kullanan vardı karşıma çıktı oraya milyarlar verilirmi ya ölsen daha iyi dedim .böyle babamı ,örnekmi olacaksın dedim tabi pişman ama düşünseydin dedim faydası yok.off ailemede diyemiyorum .bakıcaz

daha neyine bakacaksın
adam bağımlı ve sorumsuz onun yanında mı büyüteceksiniz en değerli varlığınızı
ben başka yorum yapmıyayım yoksa kırıcı olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…