Daha 2 aylık evliyim ama eşimden çok soğudum.Annesi cahil,halden anlamaz,ısrarcı ve kafasına koyduğunu yapan patavatsız bir kadın.Balayımızda hergün aradı ne yapıyorsunuz diye.Sevgiliyken hiç görüşmeyen kocam evlendikten sonra ailesinin evinden çıkmaz oldu,bide yakın oturuyoruz.Ben çalışıyorum bu yüzden bir kaç görüşmeye gitmedim diye kocamla çok kavgalar ettik.Asla halimden anlamıyor ve yorgunluk muhabbetini büyüttüğümü söylüyor.En son mevzudan sonra iyice soğudum kocamdan..Öncesinde çok işim var şunu yapcam bunu yapcam diye söylenmiştim bide eşime bilmesine rağmen gelin dedi.Bende eşime surat yaptım ama kayınbabamı gayet iyi ağırladım ve gönderdim..Şimdi hiçbişey olmamış gibi davranıyor ama ben çok soğudum ve 2 gündür yüzüne bile bakmıyorum nerdeyse.Hep kavga kavga dedi bende boşanalım dedim tamam dedi kavga ettiğimiz zaman bu beni çok soğuttu güvenim kalmadı resmen.Şunu bilin ki ben kp ve kv deye bir günde sinir olmadım bir sürü şey yaşandı.Şimdi ne yapmam gerektiğni bilmiyorum.Aylarca kavga dövüş bişiler anlatmaya çalıştım ama ilk kavgada eskileri önüme getirip yine beni suçladı,ben bu adama boşna aylarca konuşup sinir stres kavga çekmişim.Beni anlamaması çok zoruma gidiyo..Çok bıktım ya gerçekten.Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Son düzenleme: