Eşimin ailesinin para istemesi

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
İyi geceler arkadaşlar eşimin kardeşi yüksek meblağ para istiyor telefon açtı eşime diyor ki abinin paraya ihtiyacı var babamdan alma kendin gönder diyor.nefret ettim ya düğün olur bizden altın ister bir şey olur bizden ister bıktım eşim de dedi ki kredi ödüyorum 2bin lira yok olmaz illaki göndereceksin

Yok o kimde gondereceksin diye emir kipiyle knusuyor oyle vermeyin para falan gitsin babasindan annesnden istesin

Olmayan seyin nesini gondereyim desin..

Feci kavga ettik.neymiş ben destek olmuyormuşum neymiş kredi de çekermiş arabayı da satarmış.kayınpederin parasına dokunulmuycakmış.diğer kardeşe hiç söylenmiyor

Ayyyyyyyyyyy aynı modellerden bizdede var isterler vede geri çevrilmez verilir ihtiyacı olmasa istermi olur adi bence birak kendi haline ne kendini üzüyorsun nasıl olsa zemin hazır arabamı satarima kadar gitmiş acaba arabayı satsa sonra varsa abisinden arabasini istese kac kere verir birak yaşayıp görsün

Dedim bölüştürsek babamdan abimden falan yok dedi biz ödüycez sinirlendim hiç sorgulama yok sorgusuz itaat edecek.git kendin öde dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…