- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Göremediyseniz gözlerinizde bir problem olabilir doktora görünün öyleyse.Harfmi yutmuşum ben göremedim eksik harf vs.harici olsa bile sen hep buna takılıyorsun Türk dil kurumu sorumlusumusun burda zorla yazıyoruz ,anladıktan sonra sorun yok.ben çalışsam çocuğuma kim bakıcak ona da bakıcımı tutayım .. Ailemle ayrı şehirdeyiz normalde .teşkrlr yinede
Kusura bakmayın siz gibi sorunsuz kafamız rahat değil .insanların harf ve kelime yazımlarına takıntılı olmanız da problem istersen sende psikolağa görün .ayrıca ben çalışma sözünü size yazmadım .sıkıntımz var şurada bi konu açıyoruz kimi sen gibi kelimelere kimi yaş sorur.ama sıkıntımıza ortak olmazsınz.konuyu çarpıtıyorsunuzGöremediyseniz gözlerinizde bir problem olabilir doktora görünün öyleyse.
Rahatsız olduğum bir durumu dile getirdim, evet takıntılıyım bu konuda.
"Çocuğum var çalışamam" demek ayrı "ben neden çalışacakmışım" demek ayrı.
ne sanslısın bizimkiler damada para yedirmem derdindeler varken vermezler ne güzell ama esine gösterme bence söyleme git calıs neye yarıyosun sen de burda bayanlar cok pasif ve naif kocalarını cok düsünüyolar senin valla naparım diye bi cıkıs bana bakamıcaktın ne evledin deHaklısınız öyle ee ev geçindiremeyince ailem de bn sıkıntıya düşmeyiyim ,üzülmeyeyim fedakarlığındalar .çocukda olunca .varkıktan yokluğa düşmek. Bu olsa gerek .
sen ne calıscan ya adam olan calısıcak bakıcaz isterse 12 degil 18 saat calısıcak erkek olmak baba olmak kolaymı hic calısma babanın verdigi parayıda esine gösterme cocugunla kendine saklaBende öyle düşündüm söyledimde ama işte üzülüyor ve uyanıyr ayağında alışmış öyle öyle..bn niye çalışayım cnm ha diyince iş yok bn sevmyrm da .sorumluluğun bilincinde değil gibi .
sizin gibilerin düsünceleride ne sacma haaBu nasıl bir yazıdır ya, okuma yazmayı yeni öğrenen birinci sınıf çocukları bu kadar harf yutmaz.
Ben niye çalışayım ne demek? Annenize babanıza yük olacğınıza çalışın, çoluğunuza çocuğunuza bakın.
sen ne soruyosun bunlar ne yazıyo bence bunların gözüne gözlük lazımHarfmi yutmuşum ben göremedim eksik harf vs.harici olsa bile sen hep buna takılıyorsun Türk dil kurumu sorumlusumusun burda zorla yazıyoruz ,anladıktan sonra sorun yok.ben çalışsam çocuğuma kim bakıcak ona da bakıcımı tutayım .. Ailemle ayrı şehirdeyiz normalde .teşkrlr yinede
ama simdi aldatma yok siddet yok neden bosansın kocasından bence ailesindne gelen parayı saklasın yin ekendine cocgun aharcasın esine zırnık koklatmasın eger bu kadın calısırsa esi dahada salar belki isten bile cıkarEn azından ailen yönunden şanslısın. Ben kendimi bildim bileli bize güvenmeyin, biz asla çocuğunuza bakmayız,evinize bile gelmem aman kendi başınızın çaresine bakın laflarıyla büyüdüm.
Konuna gelecek olursak eşin iş tutturmazsa ne yapacaksın. Bazı şeyler elimizde olmuyor ne yazıkki. Çocuğun ve kendi geleceğini düşünmelisin. Söyluyorum mahcup oluyor ama aynı tas aynı hamam diyorsun. Ya çalışmaya başlayıp hayat müşterektir diyecek ve göz yumacaksın, ya çalışmayıp ailenden yardım almaha devam edeceksin, ya çalışıp eşinden boşanıp ayaklarının üzerinde duracaksın ya da ailene geri döneceksin evde oturup. Geriye kalan tek yol eşinle çok çok çok ciddi şekilde konuşup, ailenden yardım almayıp sonuna kadar direneceksin yokluğa ve düzelmesini umacaksın. Başka care aklıma gelmedi şu an.
