arkadaşlar 1,5yıllık evliyim eşimin ailesinden farklı şehirdeyiz eşimin babası yıllar önce vefat etmiş neyse 2 tane de görümcem var birisi bekar birisi evli. evli olanın 2 tene de küçük çocuğu var.her on beş tatilde her yaz tatilinde kayınvalidemle birlikte yanımızdalar bi geldi mi de en az 10 gün burdalar teker teker gelseler neyse cümbür cemaat daha kayınvalidem annesini kız kardeşlerini bile yazın buraya davet ediyo görümcem bile akrabalarını izninizi gidin 10 gün felan orda geçirin güzel şehir diyo sinir oluyorum yaa benim evime misafiri eşimle ben davet ederiz büyük görümcemden pek de hoşalanmıyorum davranışları kişiliği hoşuma gitmiyo şimdi yine 15 tatilde gelmeyi planlıyorlar ben üstelik kpss ye hazırlanıyorum nasıl ders çalışacam çoluk çocuk zaten çok yaramazlar bıktım off 1,5 yıldır evliliğimden bile bişey anayamadım bu sorunlarla uğraşmaktan birde düğün borçları felan herşey bize kaldı nefes alamadık geldiklerinde gider de bir o kadar 3 aile aynı evde olursa kendimize yetmiyo borçlardan kiradan zaten ki ara sıra kayınvalieme de yardımları oluyo eşimin onun maaşı var yetio aslında evli olan kızı da bir okadar savurgan kocası da kendi de yetiremio parasını,ona yardım edio yani otomatikmen bizim gönderdiğimiz o tarafa gidio ki ben zaten zor geçiniorum. şimdi 15 tatilde tekrar gelecekler artık yüz vermek istemiyorum verdikçe tepeme çıkıyorlar eşimi de katmak istemiyorum o arada kalıo onu yıpratmak istemiorum bana hak verio çünkü.onların artık bunun farkına varmaları gerekio ben 15 tatilde ders çalışcam kış günü ne yapacağız hem evde oturmaktan başka dicem lütfen yardımcı olmak isteyen varsa fikirleriyle bana yardım edin çok kafama takıyorum yüzüm hiç gülmüyo artık
(