- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Tam hak verdim ki haklı ama o tabir gerçekten çirkinBunu okumamistim hayret
Konu sahibesi,
Youtubeda psikolog Tülay Kök'un sınırlar serisi var 6.videoda aile ilişkilerine deginmis. Orada diyor ki herseyin bir bedeli var. Eger ki aile apartmaninda oturuyorsaniz bazi bedelleri var. Mesafe koymak sadece sizinle alakali da degil ayrıca. Esinizle ortak kararlar alıp evinizin dışında kalan aile buyukleri de olsa herkese esit davranış sergilemeniz gerekiyor. Ama ben eşinizin o olgunlukta olmadigini, ailesine hayir diyemedigini ve bunun da sizi olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Ama muhatabınız kayinvalide ya da elti degil, eşiniz.
Galiba bu yazdıklarını silmiş iyi ki alıntılamışsın. Hayır aile yardım edecek evinde oturulacak ama harçlık almayacak dilencilik oluyor. Ee kendiyle çelişiyor o zaman evlenenler niye yardım bekliyor buda dilemcilikNerden canınız oluyorum pardon? Memnun değilseniz kapı orda ödersiniz kiranızı paşa paşa istediğiniz evde oturursunuz. Kiralar ne kadar haberiniz var mı? Hem kira ödemeyip insanların evinde oturup hem kadın oğlundan para isteyince dilencilik demek gerçekten nasıl bir arsızlıktır. Ayrıca kimse çocuğunuzu evlendirmek zorunda değil, evlenmek bir zorunluluk değil tercih. Evlenmeyi göze alıyorsanız kendi evinizin eşyasını bir zahmet siz alacaksınız. Paranız yoktuysa evlenmeseydiniz. Düğün de tamamen keyfi bir durum. İnsanlar göbek atsın diye para dökmek istemişsiniz madem elbette siz ödeyeceksiniz. Önerimi yazdım kendi evinize çıkın diye ama işinize gelmediğini daha ilk mesajda belirtmişsiniz. Başa gelmediğini nerden biliyorsunuz? Bir noktada haklısınız ben ne aile apartmanında otururum ne kayınpederin evinde. Bunu göze alıyorsanız başa geleceklere hazırlıklı olacaksınız. Keşke kayınvalideniz burayı okusa da kendisine dilenci diyen gelinini evinden çıkartsa
Galiba bu yazdıklarını silmiş iyi ki alıntılamışsın. Hayır aile yardım edecek evinde oturulacak ama harçlık almayacak dilencilik oluyor. Ee kendiyle çelişiyor o zaman evlenenler niye yardım bekliyor buda dilemcilik
davulun sesi uzaktan hoş gelir canım bunlar boş laflar senide görmek laızm. Aile apartmaninda oturmaya tahammülün yok. Kaldı ki eşinden para isteseler her ay senin gibi cingeneler kıyameti kopartır çok gördüm ben senden hadi naş naş benim oğlum olsa seni alıp basını yakmam.Nerden canınız oluyorum pardon? Memnun değilseniz kapı orda ödersiniz kiranızı paşa paşa istediğiniz evde oturursunuz. Kiralar ne kadar haberiniz var mı? Hem kira ödemeyip insanların evinde oturup hem kadın oğlundan para isteyince dilencilik demek gerçekten nasıl bir arsızlıktır. Ayrıca kimse çocuğunu evlendirmek zorunda değil, evlenmek bir zorunluluk değil tercih. Evlenmeyi göze alıyorsanız kendi evinizin eşyasını bir zahmet siz alacaksınız. Paranız yoktuysa evlenmeseydiniz. Düğün de tamamen keyfi bir durum. İnsanlar göbek atsın diye para dökmek istemişsiniz madem elbette siz ödeyeceksiniz. Önerimi yazdım kendi evinize çıkın diye ama işinize gelmediğini daha ilk mesajda belirtmişsiniz. Başa gelmediğini nerden biliyorsunuz? Bir noktada haklısınız ben ne aile apartmanında otururum ne kayınpederin evinde. Bunu göze alıyorsanız başa geleceklere hazırlıklı olacaksınız. Keşke kayınvalideniz burayı okusa da kendisine dilenci diyen gelinini evinden çıkartsa
Yüzüne söyledimm aslinda canim bana sen kaynımi benden kıskanıyorsun ama o benim ksrdesim gibi dedi sen beni çekemiyorsun dedi. Nisanliyken de benim kocam bana karismaz kaynim karsiir diyordu kaynim hep kızlarla gezer diyordu Adımı çıkaracaktı kafayı yemiş bu çıldırmamak elde degilAnnesine verdiği her ay 100-200 ise bu miktarla o ay ne batarsınız nede hemencik borçlar biter ama diğer tüm konularda haklısınız muhtemelen buda o yüzden gözünüze batıyor.Siz işinize devam edin asla işi bırakmayın evde kesin delirirsiniz.Çocuklarıda her geldiklerinde geri gönderin onlar küsmez anlamaz zaten.Ayrıca eşinize değilde onların davranışlarına karşın cevap verin.Eşine saçma yakın davranmasıda çok saçma açık açık yüzüne söylemezsen devam eder hareketlerine
davulun sesi uzaktan hoş gelir canım bunlar boş laflar senide görmek laızm. Aile apartmaninda oturmaya tahammülün yok. Kaldı ki eşinden para isteseler her ay senin gibi cingeneler kıyameti kopartır çok gördüm ben senden hadi naş naş benim oğlum olsa seni alıp basını yakmam.
Galiba bu yazdıklarını silmiş iyi ki alıntılamışsın. Hayır aile yardım edecek evinde oturulacak ama harçlık almayacak dilencilik oluyor. Ee kendiyle çelişiyor o zaman evlenenler niye yardım bekliyor buda dilemcilik
şu cümleyi kullanmanız hiç hoş olmamış bi annenin evladından para istemesi dilencilikmi oluyo ? ihtiyacı var veya yok sizin anneniz sizden istese aynı şeyi onun içinde söylermiydin ?dilenci gibi para istiyor.
Valla canim çocukları geldiginde kov kizina soyle gelmeyin ben olsam derdim neyden cekinicem onlardan mi eltiden mi madem oyle sana mont almayip annesine para veriyorsa ayir sende kendi parani esinle verme eşine parayi kiziyorsa da kızsın hic umursama bile kendi annesine parasini versin bosver ama sen verme100 200 verdiğini nereden biliyorsunuz ki ? Ben 350 tl ye mont alacaktım kış zamanında param var 400 tl ama anneme vereyim aşkım zaten ise arabayla gidip geliyorsun calsitigin ortam soğuk değil dedi bana reva mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?