esimin ailesinden sogudum ve duzelemiyorum

Benim kv dünya iyisi bi kadin, beni memnun etmek icin etrafimda dort döner, bir iki hareketine bozulmustum evlilik arefesinde bi de kafa yapilari bana cok sorunlu geliyor o yuzden esime acik acik beni cok muhatap etme , muhabbetleri beni hic acmiyor diyip cok nadir gider gelir, cok nadir telefonda gorusurum. Şu yapilanlar yapilsa net bi sekilde gorusmezdim heralde

arkadaslar 8 yillik evliyim. aslinda esimin ailesi dedim ama esas kv ile icten ice sorunum var. kin tutmak istemem Allah affetsin ama beni kendinden öyle soguttuki artık hic icim almiyor. aslinda nişanlıyken farkettim beni istemedigini. ve saolsun tavirlarina da bunu yansitiyordu. cunku ogluna manken gibi asiri guzel gelin ister o ciddiyim bunu tanidikca anladim. kisa ve oz cok kibirli insanlara yukardan bakan hep ben biliyorum diyen ve cok inatci bir kv var bende. ustelik ayni binada 3 sene kadar oturdum esas orada soğudum. tutturdu yemekler beraber yensin diye ve bu tutumunu belki 1 sene soyledi tavir aldi yok baban kiziyor falan. onlar 5 kisilik aile kabul etmedik kadin bana etmediğini birakmadi surekli bana kin tuttu saçma seylerden canimi sikardi laf sokardi. iki kaynim bosandi esleride cok cok guzel bir kadin. kayinvalidem sirf ben yemekleri orda yemiyorum diye biliyorum ondan dedi bi gun laf arasinda biz guzel gelini de gorduk cirkin gelini de gördük nasil oldugunu dedi. kp ben ve kv ucumuz bir gun otururken dedi bunu simdi desem bana dedin diye yok seni kastetmedim der ama vallahi bana dedi beni kastetti. o kadar zoruma gittiki bu laf. bende saygımi bozmadim. ama haala icimde bu lafi. ordayken beni baya daraltti mesela komsum vardi ayda bir ugrar bir çayını içerdim inanin o bile batti once oraya gittigimi gorunce surat astigini farkettim sonra bana komsumu kotulemeye basladi yok deliye benziyo vs sacma sacma konuşuyordu bana. hatta o kadar takti ki artik her onlara gittigimde direk o komsumla ilgili konuşurdu. cat kapi surekli bendeydi sabah gece farketmez ozelimiz kalmamisti. hatta bunlar yetmedi kac kere gelin bizde kalin kira vermezsiniz sen calisirsin bende cocuguna bakarım dedi ve defalarca ayni evi teklif etti artik demiyor ama ben artik yani sogudum ya iyi niyetli olmak istiyorum ama onun bana iyi niyeti olmadığıni bildigim icin kadindan sogudum. kin tutmak istemiyorum ama sizce gorusme sıklığım ne olmali. kadında guzel gelin takintisi var. ben normalim oz güvenim var ama cok uzuldum biliyormusunuz 😭 siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Kendisi nasil bir kadin? Siz de glamur kayinvalideleri ornek gosterin. Hadsize bak ya. Bari oğlu manken mi? Ama en iyisi boş vermek. Terbiyesize terbiye veremeyiz. Ya anliycagi dilden konuşulacak ya da umursanmiycak. Umursamamak, git geli minimuma indirmek, sozlerine uzulmek yerine ne dersen de hiç umrum degil tavrini takinmak, karşisinda eşinle mutluluk pozlari vermek, keyfine bakmak. En iyi yol bu

Güzel gelin istemesine bir şey diyemem. Her anne için evladı eşsizdir ve eşi de o kadar güzel olmalıdır. Ama geline saygı da duymak zorunda saygı duymuyor heryerde ben güzel gelin istiyordum diyorsa orada lafı sokacaksin ay sen bir de oğlunun gözünden beni gör dünyada tek kadın benmişim gibi aşık de üstüne de işveli bir kahkaha patlat geç kudursun.mesafeli davran 10 günü yavaş yavaş 11-12 gün sonra çocukları tek gönder ya da eşinle gönder uzaklaştır kendinden.

