• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinden bıktımm artıkkk yardım edin fikirlerinizle lütfen :((

ben yaparım der ki zaten kendi evleri gibi rahatlar yüz yaptım olmadı yine aynı küçük görümcem de kpssye hazırlanıo beraber çalışırsınız diyo kaçamıyorum yani bişeyden kaçmayla da olmuyo artık dile getirmem gerek :(

işte bende dıyorum kı sen kendın yapsanda ben rahat edemem hem kıs gunu ne yapcaz yaza gelın gezerız bende sınavımı atlatırım kafam rahat olur de sen de yapsan be rahat edemem aklımda kalır kendımı derse veremem de en olmadı ya bu sene gelmeyın de daha ne dıyeyım bılmıyorum kı :44:

yine de teşekkür ederim canım bazen insan öyle bunalıyo ki kimseyle de paylaşamadığı şeyler oluyo işte bazen düşünüyorum acaba çoğu yeni evli de de benim durumum gibi oluyo mu yani evlilik böylemi ben mi abartıyorum diye ama bu kadarı da olmuyo sanırım ya da ben çevremde göremiyorum

ah cnm ya anlatsak hepimizin öyle değişik sıkıntıları var ki :(
ben sadece seni şu konuda şanslı görüyorum.. en azından sürekli dip dibe değilsin yoksa halin dumanmış..

ah cnm ya anlatsak hepimizin öyle değişik sıkıntıları var ki :(
ben sadece seni şu konuda şanslı görüyorum.. en azından sürekli dip dibe değilsin yoksa halin dumanmış..

evt ama ileride kayınvalidem yanıma gelirse kızı evlenince hepsinin evi olacak artık şimdiden buraya yerini ayarlıyorlar hangi birine üzüleyim :(

evt ama ileride kayınvalidem yanıma gelirse kızı evlenince hepsinin evi olacak artık şimdiden buraya yerini ayarlıyorlar hangi birine üzüleyim :(

valla canım bende verecek akıl kalmadı kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :s ama üzülme kafana takma kpss ne ver kendini atanırsan belki bi nebze olsa rahatlarsın

teşekkür ederim bende oyle hıssettım sımdı :1::1:
ay sımdıde ovundum kendı kendıme ya :44:
yok yok şeytan bu gece kesınlıkle benım etrafımda :26:

seni bu performansınla sürekli yanımda olmaya davet ediyorum :) keşke komşum falan olsaydın zehir gibi bi zeka var :) arada bi gelir akıl danışırdım yaff

seni bu performansınla sürekli yanımda olmaya davet ediyorum :) keşke komşum falan olsaydın zehir gibi bi zeka var :) arada bi gelir akıl danışırdım yaff

ay tesekkur ederım gene yardım ederım canım benım etrafımda o kadar cok ıyı ınsan varkı en sonunda benı de kendılerıne benzettıler yuzune gul teoremı yapacak bısey yok tabı bu duruma gelene kadar cok esıklerden dondum :1:sonunda halım mutlumuyum hayır ama mutlumuyum eveeeeettttttttttt :23::49:

ay tesekkur ederım gene yardım ederım canım benım etrafımda o kadar cok ıyı ınsan varkı en sonunda benı de kendılerıne benzettıler yuzune gul teoremı yapacak bısey yok tabı bu duruma gelene kadar cok esıklerden dondum :1:sonunda halım mutlumuyum hayır ama mutlumuyum eveeeeettttttttttt :23::49:

de mi bi melankoli insanı bi kişilikten alıp diğerine götürüyo :D bende değiştim valla daha bi ılıman oldum her olaya karşı ve garip olan bundan korkuyorum.. senin şeytana söyle arada bi banada uğrasın :D

aynı bizde de öle zaten maddiyattan dolayı bir tek salon yapabildim sadece onlar geldiğinde yıpranıo eşyalarımm farklı şehirdeyiz biz eşimin izni ancak yazın zaten gidioruz o zaman gitsek de geliolar daha onu bunu davet ediolar bir keresinde hatta daynamayıp ağladım ya benim psikolojim dedim eşime ben çok yıpranıyorum yoruluyorum evlilikten dedim hak vermekten başka bişey yok. o taraf çok alıngan zaten bişey söylenmiyo ama bu 15 tatildede gelmeye niyetleniyorlar demeyi düşünüyorum ben üzüleceğime birrazda onlar üzülsün ama nasıl söylüycem bilemiyorum offff:((

