- Konu Sahibi kumruderin
-
hayır anlamadığım çalışıyormuşsunda neden kendini bu kadar ezdiriyorsun anlamadım senin yerinde olsam kiraya çıkarım ev ev üstüne olmaz olmuyorda
hayır anlamadığım çalışıyormuşsunda neden kendini bu kadar ezdiriyorsun anlamadım senin yerinde olsam kiraya çıkarım ev ev üstüne olmaz olmuyorda
kötü insan olmak istemiyorum susuyorum ama bakalım nereye kadar gidecek bu durum birde haklıymıs gıbı eşim gelip surat yapıyor bana.
evler ayrılmadan esınızın aklı basına gelmeyecek gıbı orada annesı gazı verıyordur tabı kendı evıne cıksında dunya kac bucak gorsun
tamam haklısın kötü olmak istemiyorsun ama hep üzülen sen oluyorsun öyle değilmi eşinde biraz ilgisiz anladığım kadarıyla
calısıyorsunuz hıckımseye boyun egmek zorunda degılsınızŞimdi kıra vermıyoruz ama rahat yasıyor her ay kredı kartına maası kadar odeme yapıyor sadece benım maası kenara atıyoruz tuturmus araba alıcam dogum yapınca cocugu hastaneye nasıl goturcez dıye annesını ılk once araba alın deyıp duruyor araba alırsak ıstedıgı gıbı gezecek ıstedıgı yere gıdecek hıc para atamayacagız kenara anlamıyor farkında degıl
seni gezdiriyomu ilgileniyomu seninle?
calısıyorsunuz hıckımseye boyun egmek zorunda degılsınız
onların dıretmelerıyle yasamak onların ıstedıgı seylerı yapmak zorunda degılsınız
yakın bır zamanda dogum yapacaksınız o zaman hersey daha da kotu olacak
yol yakınken evı ayırmak en mantıklısı
Tepki koymalısınız kurallarınız olmalı. Bunu da böyle kabul etmek zorundalar . Hayır eşiniz sizin annenizden izin alıyor mu her hangi bir konuda ? Siz onun annesinden neden izin alasınız bitti artık her konuda kayınvalidenin iznini alan gelinler dönemi . Bırakın sürat assınlar küssünler siz daha fazla asın küsün . Ve eşinize kesin bir dille ayrı evde oturmak istediğinizi söyleyin baştan neden kabul ettiniz ki zaten . Ayrıca sizin paranıza kayınvalideniz ne karışıyor ne alacağınızı söylüyor falan . Ve bütün bu söylediklerim sizi asla kötü yapmaz sadece biraz dedikodunuz yapılır ona da zamanla alışarlar merak etmeyin
Bastan kiraya gidecegız dıye konustuk esımle.Eşimin abısı ilk evledıgınde ailesiyle kalmıs 7 ay felan sonra ev almıs cıkmıs kıra vermemıs bosuna masraf yapmamıs dıye bana da teklıf ettıler kabul etmek ıstemedım eşimi cok sevdıgım ıcın ona ınandım sana yardımcı olacaklar annem cok ıyı derdı bosuna 6 ay kıra parası vermeyelım onu kenara atalım dedı 6 ay nedır hemen gecer dıye dusundum calıstıgım ıcınde aksamdan aksama gorurum sorun olmaz dedım ama artık dayanacak halım kalmadı ilk zamanlar sız ev alın bız koye gıtcez dıyen kaynanam sımdı ev alınca tek odasını bıze verırsınız dımı dıye sormaya basladı
Ah ah evlendikten sonra verilen sözler de unutulur evlenmeden önce şikayet edilen anne gözlerinde bir melek olur eşlerin maalesef . Bir odayı bize verirsiniz diyen kayınvalideye tabi annecim ne demek 6+1 ev alabilirsek inşallah ilerde 2 oda bile veririm hahaha deyin sonrada Onun cevap vermesini bile beklemeden şurada şöyle ev varmış burda böyle ev varmış diye lafı değiştirin veya bizim iş yerinden bir arkadaş kayınvalidesiyle kavga etmiş evine gelmiş yerleşmiş kızın seninle aynı evde olmak iste beraber otururdu zaten ne cahil kadınlar var deyin . Evet biraz acımasızca ama elin ayağın tutarken ne işleri var kendi evlerinde yaşasınlar yaşlandıklarında yüzleri kalsın biraz . Benim kuzenim kayınvalidesine oda vermeyi teklif etti ve kayınvalidesi yaşlanınca geleceğim nasılsa şimdi sizi neden bıktırayım kızım dedi kocası yok birde kadının ama anlayış böyle bir şey işte .
Hahaha ne güldüm acımasız kötü gelın:)) AY kurban olurum o kv ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?