Siz okuduğunuzu anlıyor musunuz? Konuda konu sahibi düzelmezse boşanacağını yazmış. Benim yorumum ona istinaden. Kendi yorumunuzla ilgilenin. Haddinizi aşmayın.Ya ne saçmalıyosun illaki bi şekilde çözülür bu durum hemen boşan demişsin boşanmak çokmu basit heleki birde çocuk var Dünyalar tatlısı Boşanma Sak'ın arkadasım başka kötü huyu yoksa seni aldatmıyosa seni çocuğu dövmüyosa Ne boşanması bi dur önce karşına al hatta ailelerde gelsin ciddi bir konuşma yap yok aileleri karıştırmam dersen sen Konuş imkanın varsa işe gir sende eşin güzel bir işe girer inşallah dua edelim arkadaşım sonrada annenlerden yardım almıycanı söyle arada kalıyorum de inşallah düzelirsiniz arkadaşım Vaka sûresini çok oku namazlarını eksiksiz kıl bu dünya imtihan dünyası Atalarımız dert çekmeyince bal yenmezmiş demiş
Birde uyuşturucumu kullanıyor canım sende Parça parça yazmışsın derdini ona göre yorum yapmıştım benHanımlar çözdüm inşllh değildir diye kendimi kandırmışım.inanmışımdaha önce konu açmıştım uyuşturucu ile kurtulamamış sen kalk kirayı öde geri maaşı zehire ver .kahroldum bittim... Artık affetmem dedim. Bilmiyorum artık ne yapacağımı söz diyor dedim daha öncende söz verdin psikiyatri ye berabr gittk bırakır isterse demişti doktr.sonra zatn uzaklaşsın şehir dışı işe gitti.meğer sözde orda da bulmuş ben ailemi bu kadar düşürdüm yazıklar olsun bana.ona da o kdr saydım yalvarıyor şimdi ne yapacağım ne yol çizeceğimi hiç bilmiyorum
Çok bunaldım 3yıldır bi tutunamadı îş yerinde.gir çık ,yok bu usta küfretti ,yok burası az verîyor,yok bu eksik maaş verdî ,yok burası taşeron lu fabrikaymış vs.anlamıyorm benîmkimi şanssız yada aklını kullanamıyor yurt dışı ,şehir dışı yine ayrıyız.tak etti canıma bekar gibi beğenmenezlk iş yeri ama havamız yerinde lafta şunu alayım telefon alayım kendine .ailem bakıyor resmn bize .
Bizdeböyleyazalımmademanladıktansonrasorunyokhepbizimmigözlerimizoyulacakbirazdadikkatsizyazanlarşifreçözsünkonuyayorumumiseadamdüzelmezişbeğenmeyenbiriisehepböylegider.Harfmi yutmuşum ben göremedim eksik harf vs.harici olsa bile sen hep buna takılıyorsun Türk dil kurumu sorumlusumusun burda zorla yazıyoruz ,anladıktan sonra sorun yok.ben çalışsam çocuğuma kim bakıcak ona da bakıcımı tutayım .. Ailemle ayrı şehirdeyiz normalde .teşkrlr yinede