yok Karadenizli değiller.. Anadolu tarafındalar :) şimdi memleket ismi versem alınan arkadaşlar olur belkiIşin zor galiba karadenizli senin kv kp
Işin zor galiba karadenizli senin kv kp
Karadenizli değilim ama haklısın :)Bu sorunu eşiniz çözmezse kimse çözmez. Ayrıca gerektiği yerde siz de cevabınızı verin.
Karadenizli değilim ama bu yazdığınız gerçekten ayıp. Kötü kayınvalide kayınpeder default olarak karadenizli mi oluyor yani? Aynısı doğulu egeli göçmen genellemeleri için de geçerli.
neresı olursa olsun memlekete gore genellemek yanlısyok Karadenizli değiller.. Anadolu tarafındalar :) şimdi memleket ismi versem alınan arkadaşlar olur belki
Bozun aranizi iyice bozun hatta gidip gelmeyin bile. Yahu babaannesidir bagirir. Nedir bu kayinvalide dusmanligi ben anlamadim gitti. Sitedeki tum gelinler kayinvalide dusmani. Anlayin artik kayinvalidenizle kapismak esinizle aranizi aciyor. Sonra gelip dert yaniyorsunuz. Ya uzak durun ya da tahammul edin yani sadece size demiyorum ama genelii boyle. Siz de kayinvalide olacaksiniz gelininiz gelip buraya vay kv soyle vay kv boyle diye dert yansa hos mu olur. Eslerinizi yetistiren insanlar saygiyi hak ediyor bence. Ya mesafe koymak ya da ilimli olmak. Otesi yok bence
Bu sorunu eşiniz çözmezse kimse çözmez. Ayrıca gerektiği yerde siz de cevabınızı verin.
Karadenizli değilim ama bu yazdığınız gerçekten ayıp. Kötü kayınvalide kayınpeder default olarak karadenizli mi oluyor yani? Aynısı doğulu egeli göçmen genellemeleri için de geçerli.
Iyi bi insan olsaydi anlasirdi heralde arkadasim
Neyin ne oldugunu anlamadan atlamasaydiniz keske...biri bozulacaksa en basta ben bozulmaliyim cunku ben karadenizliyim...kotu kp kv ordan cikar demedim zaten farkindaysaniz...orali oldugumdan bilirim kūfūrun koylerinde ne kadar yaygın oldugunu o yuzden oralilar heralde diye tahmin yaptim...
Karadenizli olmaniz onyargili oldugunuz gercegini degistirmiyor.
Algilama yeteneginiz kIsItlI galiba...o yuzden daha fazla ūstunde durmucam anlatmaya calisarak...ayrica begeni toplama pesinde bi insan oldugunuz da cok acIk ortada...konu acin belki daha cok ilgi cekersiniz....
Benim annem de torununa kızar ablamların çocuklarına. Kv kızınca mı dokunuyo onun da oğlunun çocuğu sonuçta. Ayrıca yaşlılar hep öyle cocuğa bişey olacak korkusundan yapıyodur. Keşke bağırmasaydın kadına.
Ben çok anormal bir şey görmedim. Eşine de hadi yatalım niye diyosun ben yatacam de o da uykusu gelirse gelir yatar. Yani olmasi gereken budur. Hadi yalnızken ben de illa gel sen de uyu derim kocama da. Başkaları varken diyemem.