Eşimin ailesini hiç sevmiyorum elimde olsa hiç görüşmem temalı bininci konum

Vallahi bana oyle kufurlu konusacak ne eş dinlerim ne bişey. Gidip gelmem konuşmam. Oğulları gitsin istediği zaman. Benim görümce bi konuda beni eşime sikayet etmiş 4 aydir yuzunu gormedim mesela aramamda. He bildigimi bilmiyo, belki tahmin ediyodur aramaya yüzü yok demekki 4 aydir oda aramadi. Eşim sen haklisin ama ailem birsey yapamam diyo. Bende gerektiginde ailesine gidiyorum. En fazla 1 saat oturup kalkariz. Sizin gibi olsa o bile cok onlara..

Valla mesajınızı gördüm tekrar sinirim tepeme cıktı eşimle konuştum aynı şeyleri. Dinledi bana hak verdi. İçime su serpmişler gibi rahatladım. Gerçekten eşimin beni anlamaması daha fa yıpratıyor. Zaten bana o lafı dedigi zaman masadan kalktım, benimle böyle konuşamazsın dedim. Ondan sonra özür diledi zaten.

Görümce haric ayni dertler bende de var ne kadarlik evlisiniz? Bende yeni konu actim gel sarilalim iki gelin
Gercekten insani zorla sogutuyolar kendilerinden. eviniz yakinmi birbirine peki ? Tabiki tamamen gorusmemek olmuyo ama en azindan seyreklestirebilirsiniz esinizle konussaniz sakince anlatsaniz bak hayatim bende isterim tabiki senin annen baban benim de annem babam ama cok uzuluyoru yipraniyorum diyin mutlaka demissinizdir gerci bu sekilde de.

Cidden senin kv de yalancı ve kp sapık mi? ama görümceme aşırı gıcık oluyorum yani :) evleneli bir yıl bile olmadı. Pek uzak değilizama yakın da değiliz. O olaydan sonra hiç gitmedim, daha da seyrek gidicem. Hallediyorlar. Eşim de işte ne kadar kötü de olsa ailesi olduğu için tam aanlamıyor beni.
Sen ne kadarlık evlisim eşin anlıyor mu ?

Tabi birebir ayni degil seninkilerle ama baska dertler var.
Bende 3 aylik evliym ya esim simdilik anliyo gibi ama ayni seninki gibi iste ailesi sonucta nereye kadar durabilirki karsilarinda... ne zaman gelseler tartisma cikariyorum esime de aciyorum onun bi sucu yok ama iste insan sinir oluyo. Benim de kaynim var daha simdiden sevgilisini benimle aşık attiriyo annesi en cok onun karisini sevsin istiyo daha nisanli bile degiller sacma sapan insanlar iste aman onu sevsin de benim yakami bıraksın yeterki

Açıkçası ben de sevilmekistemem. Bana sarmasınlar aman. Senin de çok yeniymiş. Ben de bazen eşime üzülüyorum arada kalıyor diye. Görsen misaifr olarak geldikleri zaman ilgilenmem onu o kadar mutlu ediyor ki. Ama onlara me yapsam yaranamıyorum. Cacık yaparım katı der, karnıyarık yaparım kıyması çok der ( zaten aşırı cimriler). Suratları sebepsiz beş karış olur, yemek, çay veririm nazlanırlar. Çok zorlar çok. Artık o kadar soğudum ki başta böyle değildim

Ayy ayni iste ayni. Misafirlige gelirler sanki esimle tartisan ben degilmisim gibi güzel agirlarim. Ama kaynanam herseye laf eder sagolsun o niye öyle bu niye boyle. Ne bilim degisik bisey hem rahatiszlik veriyolar hemde begenmiyollar o zaman gelme evime dimi

By kez biz kötü gelin oluyoruz ama gerçektenbazı kaynanalar çok itici . Özellikle kendilerini sevdirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…