Eşimin aklı başına gelirmi bıktım ?

boşanmak için illa şiddet ya da aldatma mı gerekiyor. sorumsuz olması da gayet geçerli bir sebep. ayrıca kadın aciz bir varlık da ona birilerinin mi bakması gerekiyor. elbette kadın da çalışacak. konu sahibi için durum farklı bence de çalışması olmaz zaten ama bakış açını çok yanlış buluyorum. kadın zaten otursun evde değil mi işi ne

tabıkı hayır calısan meslek sahını ınsna saygı her zmaan duyarım konu sahıbının yetıstıgı gibi bende buyudum babam calıstırmaya kıyamazdı siyim lise bitti öyle güzel yerlerde is buldum kı kendide cok buyuk bi genel müdürlükte calısıyod 20 senelik memnurdu beni oraya bakısıyla bile aldırabilirdi aldırmadı ayaklta kalıcakmısım maası iyi degilmis servisi uzakmıs hep magzeret sundu ara ara isleri girdim 21 yasında falan ama bekardım tabi evlenice denedim evliyken calısmak cok zor calısanbileni tebrik ediyorum ama benim bünyemde yok

bekarken kolay annen yemek hazırlar yatagını toplar sen bi is yapmazsın aksam gelir yemeyini yer takılırsın ama evli öylemi sabah ise git aksam gel yemek yap evle ilgilen kocayla ilgilen adamın hasatı cıkar sahsen bende o güz yok yapamam yani evliyken calısamam

ALLAH yardım etsin.hazırcı erkeklerle uğraşmakta zor.akrabalarımızdan 1,2 adam var tam hazırcı.biri karısı çalışıyor o oturup yiyor.diğeride kayınpederinin maddi gücüne güvenip sırtını ona yaslamış çalışmıyor.öyle geldiler öylede giderler.sapasağlam adamlar utanmadan hiç çaba göstermiyorlar..

elbette bu kişinin tercihidir yani ona lafım yok. "ne demek çalışmak, kocan bakacak tabi sana" tavırlarını hoş bulmadığım için söyledim. herkes kendi bilir

elbette bu kişinin tercihidir yani ona lafım yok. "ne demek çalışmak, kocan bakacak tabi sana" tavırlarını hoş bulmadığım için söyledim. herkes kendi bilir
simdi kızın durumu baska es zaten pek calısma taraftarı degil eger kız calısırsa onun ekmegine yag sürer adam bigün cıktım bana haksızlık yaptım der al basıan belayı ınanmasan nerden bilcen dogru söyledigini o yüzdne calısmasın dedim adam güvenme yeri arıyo zaten

Evliyken Çalışmak anlattığınız boyutta zor değil ama tercih meselesi tabiki. Artı yönleri de var eksi yönleri de. Hayatta biranda tek başına kalınca insan iyi ki çalışyorum diyor mesela, kimseye muhtaç olmamak benim için çok önemli.

konu sahibi için durumun farklı olduğunu ben de söyledim

Sorumluluk bilinci olmayan, tembel bir adam. Bir de evlenmis.
Bu yasa kadar boyle gelmis, bundan sonra da degismez. Ya kabul edin, ya ayrilin. Esiniz sizin ailenizden geciniyor da, siz nereden geciniyorsunuz? Siz de baskasindan geciniyorsunuz. Aile olarak kendi kendinize yetemiyorsunuz. Ya siz de ise girip calisin, ya da bu sekilde devam. Ama bu adam degismez bu yastan sonra.

Bosanacaksaniz madem, hazirliklara baslayin bence.

eşim bir dönem çalışmadı valla bende çalışmak istemedim, eşler birbirini etkiliyor bence.

Heralde var 1,5 yaşında oğlum var.teşkr
Canım kıyamam ben ona yavrum zaten olan yavrularımıza oluyor ana Babaları niye evlendiriyolar böyle sorumsuzları kızların başını yakıyolar sen dua et aldatmıyor seni bide o olsa napıcaktın

Ya ne saçmalıyosun illaki bi şekilde çözülür bu durum hemen boşan demişsin boşanmak çokmu basit heleki birde çocuk var Dünyalar tatlısı Boşanma Sak'ın arkadasım başka kötü huyu yoksa seni aldatmıyosa seni çocuğu dövmüyosa Ne boşanması bi dur önce karşına al hatta ailelerde gelsin ciddi bir konuşma yap yok aileleri karıştırmam dersen sen Konuş imkanın varsa işe gir sende eşin güzel bir işe girer inşallah dua edelim arkadaşım sonrada annenlerden yardım almıycanı söyle arada kalıyorum de inşallah düzelirsiniz arkadaşım Vaka sûresini çok oku namazlarını eksiksiz kıl bu dünya imtihan dünyası Atalarımız dert çekmeyince bal yenmezmiş demiş

valla bende katiliyorum annem zengin aile cocuguymus cocuklugu zenginlikle gecmis ve evliligi sorumsuz babam yuzunden ailesine bile hissettirmeden calisarak 4 tane evlat buyuttu okuttu her birimiz meslek sahibi yapti birgun bile offfff demedi yuksunuz sirtima demedi kadincagiz isteseydi lafda isitir gider dedemden isterdi ve verirdi dedem kendisi varlikli bi adamdi ama annem yapmadi saglikli kadinim kocamda bugun o isde yarin baska iste anlasildi deyip girdi bi ise calisdi bizede hicbirsey belli etmeden buyuttu bencede madem oyle esiniz siz girin ise cocukla evin isleriyle o ilgilensin hicbir isde yapmayin gelince isdende belki anlar sorumluluklarini

Aynen Katılıyorum biraz zaman Tanı illaki para olmayınca evlilik yürümez ama evde oturmuyor eşin birazda olsa çabalıyor iyi bir burnu sürtülse senden çocucuğundan bi süre ayrı kalsa bak Gör mum gibi olurda bedelini sadeceo çekmiycek sen oğlun ve hatta ailen bile çekecek

aynen aldatma ve siddet yoksa bosanma olmamalı bencede

Valla anlayamıyoruz sorun orda.. Bi kaç mesajını anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…