• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle tuhaf ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz nasil vicdansiz insanlarsınız böyle caresizim desteğe ihtiyacım var buraya geldim içimi dökmek yardim almak istedim ama suan daha kötü oldum gerçekten Allaha havale ediyorum sizi psikologa gittim ama işe yaramiyor eşim narsist onunla karsima alip dertlesemiyorum kadin kadina sizle dertlesmek istedim ama inanın kalbiniz kötülükle boğulmuş sizin
Ya bu şartlar altında kalan insan nette gezip konu mu açar. Olabildiğince uzağa kaçar. Gerçek değilsin

benim babam yok ben babasiz büyüdüm babam annem hamileyken vefat etmiş hayatimi bilmeden acılarımı bilmeden yorum yapmayan. Buraya gelme sebebim psikologum aile bağlari baya kuvvetli bence eşiniz Olgunlasamamis kiz çocuğu gibi yetismis o yüzden böyle dedi ama bana sapiklik geliyor birine anlatmaya utaniyorum eşimi basiniza gelmediği için burda böyle dalga gecebiliyosunuz ki ben suan bunlari ağlayarak yaziyorum gerçekten hayal kırıklığına uğrattiniz beni

Normal bir insan bu kadar anormal insanların arasında yaşayıp bir de buraya gelip sapıklar mıdiye sormaz öyle değil mi? Çok iğrenç bir senaryo seni gidi fake insan nasıl bu kadar saçma ve igrenç bir şekilde düşünüp buraya yazar ki :sinirli::KK62:

benim babam yok ben babasiz büyüdüm babam annem hamileyken vefat etmiş hayatimi bilmeden acılarımı bilmeden yorum yapmayan. Buraya gelme sebebim psikologum aile bağlari baya kuvvetli bence eşiniz Olgunlasamamis kiz çocuğu gibi yetismis o yüzden böyle dedi ama bana sapiklik geliyor birine anlatmaya utaniyorum eşimi basiniza gelmediği için burda böyle dalga gecebiliyosunuz ki ben suan bunlari ağlayarak yaziyorum gerçekten hayal kırıklığına uğrattiniz beni
Çeni çokmu ücdüler Ah kıyamaaamm :KK43:
Döveyim ben onları ücülme çen :KK45:

Böyle biseyi götümden neden uydurayim Allah korkunuz hiç yokmu niye fake olayim daha buraya katilali 20 dakika oldu telefon numarami vereyim arayin anlatayim çevrenizde böyle seyler olmussa bana siz anlatin akıl verin ben yardim istedim sadece sizin dalga oyuncağiniz olmak değil zaten herseyden soğudum beni insanlardan iyice soğuttunuz

Gerizekalılar insallah bir gün basiniza böyle bisey gelirde acıdan inlersiniz Buda size bedduam olsun vicdansızlar

Böyle biseyi götümden neden uydurayim Allah korkunuz hiç yokmu niye fake olayim daha buraya katilali 20 dakika oldu telefon numarami vereyim arayin anlatayim çevrenizde böyle seyler olmussa bana siz anlatin akıl verin ben yardim istedim sadece sizin dalga oyuncağiniz olmak değil zaten herseyden soğudum beni insanlardan iyice soğuttunuz

Nerenle uydurdugunu anladik zaten.

Psikolog kim peki lise kankin mi

Numaranı adresini at madem gerçeksen hemen izmirdeki polis arkadaşımı arıcam seni aldırıcam çok ciddiyim

Kibledigimiz halde konu neden kapatılmıyor resmen ensest fantazisi yazılmış açıkça ortada üye banlansa da konu iyi yada kötü prim yapıyor resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back