Direk soyle sende ac telefonu tatli tatli soyle. Biraz da onlar uzulsun.

ahh bu kaynanalar :) ama onlarda da suç yok ki bütün olay kocalarımızda bitiyo :) . sen kayınvalidenlere bişey söylesende mırım kırın yapar kendini acındırır oğluna evire çevire anlatır ;biricik oğluda üzülür sana patlar. o yüzden böyle şeyleri eşlerle konuşmak lazım. konuşmassanda iletişim bozukluğu yaşarsın zamanla.ben ders çalışcam tek başıma de. eşin iki arada bi derede kalmasın diye susma bence. o zaman sen hep üzülen , sakin sessiz taraf olursun ve hepten yüz bulurlar. herşey kocalarımızda bitiyo derken ne kadar ailesine yüz verirse hiçbişeyden çekinmiyorlar. zaten laf söyleyen yok diyolar ve ohh eve yerleş karış durumuna gelio olay. ama bence derdini eşine anlat . daha 1.5 yıllık evlisin benim gibi. eğer ipleri eline alıp evin hanımı olduğunu göstermessen her zaman tepene çıkıolar söyliyim. :6:

off canımm yaa napacam bilmiyorum gerçekten çok bunaldım eşime dedim daha önce istemiyosun benim ailemi dedi hayır dedim tek tek ayrı gelsinler kaldıramıyorum hepsini dedim ayrıca bizim evimize nasıl misafir davet edebiliyorlar yazın bizimde planlarımız olamaz mı dedim hak veriyo akrabalarımı çağırırsa tamam derim dio ama ben kardeşime gelme diyemem diyo sen diyebilirmisin kardeşine diyo tamam ama benim ailem anlayışlı dedim borçlarımızı bizi herşeyi düşünüyorlar senin trafta böyle olmalı dedim ki bizimkiler geldiklerinde 3 günden sonra gitmek istiyorum ben zorla tutuyorum 1 hafta onlar ise 15 gün felan yaa daha kalsalar kalacaklar eime dedim annen küçük görümcem için tamam ama ben her fırsatta her tatilde evliolan ile uğraşamam çoluk çocuk dedim sen bırakıp işe gidiosun evde kalan benim onlarla dedim hak verio ama yapamıo bişeyyy

Böyle yürümez canim. Sen esine kiyamiyorsun fakat esin sana çok güzel kiyiyoor. Bak hatta ailesini koruyor, duygu sömürüsünü yapmaya çalisiyor. Bence artik esine karsida tavrini koy. Tatli dille hersey çözülmüyor, hatta çogu seyler çözülmüyor. Bazen hayatta sert olacaksin. Sen ve esin tavrinizi koysaydiniz o aile hiç gelmezdi bile. Esinde yüz bulduklari için geliyorlar. Esin içinde sorun yok, sonuçta sen sofralari indirip kaldiriyorsun, yoruluyorsun. Esinde ailesiyle zaman geçirmis oluyor.

