Esimin ailesine duskunlugune artik dayanamiyorum! :(

seda_sy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
10
0
Merhaba kizlar, nolur biri bana senin dusuncen yanlis veya haklisin aslinda desin bende ona gore hareket ediyim. Esimle daha 3 aylik evliyiz ama ailesine baglarini bir turlu koparamadi ne yaptiysam ne ettiysem herzaman ben kotu onlar iyi oldu. Su an ayriyiz bosanmaya cok yakiniz bu iliskide umut varmi yokmu disaridan bakanlar lutfen yorum atsin cunku gel gitler yasiyorum. Bir yanim tekrar dene ona guven degisbilir diyor bir yanim kizim sen aptalmisin hayatin kayacak diyor .

Ozetle haz etmedigim durumlari soyle anlatiyim. Esimin 3 kardesi var annesi ve babasi da sag. Herbirinin esimden bi sekilde faydalandigini bire bir yasadim ve yasiyorum. Esimin gozunu acmaya calistikca ben aptal degilim senin amacini biliyorum beni kendine surukleyip ailemi atmami istiyosun ama onlari hic bi zaman atmam deyip beni yerin dibine koyuyor. Sanki esi degilde dusmaniyla yasiyomus gibi halbuki biz severek evkendik.

Babasi cok cimri bi insan ve esimden soyle faydalaniyor.. annesi evde cok nadir yemek yapiyor ve herzaman esim elini cebini koyuyor ve babasi utanmadan onun aldigi seylerin ustune yatip yiyor.. biz evlendik bu hala degismedi.

Annesine gelince yukarida dedigim gibi kendi esine soracagina oglum surdan bilmem ne al sunu al bunu al deyip esimden faydalaniyor bu da onun isine geliyo.. evlendim bu degismedi.

Buyuk kizkardesinin (27 yasinda) bi cocugu var ve esinden ayri yasiyor bircok da hukumet yardimi aliyor kendine harciyor. Diger ev harcamalirini da esimden istiyo abi sunu al abi buraya gotur abi para ver diye devam ediyor.. evlendim bu degismedi..

Kucuk kiz kardesi (19 yasinda) her hafta esimden harclik aliyor babasinin cimriligi esiminden eli bollugundan o da faydalaniyo.. yeni model telefon kulanio onun taksidinide esim oduyo aylik..evlendim bu degismedi..

Esimin erkek kardesi (16 yasinda) yeni nesilde yeni cikan ne varsa telefon olsun bilgisayar olsun oyun olsun vs hepsini istiyor ve yine esimden aliyor bunlari karsilama parasini... evlendim bu degismedi..

Esim ailesi ol dese olebilecek bi insan ama bana ayni deger Allag kahretsinki gostermiyo. Ona ailen senin icin ne yapiyo biseyleri istemekten baska diyorum susuyor acikcasi seni kullaniyolar demek istiyorum dilim varmiyor.

Su an ayriyiz ve ailesinin ilk yaptigi sey elimdeki altinlari almak oldu eger ogullarini cok dusunen bir aile neden yapici olmadi da mal mulke sarildi birisi bana yardim etsin kendimi esim le ailesinin paspasi olarak gordum resmen bir hicmisim olan bana oldu (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

durumunuz iyiyse keşke biraz sabretseydin..daha 3 ay olmuş zamanla sana yuvasına alışırdı belki bilemiyorum :26:

daha 3 ay olmuş ne çabuk .durumunuz iyiyse yardım etsin ne olacak zamanla yeni hayatına da alışır bence çok erken bir karar

Ayyyy bak caniimm sen beni dinle yuvani dagitma ben 3 aylik evliyken ayni seyleri yasadimmmmmm alisma doneminde boyle seyler oluyor. Sadece yapman gereken evinde ol takmiyomus gibi yap o sana donecektir emin ol ama kavga etme sakin tartisma hakliyken haksiz olma. Ben onu yaptim esim sömürüldü taaa ki fatkina varana dek .. En sonunda abisi kredi cektirmeye kalkmis bana geldi abim aradi boyle dedi ben de olmaz dedim sen ne dusunuyosun dedi sen dogru dusunmussun dedim bir kac kez de yengeleri bana abuk subuk laf etti ozelllikle esime duyurdum bunu simdi annesi haric kimseyi aramiyor bile kayinvalidem iyidir ama benim gelip bi kac ay kalir bazen iyi anlasiyoruz kayinpederim yok rahmetli olmus. Diyecegim o ki zaman gecince gercek yuvasinin sen oldugunu anlayacakkk ben 2 yillik evliyim henuz valla en son kavgamizi hatirlayamiyorm :) insallah duzelecektir ferah ol

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ama kizlar benimkisi asiri duskundu ailesine bana dayak atacak kadar (... inanin pes etmemin sebebi bu yazdiklarimdan daha cok.

Dayak vardi.. nedeni de su..esim bana bisey yapardi ve ister istemez bana yaptigi kotulugu ailesine yaptigi iyiliklerle karsilatirirdim ve kavgalarimizin icine yansirdi bu dusuncem hata resmen derdim ..o da buna dayanamayip bana dayak atiyodu.

O boyle yaptikca ailesinin her birinden nefret kusmaya basladim.

