• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

maaş kartını alabildinmi sen ondan hem küs olup hem de kartının ondan olması can sıkıcı bir durum...
senin paran benim param olmaz ama bu şekilde kadının parasına göz diken erkeklerden nefret ediyorum.. zengin koca arayan kadından farkı yok benim gözümde...

maaş kartını alabildinmi sen ondan hem küs olup hem de kartının ondan olması can sıkıcı bir durum...
senin paran benim param olmaz ama bu şekilde kadının parasına göz diken erkeklerden nefret ediyorum.. zengin koca arayan kadından farkı yok benim gözümde...

canim ben kartimi yaklasik bi ay önce ondan aldim. ama hep onun hesabina yatirdim para yetmedigi icin.ilk defa bu ay vermedim maasimi o da bu laflar üzerine. o gün tartisirken kendi kartini da benden aldi düsünün yani...

canim ben kartimi yaklasik bi ay önce ondan aldim. ama hep onun hesabina yatirdim para yetmedigi icin.ilk defa bu ay vermedim maasimi o da bu laflar üzerine. o gün tartisirken kendi kartini da benden aldi düsünün yani...

pardon yanlis yazmisim 6 ay önce aldim

kizlar hani birde daha öyle birsey söylemeyecegim dedi ya sizce inanmalimiyim? ama bu kacinci...bana o gün dediki aylik sana bi bütce ayirayim diledigin gibi harca ama bana sinir koyuldugunda o bana daha cok hirs yapar yaaaa....hem kendi kazandigim paramda neden bi sinir olsun ki?

"Sen gidicin ben kalıcıyım " lafını ban abimin eşi söylemişti çok üzülmüştüm ve hala unutamadım:( Ki sana bunu eşin söylüyor, hadi kızgınlıkla demiş olsun ama sen maaşını vermeyeceğim dediğinde dizine vurması bana hiç soş gelmedi.
Dikkat et bu kadar küçük bir durumdan böyle bir kavga çıkardıysa dizine vurduysa daha sonra sana da zarar vermesin.
Birde bu yaşadığını eltilerine anlatma derim. Allah kolaylık ve sabır versin

"Sen gidicin ben kalıcıyım " lafını ban abimin eşi söylemişti çok üzülmüştüm ve hala unutamadım:( Ki sana bunu eşin söylüyor, hadi kızgınlıkla demiş olsun ama sen maaşını vermeyeceğim dediğinde dizine vurması bana hiç soş gelmedi.
Dikkat et bu kadar küçük bir durumdan böyle bir kavga çıkardıysa dizine vurduysa daha sonra sana da zarar vermesin.
Birde bu yaşadığını eltilerine anlatma derim. Allah kolaylık ve sabır versin

hangi gerekceyle söyledi bunu yengen?

kendi kartını alırsa alsın ama senin kartın sende kalsın..o kim oluyorda sana sınır koyuyor biriktirmek gerekiyorsa merak etme bende biriktirmesini bilirim de.. kendi ailesine para yollayacak diye senin parana göz dikiyor..çok yollamak istiyorsa daha fazla çalışsın sana mı güvenmiş..ay çok sinir oluyorum kusura bakma ama böyle bi hakkı yok....sen deli gibi çalışçaksın bütüngün sınava sen hazırlanacaksın sen yorulacaksın sonra kendi paranın kıymetini bilmeden başkaları bilecek senin paranın kıymetini yok yaa...varsa öyle bi dünya oraya gidelim biz de...

kendi kartını alırsa alsın ama senin kartın sende kalsın..o kim oluyorda sana sınır koyuyor biriktirmek gerekiyorsa merak etme bende biriktirmesini bilirim de.. kendi ailesine para yollayacak diye senin parana göz dikiyor..çok yollamak istiyorsa daha fazla çalışsın sana mı güvenmiş..ay çok sinir oluyorum kusura bakma ama böyle bi hakkı yok....sen deli gibi çalışçaksın bütüngün sınava sen hazırlanacaksın sen yorulacaksın sonra kendi paranın kıymetini bilmeden başkaları bilecek senin paranın kıymetini yok yaa...varsa öyle bi dünya oraya gidelim biz de...

cok haklisin cnm ama anlamiyorlar iste.aslina bakarsan kendi yaptigi daha da ayip ben o bir erkek oldugu halde ona agir geleceksem buyursun...sanirim o zaman uzaya gitmemiz lazim...

gamsizligin daniskasi...hic arayip sormuyor bile...artik kendi kendime de konusur oldum...Allahim sen bana sabir ver...

ohh ne alaa yaa onun parası ona senın paran yıne ona verme gerekırse kartı iptal ettırr çekemesın paranıı hem sana danışmadan ailesıne yardım edecek hemde senın paranı yıyecek çok şacma aallah kolaylık versın

Yahu bu adam seni paranla mı seviyor nasıl bir terbiyesizliktir bu ya,cnm annen filan bir yakının varsa sen de onların yanına git bir süre birbirinize zaman verin derim sonra sakince konuşursunuz

ohh ne alaa yaa onun parası ona senın paran yıne ona verme gerekırse kartı iptal ettırr çekemesın paranıı hem sana danışmadan ailesıne yardım edecek hemde senın paranı yıyecek çok şacma aallah kolaylık versın

canim esim bana güyyaaaa danisir ama hele bi hayir de kiyamet kopar senden kötüsü olmaz...

Benim bildiğim ilişkilerde (evlilik de olsa, başka bi birliktelik de olsa) çiftler birbirine bazı zaman ağır konuşur ama evlilikte "sen gidicisin" denmesi hiç kabul edilebilir bi şey değil.
Kusura bakmayın ama ben bu adamın yüzüne tükürürüm, "sen nasıl erkeksin" derim. Hem paramı yiyecek, hem ayrı yatacak hem de bana gidicisin diyecek.
Önceden de tartışıyormuşsunuz zaten. Mesleğin var, ailen var arkanda.. Bırak gitsin, köyüne dönsün de kim gidiciymiş anlasın. Allah allah yaa.. Sinir hastası ederler adamı..:47:

söylediklerinizde cok haklisiniz ama Allah insana o anda sabir veriyor sanirim...sinirle agzindan cikmasi böyle birseyin benim icin kesinlikle bir özür degil...

Tabii ki özür değil.. Madem gidicisin, hiç evlenmeseydiniz. Zaten 6 yıldır birlikteymişsiniz. Bi 50 yıl daha öyle takılırdınız. En azından boşanmaydı falan uğraşmazdınız. Alırdı bavulunu giderdi nereye gideceklerse. (Buraya bi kızgın surat eklemem gerekti) :47:
Valla canım, evlilik elbette ki kolay değil. İnsan birçok lafı yutuyor ama çok çok düşün, maaşın var, ailen var, bunları göz önünde bulundur, iyi bi karar ver. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Son düzenleme:
Lanet olsun bunlarin aile sevgisiine.
Sabah sabah sinrlendim, yahu hep duyarim böyle konulari normal hayatdada.
Nasil utanmazlar su Türkiye`de yasayan akrabalar, demezlermi herkes riskini yer.
Hani bir söz vardir ya, nazar etme ne olur calis seninde olur diye....
Kac aileler bu konu yüzünden yillarca esleriyle mutsuz oldu yutdislarinda.
Sanki mecburuz tüm ailenin Mutter Theresa`siyiz ( türkcesi gelmedi aklima )

Back