Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kabul etme canım benim müsait değilim de ama tabi bunu eşinle anlaşarak yap sen taviz vermişsin belli o yüzden yüz buluyorlar kimse kimsenin evinde keyfi 10 gün kalamaz anne baba bi derece ama görümce ne alaka bir de 3 çocukla çocuklu misafir kabul bile etme açık açık müsait değiliz de geç sonradan kötü olacağına başta kötü ol zaten en iiside olsan kötü gelin olacaksın ama tabi eşini al arkana birde empati yap senin ailen gelmesi ablanın gelmesi sana problem olur mu onu düşün öyle karar ver

Bende 10 aylik evliyim gorumcem daha hic gelmedi. Kv'dem sadece 3 kez geldi ve hepsi 1 gece yatili. Ayni sehirde 45 dklik mesafede olmamiza ragmen. En son geldiginde emrivakiydi gece 11'de. Açiz dedi tersledim yemek hazirlamadim, kendi yumurta kirdi. Pijama bile vermedim kiyafetiyle yatti. Cay doldursan iceriz dedi demlemedimki dedim. Esimde gec oldu yatiyoruz biz dedi, oyle kalakaldi. Birdaha uzun sure yeltenmez. Baktiniz illaki gelecekler sizde boyle yapin madem. Yuz vermemis olursunuz hem de istenmediklerini anlarlar.

Ben kvmin evindeyken arkadasima kendimi arattirip telefonda sohbet esnasinda yatili misafir istemedigimi, artik gelen olursa kabul etmeyecegimi soyleyecegim. Oda duyacagi icin direkt yuzune gelme demektense ustune alinacagini dusunup mesajimi boyle iletmis olacagim. Sizde yanlarinda telefonda konusurken buna benzer bir muhabbet gecirebilirsiniz

Hayret bişey valla ne insanlar var 4 aylik evli birinin evlerini yol geçen hanına çevirmişler.Görümce tatil yapcak sizin evde galiba.Valla ben 2 çocukla biri 17 biri 7 kendi evimde rahat edemiyorum bu insanlar bide başka evde tatil yapacaklar hemde 10 gün eviniz savaş alanına döner benden söylemesi.Benim annem beni çağırıyor oturmaya ona bile zor gidiyorum.Çocuklar gitmek istemiyor ben oğlumu bırakıp 2 adımlık yere gidemiyorum.

Bu konuda çok yaralıyım uzun uzun anlatmayacagim, sen benim gibi eşek olma dur de bu gidise yoksa semer vuran çok olur.

Gelmelerine engel olamasan da asla tek bir yemek, temizlik vs yapma, gorumce aksama kadar evde mi, kapidan gir "ne yemek yaptin, cok acim diye" soylen, yemek yok mu, hadi yemek soyleyelim herkes kendi oder ama malum dugun yaptik borc içindeyiz", ev mi pislendi, "kovayla supurge surda, belim agriyor", disari mi cikilacak, "ben yorgunum, çalışıyorum, disarda yiyip gelin, bugun yemek havamda degilim" diyerek kenara cekilin, bakin bir daha kapinizi caliyorlar mi?

Ha birsey kirarlarsa da faturasini gosterin (yeni evlisiniz faturalar duruyordur herhalde) malum borc icindeyiz biz odeyemeyiz deyin.

Muhtemelen esinize sikayet edileceksiniz, inkar edin, ay dort dortluk hizmet ettim askolsun, cok kirildim bu ne nankorluk diye soylenin.

15 tatili sende geçirecek bu görümce haberin olsun.

Ben bu hikayeyi biliyorum daha dört günlük gelin iken girdiler evime düğün iznim bitmeden dört kez misafir ettim.sonrasi her hafta bende idiler.kalmiyorlardi ama bende çalışıyordum.sonrasi pandemi oldu.simdi sürekli gezen yeni evli çiftleri görünce içimde ukde kaldığını hissediyorum.benim cicim aylarim misafir ağırlamak ile geçti diye.bakin pişman olacaksınız ama iş işten gececek.yaptiklariniz görülmeyecek bile.ben şuan onları tamamen sildim.ama geçmişi geri getiremiyorum.kirk yaşındayım abla sözü dinleyin.izinnhakkiniz var ise izne ayrılın.abla ben annemgilde kalacagim deyin.keske beni arasa idin deyin.onemli değil biz geliriz derse de ben evde yokum eşim yok abla ne yapacaksın deyin.konusmaya utanıyor iseniz mesaj atın.bakin tekrar söylüyorum yaptıklarınızı yaomasaydin diyecekler yada inkar edecekler yemin ederim bak.