Benim eşim de aşırı yakışıklı ( tüm çevre tarafından onayli 😂) yeni gelinken kızını eşime vermek isteyen bir akrabaları beni görmeye geldi. Sonra yüzünü buruşturup farklı bir dilde "bumuydu yani ,bunu mu layık gördün x e " dedi😂 kaynanam da oğlum koynuna girecek banane , ister kör olsun ister topal . oğlum begendikten sonra elini başına koyup ""aha da yeri burası "" dedi. 😍😍🧿 o gün bu gündür kaynanam benim bastacim ♥️
yok her yerde guzel gelin isterim demedi ama guzellik takintili bunu ben konusmalarindan anladim gayet net. evet saygisiz davranmis oldu bana inan sogudum ya tabikide yuzume sen soyle boylesin demedi ama imali laf sokardi ortaliga der gibi gayetde belliydi kime deidgi mesela. mesafe koydum ya basta iyi niyetliydim ama o oyle biri degilmis.

Kendisi nasil bir kadin? Siz de glamur kayinvalideleri ornek gosterin. Hadsize bak ya. Bari oğlu manken mi? Ama en iyisi boş vermek. Terbiyesize terbiye veremeyiz. Ya anliycagi dilden konuşulacak ya da umursanmiycak. Umursamamak, git geli minimuma indirmek, sozlerine uzulmek yerine ne dersen de hiç umrum degil tavrini takinmak, karşisinda eşinle mutluluk pozlari vermek, keyfine bakmak. En iyi yol bu
sozumu tenzih ederek yazıyorum esas kendisinin guzellikle hic alakasi olmayan biri...

Tipik kayınvalide 😏
Benimki de sizinkine benzer tanıdığım günden beri en nefret ettiğim insan.
Çok problem yaşadım sayesinde Allaha havale ediyorum.

BiZ farklı şehirlerdeyiz bayramdan bayrama görüşüyorduk pandemiden beri.
Aralık ayında bekar kaynıma nişan yaptılar orda geline yaptıklarını, hal ve hareketlerini görünce haaaa dedim tamam ben almam gerekeni aldım.
İstediği zaman gayet ilgili sevecen güleryüzlü cömert olabiliyormuş.
Beni hep oğlunu elinden alan biri gibi gördü.
Kaynanalık yaptı.
Ama şimdikine (kız yaş olarak baya olgun) yapmıyor belkide yapamıyor.
Düğüne dahii gitmiycem. Bundan sonrada görüşmeyi düşünmüyorum.

Tipik kayınvalide 😏

Aralık ayında bekar kaynıma nişan yaptılar orda geline yaptıklarını, hal ve hareketlerini görünce haaaa dedim tamam ben almam gerekeni aldım.
Kaynanalık yaptı.
aa aynisini yasamiz buda benden sonraki bekar kaynimin nisanlisina hal hareketlerini görünce bende oyle dedim. ona yaptiginin yarisini bana yapmadi kesinlikle kiskanclik degil sadece gozlemledim.

Biraz uzak bir yere taşının aranıza mesafe koyun. Yapacak başka bir şey yok 🙄

yok her yerde guzel gelin isterim demedi ama guzellik takintili bunu ben konusmalarindan anladim gayet net. evet saygisiz davranmis oldu bana inan sogudum ya tabikide yuzume sen soyle boylesin demedi ama imali laf sokardi ortaliga der gibi gayetde belliydi kime deidgi mesela. mesafe koydum ya basta iyi niyetliydim ama o oyle biri degilmis.
Yani onun istekleri ve takıntısı için kendinizi üzmeyin düşüncesi değişmez. Siz doğru olanı bulup mesafenizi koymuşsunuz. Saygı çerçevesinde görüşmenizi yapın geri kalanları üstünüze alinmayin söyleyip dursun.

Tipik kayınvalide 😏

Kaynanalık yaptı.
Kayınvalideniz icin kayninizin düğününe neden gitmiyorsunuz. Onun ne suçu var ? Başka bir problem yoksa eşimin kardesine bunu yapmazdım. En çok da eşim için yapmazdım. Kardeşi evleniyor ama eşi yeni geline iyi ve cömert davranildigini öne sürüp kayinvalidesine olan nefretini kardeste ortaya döküyor ve düğünde kocasını yalnız bırakıyor.

aa aynisini yasamiz buda benden sonraki bekar kaynimin nisanlisina hal hareketlerini görünce bende oyle dedim. ona yaptiginin yarisini bana yapmadi kesinlikle kiskanclik degil sadece gozlemledim.
Bu neden kıskançlık olsun ki;
Bizimde hakkımız değil mi birilerine sunulabilen güzellikler.
Haaa layık görülmedi bende ona göre davranırım buda benim en doğal hakkım.
Kendini geliştirememiş bir kaç kişi kıskanç diyecek diye ben kıskanç olmam.

