- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
bana sormadın ama bende cevap vereyim. boşanma olaylarına girince köpek gibi ağlamaları oldu. ama en ufak bir acıma hissetmedim. artık yabancı gibi görüyordum. komşunun eli kesilse gözlerim dolacak kadar hassas ben en ufak bir acıma hissetmedim.
boşanma davası olduğu gün bile herkesten hesabını soracağım halamdan da hesabını soracağım babamdan da vb vb. herkesten hesabını soracağım biten evliliğimin vb diye ağladı durdu. pişman olduğunu söylediler. ama iş işten geçmişti artık. ne bir üzülme ne bir pişmanlık hiç bir şey hissetmedim. o kitabı kapattım ve yoluma devam ettim. hala hiç bir şey hissetmiyorum. ne bi acıma ne bi kırgınlık. hakkımı helal etmemiştim. sonra ettim. gönülden etmedim ama ALLAHa bıraktım. psikolojik destek almıştım ondan dolayı olabilir. ben maddi manevi çok kullanılmıştım. neyse ki ailem arkamdaydı toparladım. geri kafalı babam bile zamanla bana hak verip yanımda durdu...sağolsun. son kez davada gördüm bir daha görmedim. hiç bir hatıra almadım. albümleri balkonda babama yaktırdım. 2 bavulla (sadece kendi başıma kendi aldığım kıyafetler) baba evine döndüm.
3 sene sonra karşıma dünyalar tatlısı bir adam çıktı telli duvaklı evlendim. çok mutluyuz.
Size sarılmak istedim, tebrik ederim..bana sormadın ama bende cevap vereyim. boşanma olaylarına girince köpek gibi ağlamaları oldu. ama en ufak bir acıma hissetmedim. artık yabancı gibi görüyordum. komşunun eli kesilse gözlerim dolacak kadar hassas ben en ufak bir acıma hissetmedim.
boşanma davası olduğu gün bile herkesten hesabını soracağım halamdan da hesabını soracağım babamdan da vb vb. herkesten hesabını soracağım biten evliliğimin vb diye ağladı durdu. pişman olduğunu söylediler. ama iş işten geçmişti artık. ne bir üzülme ne bir pişmanlık hiç bir şey hissetmedim. o kitabı kapattım ve yoluma devam ettim. hala hiç bir şey hissetmiyorum. ne bi acıma ne bi kırgınlık. hakkımı helal etmemiştim. sonra ettim. gönülden etmedim ama ALLAHa bıraktım. psikolojik destek almıştım ondan dolayı olabilir. ben maddi manevi çok kullanılmıştım. neyse ki ailem arkamdaydı toparladım. geri kafalı babam bile zamanla bana hak verip yanımda durdu...sağolsun. son kez davada gördüm bir daha görmedim. hiç bir hatıra almadım. albümleri balkonda babama yaktırdım. 2 bavulla (sadece kendi başıma kendi aldığım kıyafetler) baba evine döndüm.
3 sene sonra karşıma dünyalar tatlısı bir adam çıktı telli duvaklı evlendim. çok mutluyuz.
Peki ya sizin aileniz?Eşime sen git benim işim var dediğimde kesinlikle benle gideceğini tek gidilmeyeceğini söylüyor.Ailesi eşin nasıl gelmez diye ona çekmiriyormuş.Çok büyük kavgalar ediyoruz.Kesinlikle özürdileme huyu yok yine ben gider barışırım.Çok kinci ben gitmeden o asla gelmez.Duygularımı paylaştığımda onların ailesi onlara vefa borcu olduğunu onlarsız asla olamayacağını ve bu durumu kabullenmem gerektiğini söylüyor
Cok merak ettim sonra pisman oldu mu esinizevet benım de eski eşim böyeydi
4 sene uzerıne bonsandım ne yapsam değişmedi
ben ugrastıkca suclu oldum ve ailesi daha kıymete bindi sonunda koptuk
Bilmem olduysa da bana yansımadCok merak ettim sonra pisman oldu mu esiniz
Cok feci bir durum ben asla mutlu oksun istemezdim heralde kv yeni geline karismiyor muBilmem olduysa da bana yansımad
İçip içip denize atlıyormus sadece sabahlara karsı:)
Ama simdi yan apartmanımda o da yeni eşi ve bebeği ile yasıyor canım
Çok feci değilCok feci bir durum ben asla mutlu oksun istemezdim heralde kv yeni geline karismiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?