Ay canim yaa, takma bu kadar kafana..ne anne babalar var anlatsam aklin sasar canim. Hem bu kadin bosu bosuna zengin olmamis, nasil oldugu belli.
Yeterki sen esinle iyi anlas ve mutlu ol inan gerisi bos.
Tabiiki herkes ev filan vermiyor ogluna kizina, vermek zorundada degil dedigin gibi, ama karsidakini kandirir gibi… afedersin benzetmem icin ama kopege kemik gosterip ceker gibi..adeta dalga gecer gibi..
Sizinde isinize gelmis, ne demisler bedava sirke baldan tatlidir..bunca zaman bu yuzden katlanmissiniz. Ama keske basindan beri kiraya ciksaydiniz ve hic birseyinize karistirmasaydiniz. Boylesi daha iyi olmamis kesinlikle..sorun bence onlarin dedikleriyle hareket etmeniz..hadi bir hata yapmissiniz evlerine gecmissiniz evlendikten sonra, daha sonrasinda gordunuzki adamlar evi uzerinize yapmiyor soz verdikleri uzere daha neden baska sozlerine inanip o evi satip baska bir yerden ev almalarini bekliyorsunuz??? Maalesef bu hayatta hic birsey kolay degil, kaldiki sende 10 yasindan beri calisiyormussun biliyorsundur iyiyi kotuyu, zorlugu. Mesela tatile gidince onlarin yanina gitmekte neyin nesi? Boyle bir kayinvalideyken baska nasil olmasini bekliyordun? Yani gelin varken kayinvalidenin is yaptigi nerde gorulmus? Ya cok iyi niyetlisin ya da sirf ev yuzunden birseyleri yutmussun bana kalirsa.
Esim banada teklif etmisti tatile gidip esyali bir ev kiralayip icinde 5-10 gun durmayi, benim kendi annemlerle olacagi halde istemedim.
O sekilde tatile gidecegime hic gitmem..herseyimi kendim yaptiktan sonra tatilin ne anlami var? Otururum kendi evimde mis gibi.
Bundan sonra onlarin lafina gitmeyin derim, yoksa surekli yari yolda kalirsiniz ve sinir kupu olursunuz. Mumkunse cikin bi kiralik eve..5 olmazsa 10 odeyin ama kafaniz rahat olsun. Soyle haftasonu oldugunda ayaklarini uzatip uykunu cekmek gibisi yok. Kimse karismadan gorusmeden…karisan bu sekildede karisir ama sen zaten mesafe koymaya karar verdigine gore o konuda sorun yoktur sanirim.