Kayınvalideniz icin kayninizin düğününe neden gitmiyorsunuz. Onun ne suçu var ? Başka bir problem yoksa eşimin kardesine bunu yapmazdım. En çok da eşim için yapmazdım. Kardeşi evleniyor ama eşi yeni geline iyi ve cömert davranildigini öne sürüp kayinvalidesine olan nefretini kardeste ortaya döküyor ve düğünde kocasını yalnız bırakıyor.
Kaynımda annesinin kuklası.
O farkında değil mi olanların. 40 yaşına gelmiş insan !!! Abisine haksızlık edildiğinin gayette farkında ama böylesi işine geliyor.
Ayıp mı olacakmış gitmemem😳 bu zamana kadar yapılanlarda bize ayıp oldu ama kimsenin umrunda olmadı.
İsteyen kıskanç desin isteyen ayıp ben ne hissettiğimin farkındayım ve gitmiycem.
Eşimin kardeşidir tabiki isterse katılsın.

Kaynımda annesinin kuklası.
O farkında değil mi olanların. 40 yaşına gelmiş insan !!! Abisine haksızlık edildiğinin gayette farkında ama böylesi işine geliyor.
Ayıp mı olacakmış gitmemem😳 bu zamana kadar yapılanlarda bize ayıp oldu ama kimsenin umrunda olmadı.
İsteyen kıskanç desin isteyen ayıp ben ne hissettiğimin farkındayım ve gitmiycem.
Eşimin kardeşidir tabiki isterse katılsın.
Zaten başka sorun yoksa diye belirtmiştim. Başka sorun varmış evinizde huzursuzluk çıkacağına gitmeyin. Niye bağırıyon kız korktum😁😁

Zaten başka sorun yoksa diye belirtmiştim. Başka sorun varmış evinizde huzursuzluk çıkacağına gitmeyin. Niye bağırıyon kız korktum😁😁
Estagfurullah.
Ama o kadar çok sıkıldım ki.
Aaaaa düğüne gitmemek olmaz aaaaa ayıp aaaa kıskanç aaa bilmem ne.
Ben ne hissediyorum kimsenin umrunda değil o zaman benim niye umrumda olsun.
Nişanda gittim gördüm haddimi bildim.

Hic gorusme, kendinin sifati nasil acaba :) Guzellik vs gec ona gelene kadar ne sorunlar var
yazmistim canim tenzih ederek diyorum da inan guzelligin yanindan dahi gcemiyor bende en cok ona şaşırdım insan once bi kendine bakmali. Rabbim herseyi muhakkak guzel yaratmistir ama onun benim icin dusundugune karsilik yazdim. gorsen bu mu sana dedi o lafi bu kendine baksin diyecegin biri.

Ben de kayinvalidemden cok soğudum ama takmıyorum pek konuşmuyoruz da ama o yok diye dünya dönmeyi bırakmıyor ve ben de sizin gibi elim yüzüm düzgün degil diye beni sevmedigini cok hissettim ne yapalım Allahın yarattığını beğenmiyorlarsa o da onların sorunu

Estagfurullah.
Ama o kadar çok sıkıldım ki.
Aaaaa düğüne gitmemek olmaz aaaaa ayıp aaaa kıskanç aaa bilmem ne.
Ben ne hissediyorum kimsenin umrunda değil o zaman benim niye umrumda olsun.
Nişanda gittim gördüm haddimi bildim.
Herkes yaşadığını biliyor. Kendinizce çok haklısınız. Bundan sonrası için mutluluklar ♥️

Arkadaşlar söylenecek her şeyi söylemiş zaten, mümkün olduğunca az görüş, hatta çocukları görsün diyorsan eşin götürsün sen bahane bul.
mumkun oldugunca az gorusuyorum evet tabikide tartisma olmadigi icin bilmiyorlar kirginligimi vs. sessizce mesafe koydum gittigimizde el yuz egiyo kv bana bahane buluyorum birsey dediginde 10 gunde bir iyi böyle hatta bazen 15 gunde bir gidiyorum. kendi kaybetti basta o kadar iyi niyetli yakslasmistimki benim iyi niyetimi öldürdüler sadece kp cok iyi.

Kvnin durumunda güzellik çirkinlik değil mesele. Baskilamak daha da baskilamak. Dün bir üye vardı laf bulamayınca kütüphanesinde ki kitaplara laf etmis. Bazıları böyle başlayıp isteği olmayınca akillaniyor bazısı da gorusmeyinceye kadar inadını sürdürüyor.
Ne yapacağınız tamamen eşinizle durumunuza bağlı. Eşinizin tavrı ne? Siz gitmezseniz sizi zorlar mı?

Back
X