Ayrıca bakın benim arkadaşım kv sine beddua eder durur.kaynina gorumcelerine hakaret eder evine almaz.is arkadaşım.cocugu 7 aylık iken gönderdi 3 yaşında aldı.cocuklari her yaz gonderir okullar açılınca alır.simdi villa tarzı bir eve taşındı evinin adresini bilmiyorlar.nir gün dayanamadim dedim valla.benim kv coxugun adini unuttu seninki çocuklara bakiyor diye gözlerini değişik değişik yaparak bogurerek bakmasaydi dedi.dedim.bak benimkiler bir çorap,kraker almıyor seninkiler sürekli harçlık veriyor amcaları hesap açtırdı para yatırıyor tabletleri laptoplari kiyafetlerini onlar aldı diye.yine böğürüyor resmen yüzü indanliktan çıkarak yappmaaasaaalarrdiiiiiii dedi.inan nefret ettim.sizede yapmasa idi olack ama gerçekten iş osten gececek.ben 2 yıldır gorusmuyorum ama geçen 2 yılima açıyorum.

Yok daha neler. Eşiniz varken gelseler 2-3 gün max şehırdışında yaşadıkları için oda yani uygundur. Evın hanımı sizsiniz. Eşiniz değil size sorulacak . Ağırlığınızı koyun balık baştan kokmuş.

Benim de şöyle hamarat birinin yanina yerleşesim var valla. Hayat yorucu başkasına yikilalim duralim ne güzel oh. Arsiz insanlar adami katil bile eder. Yol yakinken kes ayaklarini yoksa sinir hastasi olursun. Eşinin arada kalacağı bi sey yok ailesine kafasız mısınız bu ne saçma iş demeli.

Ayyy eski kabus günlerim geldi aklıma. Çocuklarımın halları da aynen böyleydi. Neymiş kardeşlerini görmeye geliyorlarmış. Sorun şu ki kardeşleri başıma atar giderdi. E den evde yoksun ne alaka derdim evi mi yiyecekler derdi al sana kavga kıyamet. Evi değil beni ve çocuğumu yerlerdi. Neyse anksiyetem tuttu bak bir kez daha iyi ki kurtulmuşum

Nasıl kurtuldun? :)

Sorma ya bende konuyu okuyunca nefes darlığı çektim resmen.iyi kurtulmustum da şimdi iletişime geçmeye başladılar.gorumceme görüşmek istemediğimi belirtecegim

Delirmis millet
Calısıyosunuz napcakmıs tüm gün evde yalnız.
Anasına söylesin cnm oglu.Bi zahmet arada kalsın yani

Genel durumunuz(kavga yasadiysaniz ayri)
nasil bilmiyorum .sizin ki biraz ayip olmus. Zaten cok sik gelmemisler. Bir peynir ekmek, cay vermek zor degildi. Ya da esime soylerdim ,ben yorgunum sen koy.

Konu sahibinin tarafi ,yanlis davraniyor belli.

Mesafe iyidir ama dengeyi korumak lazim.

Yanlis anlamayin lutfen,biz de yaslanacagiz

Ya daha kotusu benim bekar kaynim... cumartesi sabah kahvaltiya gelin deriz, arar abla ben annemi cumadan getiricem der. Musait degilim derim ne isin var abla soyle bakayim der. Kocam sormuyor sen mi soruyorsun derim ama utanmaz.
Yilbasi aksami kendi annemlerde toplandik. Bir baktim yemek yerken kaynim cikageldi ben şok. Davet etmemisiz seni sen nasil utanmadan emrivakiyle geliyorsun ya. Kendi evimde degil yani annemlerin evine.. Esimle mesajlarini okudum, esim eve git, cikma bu aksam gelme demis, abi bir sorun mu var, beni mi istemiyorsun diye adami manipule etmis.
Gecen gun esimin kuzenini esiyle cift olarak aksam yemege davet ettik bende gelicem dedi, surat yaptim Allahtan bu kez utandi sanirim gelmedi.
Bazi insanlar arsiz oluyor. Yuzune de istemiyorum desen utanmalari yok. Allahtan esim konusunda sansliyim, sessiz kalmiyor ama demedigini birakmiyor kardesine yine de cocukta geri adim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…