ben yaparım der ki zaten kendi evleri gibi rahatlar yüz yaptım olmadı yine aynı küçük görümcem de kpssye hazırlanıo beraber çalışırsınız diyo kaçamıyorum yani bişeyden kaçmayla da olmuyo artık dile getirmem gerek
yine de teşekkür ederim canım bazen insan öyle bunalıyo ki kimseyle de paylaşamadığı şeyler oluyo işte bazen düşünüyorum acaba çoğu yeni evli de de benim durumum gibi oluyo mu yani evlilik böylemi ben mi abartıyorum diye ama bu kadarı da olmuyo sanırım ya da ben çevremde göremiyorum
ah cnm ya anlatsak hepimizin öyle değişik sıkıntıları var ki
ben sadece seni şu konuda şanslı görüyorum.. en azından sürekli dip dibe değilsin yoksa halin dumanmış..
müthişsin müthişşşş :))
evt ama ileride kayınvalidem yanıma gelirse kızı evlenince hepsinin evi olacak artık şimdiden buraya yerini ayarlıyorlar hangi birine üzüleyim
valla canım bende verecek akıl kalmadı kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :s ama üzülme kafana takma kpss ne ver kendini atanırsan belki bi nebze olsa rahatlarsın
teşekkür ederim bende oyle hıssettım sımdı
ay sımdıde ovundum kendı kendıme ya :44:
yok yok şeytan bu gece kesınlıkle benım etrafımda :26:
seni bu performansınla sürekli yanımda olmaya davet ediyorum :) keşke komşum falan olsaydın zehir gibi bi zeka var :) arada bi gelir akıl danışırdım yaff
inş.canım sağol yine de
ay tesekkur ederım gene yardım ederım canım benım etrafımda o kadar cok ıyı ınsan varkı en sonunda benı de kendılerıne benzettıler yuzune gul teoremı yapacak bısey yok tabı bu duruma gelene kadar cok esıklerden dondumsonunda halım mutlumuyum hayır ama mutlumuyum eveeeeettttttttttt
aynı bizde de öle zaten maddiyattan dolayı bir tek salon yapabildim sadece onlar geldiğinde yıpranıo eşyalarımm farklı şehirdeyiz biz eşimin izni ancak yazın zaten gidioruz o zaman gitsek de geliolar daha onu bunu davet ediolar bir keresinde hatta daynamayıp ağladım ya benim psikolojim dedim eşime ben çok yıpranıyorum yoruluyorum evlilikten dedim hak vermekten başka bişey yok. o taraf çok alıngan zaten bişey söylenmiyo ama bu 15 tatildede gelmeye niyetleniyorlar demeyi düşünüyorum ben üzüleceğime birrazda onlar üzülsün ama nasıl söylüycem bilemiyorum offff(
off canımm yaa napacam bilmiyorum gerçekten çok bunaldım eşime dedim daha önce istemiyosun benim ailemi dedi hayır dedim tek tek ayrı gelsinler kaldıramıyorum hepsini dedim ayrıca bizim evimize nasıl misafir davet edebiliyorlar yazın bizimde planlarımız olamaz mı dedim hak veriyo akrabalarımı çağırırsa tamam derim dio ama ben kardeşime gelme diyemem diyo sen diyebilirmisin kardeşine diyo tamam ama benim ailem anlayışlı dedim borçlarımızı bizi herşeyi düşünüyorlar senin trafta böyle olmalı dedim ki bizimkiler geldiklerinde 3 günden sonra gitmek istiyorum ben zorla tutuyorum 1 hafta onlar ise 15 gün felan yaa daha kalsalar kalacaklar eime dedim annen küçük görümcem için tamam ama ben her fırsatta her tatilde evliolan ile uğraşamam çoluk çocuk dedim sen bırakıp işe gidiosun evde kalan benim onlarla dedim hak verio ama yapamıo bişeyyy
de mi bi melankoli insanı bi kişilikten alıp diğerine götürüyobende değiştim valla daha bi ılıman oldum her olaya karşı ve garip olan bundan korkuyorum.. senin şeytana söyle arada bi banada uğrasın
ayy canım benım yenı gordum yorumunu aynen oyle oluyo ben kendımı kaybetmekten korkuyodum en cok ama sımdı bı rahatlık var uzerımde ya korkularımı kaybettım yada gercekten kendımı Allah sonumuzu hayır etsın =) gonderıyom yakala iyi bak seytanıma malum dogum yakın daha cok ıhtıyacım olacak cumbus var bızım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?