Eşimin ailesi

Yüzyüze hiç gelmesem herşey o kadar güzel ki ... Ama diye tekrar cümle.kurdugum anda benimde mutsuzluğum.basliyor haklısınız . Hiç bir şeyden zevk alamama boyutlarını sık sık yaşıyorum zaten ne yazikki .

En azından haftada bir katlanmak bu kadar zor olmamalı yoksa kendinize yazık olur cok kafaniza takmayn

Bayilmaya kadar gitti yani☺ilahi çok yaşayın☺bende laf sokayım bari cidden artık pısmıs gibimi görüyorlar beni nedir birde öyle deneyeyim

Ben bayilmadim o bana bağırdı hakaret etti sonra kriz geçirip bayildi yetkili vardı yanımızda ben cvp vercem kavga edicez sandı ama tersi oldu sustum oda bayılma numarası ya pti güya yersen susma tabiki brn mecburi susmustum ama baska kimseye susmam sudan insanı ezik zannediyorlar dahada üstüne gidiyorlar malesefki

Ay ne fena insanlar ya numaradan bayilcak kadar düşmüşler haklı çıkmak icin konuşsam benimkide bayılır ağlar falan aynısı gerçi

Ya hep eş ailesi kotü oluyor.
Düşunuyorum da biz kusursuz dört dortlükmuyuz?
Biz insanlara guzel bakip guzel enerjiler gonderip nasil hep kotülükler bulabiliyoruz?
Yani yani başimizdakilerin herseyi gözumuze batarken kiminle daha yakin olmaliyiz?.
Yanlizmi gitmeli bu hayat akraba eş dost vs.
Istemiyorsaniz görusmeyin
Kimse kimseyi zorla sevmek zorunda deģil elbette ama herkesmi fitne fesat fucur hepmi kadinlar hakli bilemedim:) yanlis anlamayin yani hic kimse kendini elestirmiyor hep başkalari başkalari.. bilemedim.Allah hayirli insanlarla karşilaştirzin

Amin. Bende hep böyle düşünüyordum ilk bir senem kendi kendimi sorgulayıp cabalamakla geçti baktım olmiyor bende zamanla böyle oldum . Haklısınız kendine de bakmalı insan ama güzel enerjileriniz duvara carpar gibi çarpınca karşı tarafa ne yapsanız boş yani

Yok ya hic kimse guzel duygularini cope atmasin hep lazim onlar :)
Bakin bende 5 senedir evliyim.
4 tane gorumcem 2 kaynim
3 abim bi kardesim 2 gelinimiz var.
2 tane de kayinvalidem var bu arada.
1 de eltim. Ama benim gozumde hepsi bir "Insan"
O bu şu.. eksik ararsan cok kapatirsan kapatirlar..
Acarlarsa kendi karakterleri..koy mesafeyi gitsin. Ama insanlara önyargili olmayalim ya mesafemizi kendimizi bilelim iyi taniyalim bir kaç adimda olsa atip ondan sora karar verelim.herkes bir şansi hakeder :)

Uzak bir yere yerleşin. Ha deyince gelip gidilemeyecek bir yere yerleşin. Evlenince ailelere yakın oturmak iyi sonuçlar doğurmuyor. Aradıklarında da başka programlarınızı olduğunu söyleyin. Ama en başta bunu eşinizle konuşun. Ailesini kötüleyerek değil ama farklı şekillerde anlatın.

Çok şans verdim inanın . İnsan insana durup dururken kıyas yapiyorsa, gözüne soka soka ayrım ve yalancılık varsa bende şansı kalmiyor.o kadar çok şans verdim ki... Kalmadı yani ama mesafe iyi iki üç gündür deniyorum çok daha mutluyum

Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin en doğal hakkınız. Oğlu, torunu görsün siz istemediğiniz yere gidip gelmek mecburiyetinde değilsiniz. Anlattıklarınızda net bir sorun göremedim. Kayınvalide kayınpeder isterse milyoner olsun kendi evini kurmuş, yetişkin insanlara maddi yardım yapılmasına dair beklenti içine girilmesi bana tuhaf geliyor. Kendi evinizi pekala çalışıp idare edebilirsiniz karı koca anne baba size yardım etmek zorunda asla değil. Kayınvalide istesin gezdirilmek tozdurulmak. Gezdirmeyin, tozdurmayın olsun bitsin. Onlar sizi sevmiyor torunu için görüşüyor. Siz onları sevmiyorsunuz eşiniz için görüşüyorsunuz. Arada fark yok. Birlikte olduğunuzda saygı sınırını aşmadan karşılıklı iki medeni insan gibi birkaç saat idare ediverin. İstemiyorsanız yine siz bilirsiniz tekrar söylüyorum görüşmek zorunda değilsiniz.

Maddi beklenti benden değil eşimden kaynaklı. Ben sadece herşeyi eksik aldıkları için zamanında sinir oluyorum hala. Bunu birde eşime anlatabilsem beni surukleme her defasında git kendin gör diyorum ama goturuyor . Kayınvalidem kayinvalideme saygisizligim olmadı asla .eltim kayinderime seni bizim basimiza niye vermişler diyebilecek kadar saygisizlasmisken buna karşılık saygısızda ben oluyorum, sevilmeyen sert olan da ben oluyorum onların gözünde. Bu ve bunun gibi şeyleri hazmedemedigimden bir araya gelmek bile istemiyorum açıkçası

Biraz acımasız olacaksın, seni sevmiyorlar diye üzülüp içine kapanma, sende onları sevmiyorsun, onlardan asla maddi birşey bekleme, hem sevmiyorsun hem para bekliyorsun olur mu? Valla ben kaynanam olacak kadına “Sürekli beni düşünüp çekiştirmek seni çok yoruyordur sana da yazık üzülüyorum bir uğraş bul bence birde ben üzülmem oğluna acı o üzülüyor” dedim benim üzülmeyeceğimi anladı herhalde ki artık eskisi gibi uğraşmıyor.

Ben benimkine öyle birşey desem oturur ağlar günlerce eskiden çok severdim düğünden sonra ne oldu böyle anlamadım yahu butun sulalesine buz gibiyim

Ben benimkine öyle birşey desem oturur ağlar günlerce eskiden çok severdim düğünden sonra ne oldu böyle anlamadım yahu butun sulalesine buz gibiyim
Birşeyler olmuştur elbet, her gün sen oturup üzüleceğine bırak başkaları üzülsün çekinme çat çat yapıştır onun dediklerini yapmak ve ona göre hayatını yaşamak zorunda da değilsin eşin yanında olsun yeter tabi o annesi fazla üzmeden ama kendinide üzmelerine izin verme

Neyi eksik aldılar zamanında?

Eşim çok şaşırtıcı derecede son zamanlarda arkamda ve ben de dediğiniz gibi yapmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…