- 2 Aralık 2024
- 40
- -13
- 1
- 29
kabul etme canım benim müsait değilim de ama tabi bunu eşinle anlaşarak yap sen taviz vermişsin belli o yüzden yüz buluyorlar kimse kimsenin evinde keyfi 10 gün kalamaz anne baba bi derece ama görümce ne alaka bir de 3 çocukla çocuklu misafir kabul bile etme açık açık müsait değiliz de geç sonradan kötü olacağına başta kötü ol zaten en iiside olsan kötü gelin olacaksın ama tabi eşini al arkana birde empati yap senin ailen gelmesi ablanın gelmesi sana problem olur mu onu düşün öyle karar verKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Ne sen sor ne ben söyleyeyimEşinin ailesi nereli merak.ettim
Böyle andaval bir aileden avrupai cocuklar çıksa zaten cok garip olurdu :))Çocukları da arsız görgüsüz bişey zaten, görümcemde asla dur yapma demez. Gelirlerse eğer evimin içinden geçecekler
Ben olsam evde misafir varken sevişmem, şunu söyleyen adamla hiç muhatap olmam. Daha toplamda bir ay bile görüşmemişsiniz evliliğinizde, karısıyla birlikte olmamayı göze alan bir adam.. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi.
Nasıl kurtuldun? :)Ayyy eski kabus günlerim geldi aklıma. Çocuklarımın halları da aynen böyleydi. Neymiş kardeşlerini görmeye geliyorlarmış. Sorun şu ki kardeşleri başıma atar giderdi. E den evde yoksun ne alaka derdim evi mi yiyecekler derdi al sana kavga kıyamet. Evi değil beni ve çocuğumu yerlerdi. Neyse anksiyetem tuttu bak bir kez daha iyi ki kurtulmuşum
Sorma ya bende konuyu okuyunca nefes darlığı çektim resmen.iyi kurtulmustum da şimdi iletişime geçmeye başladılar.gorumceme görüşmek istemediğimi belirtecegimAyyy eski kabus günlerim geldi aklıma. Çocuklarımın halları da aynen böyleydi. Neymiş kardeşlerini görmeye geliyorlarmış. Sorun şu ki kardeşleri başıma atar giderdi. E den evde yoksun ne alaka derdim evi mi yiyecekler derdi al sana kavga kıyamet. Evi değil beni ve çocuğumu yerlerdi. Neyse anksiyetem tuttu bak bir kez daha iyi ki kurtulmuşum
Delirmis milletKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Genel durumunuz(kavga yasadiysaniz ayri)Bende 10 aylik evliyim gorumcem daha hic gelmedi. Kv'dem sadece 3 kez geldi ve hepsi 1 gece yatili. Ayni sehirde 45 dklik mesafede olmamiza ragmen. En son geldiginde emrivakiydi gece 11'de. Açiz dedi tersledim yemek hazirlamadim, kendi yumurta kirdi. Pijama bile vermedim kiyafetiyle yatti. Cay doldursan iceriz dedi demlemedimki dedim. Esimde gec oldu yatiyoruz biz dedi, oyle kalakaldi. Birdaha uzun sure yeltenmez. Baktiniz illaki gelecekler sizde boyle yapin madem. Yuz vermemis olursunuz hem de istenmediklerini anlarlar.
Ben kvmin evindeyken arkadasima kendimi arattirip telefonda sohbet esnasinda yatili misafir istemedigimi, artik gelen olursa kabul etmeyecegimi soyleyecegim. Oda duyacagi icin direkt yuzune gelme demektense ustune alinacagini dusunup mesajimi boyle iletmis olacagim. Sizde yanlarinda telefonda konusurken buna benzer bir muhabbet gecirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?