Eşimin aklı başına gelirmi bıktım ?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
Çok bunaldım 3yıldır bi tutunamadı îş yerinde.gir çık ,yok bu usta küfretti ,yok burası az verîyor,yok bu eksik maaş verdî ,yok burası taşeron lu fabrikaymış vs.anlamıyorm benîmkimi şanssız yada aklını kullanamıyor yurt dışı ,şehir dışı yine ayrıyız.tak etti canıma bekar gibi beğenmenezlk iş yeri ama havamız yerinde lafta şunu alayım telefon alayım kendine .ailem bakıyor resmn bize .

Ailen niye bakıyor canım eşinin ailesi yokmu düzelir inş bazı erkekler iş beğenmez malesef benim abimde böle serbest çalışıyor ama evine bakıyor

3 yilda ve bu bahanelerle pek sanssiz oldugunu dusunmuyorum.. rahatina duskun galiba, e ailem bakiyo resmen demissin kafasi rahat demek ki..

Haklısınız öyle ee ev geçindiremeyince ailem de bn sıkıntıya düşmeyiyim ,üzülmeyeyim fedakarlığındalar .çocukda olunca .varkıktan yokluğa düşmek. Bu olsa gerek .

Sen çalışmayı düşünmüyor musun. Belki sen Çalışmaya başlayınca sorumluluk duygusu artar

Eşiniz alışmış nasılsa bir bakan var aklının başına geleceğini sanmıyorum kusura bakmayın ama sırtını ailenize dayamış resmen

Canım ailen yardım etmezse iş başa düşünce mecbur çalışır. rahatına çok düşkün bir adam gibi geldi bana,gerçi yanlış anlama ama canım erkek olana karısının ailesinden geçinmek daha ağır gelir.küfrettiyse etti bu iş bırakmaya sebepmi Allaha havale eder geçerim tembellik başka bişey değil tembel bahane bulur çalışkan ürettikçe üretir Allah yardımcın olsun

Bende öyle düşündüm söyledimde ama işte üzülüyor ve uyanıyr ayağında alışmış öyle öyle..bn niye çalışayım cnm ha diyince iş yok bn sevmyrm da .sorumluluğun bilincinde değil gibi .

T
Tembel olduğunu sanmıyorum boş durmuyr işi de ağır kaynakçı gibi .

Çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun siz ne düşünüyorsunuz peki
Sağol bişey düşünemiyorum artık.Ne desek boş yine hop ayrılıyor .dedim artık uzatmaları oynuyrm böyle gitmez ama yine aynı huyumu anlatıyor ha diyorsn sgeçerli sebep ama hepsimi öyle

Sende artık ailem yardım edemiyor ne yapacağız biz gibi ciddi şekilde konuş canım.

Yaptık
Sende artık ailem yardım edemiyor ne yapacağız biz gibi ciddi şekilde konuş canım.
onu da ama kuruşu kalmayınca hatta bn aileme söylemiyordum başlarda Annm kızım süt al iç besln demişti dolmuştum artık ekmk alamıyoruz dedim artık düşün gerisini .şehir dışında iş şimdi B'nde ailemin yanındayım başka şehirde .çırpınıyor bişeyler için ama kalıcılık yok B'nde anlam veremiyrm

Tamam canim sen gizliden al annenden yardımları ama eşine soyleme,gösterme aldıklarını .2 güne bir bak buda bitmis şu eksiğimiz var gibilerinden onun yaninda kendi kendine söyle. Hatta ailenede durumu söyle onlarda biz yardım edemiyoruz artık desin.Insallah ömür boyu çalışacağı bir iş bulup çalışır canim.

Utanıyor gibi davranıyor mahçup da ama alışmış kudurmtan beter.umarım 2ay sonra görücem şehir dışı bitip dönünce buluckmış sözde.teşekkrlr inş

Utanıyor gibi davranıyor mahçup da ama alışmış kudurmtan beter.umarım 2ay sonra görücem şehir dışı bitip dönünce buluckmış sözde.teşekkrlr inş
O sana belli etmiyordur ama icten içe kendini yiyordur eminim.Gorumcen mi iş bulacak? ??

Harfmi yutmuşum ben göremedim eksik harf vs.harici olsa bile sen hep buna takılıyorsun Türk dil kurumu sorumlusumusun burda zorla yazıyoruz ,anladıktan sonra sorun yok.ben çalışsam çocuğuma kim bakıcak ona da bakıcımı tutayım .. Ailemle ayrı şehirdeyiz normalde .teşkrlr yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…