O zaman ailesinden yardım almaya alışacak, eşinin düzelmesi için para vermiyorlar diyecek sonuna kadar direnecek. Peki baktı hiç düzelme olmadı ne yapacak. Ben her zaman planlı hareket ederim ondan dolayı yazıyorum olasılıkları. Bir de boşanma sadece aldatma nedeniyle olmuyor. Atıyorum konu sahibi bu duruma bir 10 sene daha katlansa ve patlama noktasina gelse ne yapacak.ama simdi aldatma yok siddet yok neden bosansın kocasından bence ailesindne gelen parayı saklasın yin ekendine cocgun aharcasın esine zırnık koklatmasın eger bu kadın calısırsa esi dahada salar belki isten bile cıkar
aynen üstüne gir laf söyle yayılmasın senin cocugun var de gerekirse 24 saat calıs deAynn ben çalışırsam bana güvenir salar .aileme güvenmiş düzenli çok parayamı güvenmeyecek o potansiyel var ,tanıyorum az çok .2ay daha şansı var artık böyle olmayacağını oda biliyr .boşanmayı da söyledim denedim .artık yarın avukat la iletişime geçersin filn .yalvar yakar söz verdi .işini yoluna sokamıyor bi türlü hayırlısı
Zaten patlama yaşıyorum bende ailemde .yapack bişy de bulamıyoruz ha düzelir diyoruz .dikiş tutturamıyor sorun o .boşanmayı da baya korkuttum ama bakalım 2ay daha şehir dışı dönüşü düzenli işde çalışır umarım .sağolO zaman ailesinden yardım almaya alışacak, eşinin düzelmesi için para vermiyorlar diyecek sonuna kadar direnecek. Peki baktı hiç düzelme olmadı ne yapacak. Ben her zaman planlı hareket ederim ondan dolayı yazıyorum olasılıkları. Bir de boşanma sadece aldatma nedeniyle olmuyor. Atıyorum konu sahibi bu duruma bir 10 sene daha katlansa ve patlama noktasina gelse ne yapacak.
Zamanla anlar zaten katlanıp katlanamayacağını.
Ben olsam katlanırım mesela işe girip çıkmalar olsa ama çalışmak istediğini bilmem gerek. Belki gercekten çalışma şartları kötüdür ve iyi bir yerde devam etmek istiyordur diye.
Zaman tanı o zaman iş şartlarını oluşturmak kolay olmuyor kendimden biliyorum. Elimde mesleğim var ama ben bile çooook zorluk çektim. Her yerde huzurlu çalışılmıyor acı deneyimlerle öğrendim. Uğrasıyor demek ki yoksa evde oturur hiç iş aramazdı.Aynn ben çalışırsam bana güvenir salar .aileme güvenmiş düzenli çok parayamı güvenmeyecek o potansiyel var ,tanıyorum az çok .2ay daha şansı var artık böyle olmayacağını oda biliyr .boşanmayı da söyledim denedim .artık yarın avukat la iletişime geçersin filn .yalvar yakar söz verdi .işini yoluna sokamıyor bi türlü hayırlısı
Zaten patlama yaşıyorum bende ailemde .yapack bişy de bulamıyoruz ha düzelir diyoruz .dikiş tutturamıyor sorun o .boşanmayı da baya korkuttum ama bakalım 2ay daha şehir dışı dönüşü düzenli işde çalışır umarım .sağolO zaman ailesinden yardım almaya alışacak, eşinin düzelmesi için para vermiyorlar diyecek sonuna kadar direnecek. Peki baktı hiç düzelme olmadı ne yapacak. Ben her zaman planlı hareket ederim ondan dolayı yazıyorum olasılıkları. Bir de boşanma sadece aldatma nedeniyle olmuyor. Atıyorum konu sahibi bu duruma bir 10 sene daha katlansa ve patlama noktasina gelse ne yapacak.
Zamanla anlar zaten katlanıp katlanamayacağını.
Ben olsam katlanırım mesela işe girip çıkmalar olsa ama çalışmak istediğini bilmem gerek. Belki gercekten çalışma şartları kötüdür ve iyi bir yerde devam etmek istiyordur diye.
Alışmış senin ailenden para almaya bu saatten sonra vermeseler suçlu sen olursun sanki mecbursun gibi seninle arası bozulur boşansan bi dert boşanmasan bi dert iyce çoğaldı böyle adamlar sorumsuzlar
cnm NaZlı rahat büyüdüm hep .yinede boyun eğdim .ses çıkarmadım .babam zaten vermek istemedi bizden düşük aile eş sıkıntı Yaşar bakamaz diye .haklı çıktı oda ayrı bi sıkıntı zatn söyleniyor hep anneme .onun ezikliği de var .ailem erzakları ,et, filn her geldklrnde doldurur giderler .zaten ne kaldımıki evimde .teşkürlrsen ne calıscan ya adam olan calısıcak bakıcaz isterse 12 degil 18 saat calısıcak erkek olmak baba olmak kolaymı hic calısma babanın verdigi parayıda esine gösterme cocugunla kendine sakla
HeraldeAlışmış senin ailenden para almaya bu saatten sonra vermeseler suçlu sen olursun sanki mecbursun gibi seninle arası bozulur çocuk varmı yokmu?