İyi geceler arkadaşlar eşimin kardeşi yüksek meblağ para istiyor telefon açtı eşime diyor ki abinin paraya ihtiyacı var babamdan alma kendin gönder diyor.nefret ettim ya düğün olur bizden altın ister bir şey olur bizden ister bıktım eşim de dedi ki kredi ödüyorum 2bin lira yok olmaz illaki göndereceksin
İyi geceler arkadaşlar eşimin kardeşi yüksek meblağ para istiyor telefon açtı eşime diyor ki abinin paraya ihtiyacı var babamdan alma kendin gönder diyor.nefret ettim ya düğün olur bizden altın ister bir şey olur bizden ister bıktım eşim de dedi ki kredi ödüyorum 2bin lira yok olmaz illaki göndereceksin
Feci kavga ettik.neymiş ben destek olmuyormuşum neymiş kredi de çekermiş arabayı da satarmış.kayınpederin parasına dokunulmuycakmış.diğer kardeşe hiç söylenmiyor
Ayyyyyyyyyyy aynı modellerden bizdede var isterler vede geri çevrilmez verilir ihtiyacı olmasa istermi olur adi bence birak kendi haline ne kendini üzüyorsun nasıl olsa zemin hazır arabamı satarima kadar gitmiş acaba arabayı satsa sonra varsa abisinden arabasini istese kac kere verir birak yaşayıp görsün