Her zaman derim, karsindaki saygi bilmiyorsa, sende bilme. Onlara artik tepkinide koy, açik açik söyle kendi evinde rahat olmak istedigini, yazinda kendine göre plan yapmak istedigini. Tabi bunlari ilk önce esin söylemesi lazim, yani sana tavsiyem, esinin üzerine yogunlas, tavrini koy, gerekirse küs ol, konusma,.. yeterki o duruma bir el koysun.

aç telefonu söyle bacım açık ve net nasılsınız diye aradım de gir konuya kusura bakmayın tatilde kabul edemem de benim için önemli yazın biz geliriz bişeyler yaparız de dahada ısrar ederde gelirlerse yuh artık yapacak bişeyin yok tavırla belli etcen kapanacan odaya ders çalışcan ilgilenmiyecen hiç bişeyle surat yaparlar o zamanda eşine diyeceksin ben demiştim ders çalışacağımı diye başta ipleri tutmazsan sonra çok zor oluyo benim eşimi anne baba yok ama kardeşleriyle aynı şehirdeyiz 3 aylık gelindim kanepemi yaktılar halılarım berbat halde bizde borçla aldık hala ödüyoruz ocakta 2 sene bitiyor bizim sadece yatak odamla salonumda eşya var ama bi gör hallerini ışığı yaksam burdalardı güzellikle söyledim eşime söyledim olmuyo bende tavır yapmaya başladım anladılar ayakları kesildi biraz tam rahatladım derken bebek olcak inşallah 6 ocakta gene fırsat oldu hastaneye bile cümbür cemaat glcekler eşim bile sıkılmış gerek yok gelmeyin dedi tatlı dille ama ısrar kıyamet düşünsene ameliyatlısın bide ben mahremimi neden herkes görsünki eve geleyim evde gelin görün ben çok kızarım böyle şeylere düşüncesizliklere milletin yanında uzanamam nasıl emizirecem bebeğimi onları düşünüyorum offffffff bende ablama haber verdim o gelcek anca öyle başederim sanada tavsiyem verme ipleri ara ben müsait değilim gelmeyin de açıkça eşinde 2 gün tavır yapar benimki gibi sonra kuzu kuzu koynuna sokulur ben öyle düşünüyorummm gelişmeleri yaz lütfen hakkında hayırlısı olsun

de mi bi melankoli insanı bi kişilikten alıp diğerine götürüyo :D bende değiştim valla daha bi ılıman oldum her olaya karşı ve garip olan bundan korkuyorum.. senin şeytana söyle arada bi banada uğrasın :D

ayy canım benım yenı gordum yorumunu aynen oyle oluyo ben kendımı kaybetmekten korkuyodum en cok ama sımdı bı rahatlık var uzerımde ya korkularımı kaybettım yada gercekten kendımı Allah sonumuzu hayır etsın =) gonderıyom yakala iyi bak seytanıma malum dogum yakın daha cok ıhtıyacım olacak cumbus var bızım evde :1::1::1::1::emir_bebek:

Geldiklerinde hastayım de yat kalkma hiç yerinden çıkma odandan :45:

Onların duyacağı şekilde eşinle kavga ett, belki rahatsız olurlar da giderler..

Unutma insanlar önlerine hazır 3 öğün yemek gelen, sürekli kendileriyle ilgilenilen ve kendilerinin eğlendiği ortamları severler..

Onlara bu kadar rahatlığı serbestliği verme.. Yeri gelince dikenüstünde oturmayı da bilsinler :34:

ayy canım benım yenı gordum yorumunu aynen oyle oluyo ben kendımı kaybetmekten korkuyodum en cok ama sımdı bı rahatlık var uzerımde ya korkularımı kaybettım yada gercekten kendımı Allah sonumuzu hayır etsın =) gonderıyom yakala iyi bak seytanıma malum dogum yakın daha cok ıhtıyacım olacak cumbus var bızım evde :1::1::1::1::emir_bebek:

bi denicem bakalım nasıl oluyomuş :) hafta sonunu bekliyoorum :D :D

canim tabiki haklsn ama sdce yaz tatillernde geliyolarmiş ,bde benim gbi surekli kaynana ve gormceyle ayni evde yasayp istenmemek var bide boyle dusun hc dert etme derim.

Back