- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Begumeroglusude
Tamamini okumayi midem kaldirmadi. Fantazi dunyan igrenc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu şartlar altında kalan insan nette gezip konu mu açar. Olabildiğince uzağa kaçar. Gerçek değilsinSiz nasil vicdansiz insanlarsınız böyle caresizim desteğe ihtiyacım var buraya geldim içimi dökmek yardim almak istedim ama suan daha kötü oldum gerçekten Allaha havale ediyorum sizi psikologa gittim ama işe yaramiyor eşim narsist onunla karsima alip dertlesemiyorum kadin kadina sizle dertlesmek istedim ama inanın kalbiniz kötülükle boğulmuş sizin
Çeni çokmu ücdüler Ah kıyamaaammbenim babam yok ben babasiz büyüdüm babam annem hamileyken vefat etmiş hayatimi bilmeden acılarımı bilmeden yorum yapmayan. Buraya gelme sebebim psikologum aile bağlari baya kuvvetli bence eşiniz Olgunlasamamis kiz çocuğu gibi yetismis o yüzden böyle dedi ama bana sapiklik geliyor birine anlatmaya utaniyorum eşimi basiniza gelmediği için burda böyle dalga gecebiliyosunuz ki ben suan bunlari ağlayarak yaziyorum gerçekten hayal kırıklığına uğrattiniz beni
Böyle biseyi götümden neden uydurayim Allah korkunuz hiç yokmu niye fake olayim daha buraya katilali 20 dakika oldu telefon numarami vereyim arayin anlatayim çevrenizde böyle seyler olmussa bana siz anlatin akıl verin ben yardim istedim sadece sizin dalga oyuncağiniz olmak değil zaten herseyden soğudum beni insanlardan iyice soğuttunuz
benim babam yok ben babasiz büyüdüm babam annem hamileyken vefat etmiş hayatimi bilmeden acılarımı bilmeden yorum yapmayan. Buraya gelme sebebim psikologum aile bağlari baya kuvvetli bence eşiniz Olgunlasamamis kiz çocuğu gibi yetismis o yüzden böyle dedi ama bana sapiklik geliyor birine anlatmaya utaniyorum eşimi basiniza gelmediği için burda böyle dalga gecebiliyosunuz ki ben suan bunlari ağlayarak yaziyorum gerçekten hayal kırıklığına uğrattiniz beni