Kucuk bi ornek veriyim.. bi kez annesine gidince yuzumu astim diye esim olacak insan yuzume gorumcemin yaninda tukurup hakaret etti nasil yuz asarsin diye...

Simdi anliyomusunuz nasil bi derecede aileye duskun oldugunu?

Sizce bu degisirmi zaman mi bunun ilaci..

Hic sanmiyorum bu bi aile hastasi..

Hmmm evet bunlar cok ağır ben yaşamadım bunu gercekten katlanmasi cok zor rabbim sabır versin ne yapmayi düşünüyorsun bilmiyorum ama iyi bi karar ver ve degistirme o karari biliyosun cocuk filan olduktan sonra artik hersey dahada zorlasiyor

Cok kez ailesinin onunde beni rencide etti ve hic birinin kili bile kipirdamadi hepsidee bana o cok sinirli alttan al deyip yolladilar. Bi kez gozum morarircasina dayak yedim annesine soyledim ve bana dedigi su oldu onun yapisi oyle o cok sinirli ben sadece yeri gelirse onla konusurum dedi..

Gozum morardi 3 hafta makyajla kapatmaya calistim sizce bi kayinvalidenin yapacagi iyilik bu muydu?

Yani size anlatmak istedigim ne ailesi benim tarafim oldu ne de esim ben ortada boyle yipranmak istemiyorum anliyomusunuz birbirlerini atmiyolar hakli ben olsam bile.. boyle mi evlilik olur sizce? Millet mutluluktan olecek bi de bana bak!

Bunlar nerde yasiyo uzayda mi tövbe tövbe canm nisanliyken filan farketmedin mi hic ya cok uzuldum yemin ederim ben ne diyecegimi sasirdim inan arayip dön demiyor mu peki

Aile bagini fark ettim sinirli oldugunu fark ettim ama degisir diye gozumu yumdum biraz ettigimi cekiyorum acikcasi.. gozum kordu cunku esimle birbirimizi cok sevdik..

Evet soruyor 1 aydir ayriyiz.. yalvarip yakariyor bu gun olmus ayni sey... bocalayan benim... beni mi kandiriyor diyorum ondan uzaklasiyorun... sonra yeri geliyor uzuntumden onla iyi olmaya calisiyorum.. yani iki arada kaldim desem.. ailesine bu kadar bagli bi insan esini ezecek kadar bagli bi insan degismeyecegini bana bin kisi de soyluyo bencede haklilar.. cocuk yok sukur.. yol hala yakinken biraksam belkide benim icin en hayirlisi olacak!

Hakkinda hayirlisi olsun canm kendini uzme bi isin filan varsa calistigin daha kolay atlatirsin

çok şaşırdım ...
ailesine bu kadar bağlı biri...
bu bağlılıktan cıkmıs resmen hepsi kullanıyor.
evli ve artık yuvası olduğunun farkına varmalıydı...
onlar için seni dövmesi ...oraya hiç girmeyim...

sen çalışıyormusun canım?

ben evli değilim ama ailemden gördüğümü söyliyim ablamın başına geldi kocası hem çok cimriydi hemde aşırı derecede ailesine bağlıydı ablamın çok üzdü ablamı babam annem bir ablama evini bırakmasını bizim eve gelmesini söyledi 2 çocuğu vardı adam düzelmiyordu. Neyse ablam bizde kaldı 1-2 ay geçti olayın üzerinden en son eniştem geldi bizim eve babam annem dedi biz yaptığın şeyleri kabul edemeyiz ya bu huylarından vaz geçicen ya da kızımızı boşa babm dedi torunlarıma ve kızama bakarım sana ihtiyacı yok kızımın dedi sonra eniştem düzeldi çok olmasada ablamın artık pek gözüne batmıyor yaptıkları sana tavsiyem sen kendiliğinden evine dönme bırk o babanın evine gelsin baban annen konuşsun sahipsiz olmadığını görsün böyle böyle düzelir ayrıca dayak olayına girmiyorum bile bence hemen boşanma kakarı alma sabırlı ol allah büyük

evli değilim ama benim düşüncem arkana bakmadan kaç çünkü bir insan 7 sinde neyse 70 in de de o olur derlerya başta neyse sonu da öyle gidiyor çünkü. çevremden gördüklerim kadar söylüyorum ama tabi evli olanlar daha iyi bilir. işin içinde dayakta varsa o evlilikten hayır gelmez.

Canım bende senin yaşadıklarını yaşadım sayılır ben 9 yıllık evliyim ve sana tavsiyem asla ama asla taviz verme benim eşim eskiye bakarak biraz düzeldi gibi ama yeri gelince yine bağlı yine beni atıyor sen otur sakin bir kafayla düşün duygularınla değil mantığınla hareket et sevgi geçicidir saygıda olmasa hayatın çekilmez hale gelir asla kendini yıpratma bir erkek için şimdiden dayak varsa gelecepini düşün ve hayatını ypluna kpy bence çünkü çocuğunda yok önünde çok güzel bir hayat var ömür kısa asla bir insan için hayatını mahvetme

Cnm Canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adam seni dövmüş hem de yeni evliyken,ama tek sorun adamın ailesine düşkün olması mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…