- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- Konu Sahibi Minikkalp34
bugün kk çok güzel mirayın konusundan sonra bu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim. Panik yapma. Bende 4 kiainin hakareti var. Anlastik.nasilsa. basa don oku bakalim ne dir durumOzur isteme. Ne dedin mahkemeye verecegiz oyle anlastik. O yizden ozur meselesi kapandi
Haha cidden oyle.olmus.bugün kk çok güzel mirayın konusundan sonra bu![]()
Bende valla. Ama cumbus var yakinda. Efeleri gorucezBu konu nasil baslamis ne hale gelmis yahu, soktayim.
Farkında misin sen savcılık dedikçe millet gülüyorTamam canim. Panik yapma. Bende 4 kiainin hakareti var. Anlastik.nasilsa. basa don oku bakalim ne dir durum
Sizden biri dediğin kişi sana hiç kötü bi laf ermediği halde bana mesaj attın, dost hayatı yaşıyormuşsun, ahlaksız dediğin evli ve öğretmenlik mesleğini icra eden arkadaşımız mı? Versin valla senin şikayetlerden iş çıkmaz ama o kızılayda döner ekmek yedirecek gibi gözüküyor.Hakaretlerinizi savciliga vericem canim sen koniyu daha anlayamamissin. Ayrica savcilik lafini ben cikarmadim. Sizden biri cikardi bende bende sizi vericem o zaman diye karar aldim. Konuatukca artik vicigini cikardjniz. Ozur dileyen olursa vermem dedim. Yarin vericem yni bi dilekce zor degil.
Tamam cnm gorusuruz. Sen okumadin.sanirim forumu.Sizden biri dediğin kişi sana hiç kötü bi laf ermediği halde bana mesaj attın, dost hayatı yaşıyormuşsun, ahlaksız dediğin evli ve öğretmenlik mesleğini icra eden arkadaşımız mı? Versin valla senin şikayetlerden iş çıkmaz ama o kızılayda döner ekmek yedirecek gibi gözüküyor.![]()
Sizden biri dediğin kişi sana hiç kötü bi laf ermediği halde bana mesaj attın, dost hayatı yaşıyormuşsun, ahlaksız dediğin evli ve öğretmenlik mesleğini icra eden arkadaşımız mı? Versin valla senin şikayetlerden iş çıkmaz ama o kızılayda döner ekmek yedirecek gibi gözüküyor.![]()
Savciligi ben demedim ogretmen dediginiz dedi. Bende oyleyse bana 4 kiai hakaret etti bende onlari vericem.dedim ve vericem.de zaten. Doner ekmek.yiyecekmisainiz. kelepve takilacakmis ya bna. Asil komik olan kim acabaFarkında misin sen savcılık dedikçe millet gülüyor
Hala olayın komikliginden bi haber![]()
Gorumcesinin ilac kullandigina kadar gelip anlatan kisi ruh sagligina kadar soyleyen kisi bizi burda tehdit ediyor.bir uyenin esine karakteri belli oldu diye hakaret ediyor.benim devlet memuru esimin egitim duzeyine hakaret ediyor. Beddualari zaten almis basini gidiyor bide o bizi verecek.sen dur ben o gorumcelerini bir goreyim bak ben onlara iki kelime nasil ediyorum. Bundan sonra kayinvalidende karsinda haberin olsunSizden biri dediğin kişi sana hiç kötü bi laf ermediği halde bana mesaj attın, dost hayatı yaşıyormuşsun, ahlaksız dediğin evli ve öğretmenlik mesleğini icra eden arkadaşımız mı? Versin valla senin şikayetlerden iş çıkmaz ama o kızılayda döner ekmek yedirecek gibi gözüküyor.![]()
Bende gelirim yemeye doneri. Ogretmenle birlikte. HahaAnkara'da olsam yerdim ha !
Istanbul'a kargo ile de gelmez simdi kokar malum.
Neyse yemiş kadar olduk.
Gorumceleri de yesin ama döneri.
Onlar haketti valla !
O kadar haklarına girildi zavallı kadınların.
Meğerse konu sahibindeymis suçun dik alasi.
Muhakkak bekliyorum hodri meydan kiz. Gelmeyen senin.gibi olsun.Gorumcesinin ilac kullandigina kadar gelip anlatan kisi ruh sagligina kadar soyleyen kisi bizi burda tehdit ediyor.bir uyenin esine karakteri belli oldu diye hakaret ediyor.benim devlet memuru esimin egitim duzeyine hakaret ediyor. Beddualari zaten almis basini gidiyor bide o bizi verecek.sen dur ben o gorumcelerini bir goreyim bak ben onlara iki kelime nasil ediyorum. Bundan sonra kayinvalidende karsinda haberin olsun
Gorumcelerine selam soyle.Allah onlari korusun ve sabir diliyorumCikiyorum uykum geldi. Hadi iyi geceler. Yarin.cok.is var.
Kız sen hala anlamadin bak vallahi kıyamam :))Savciligi ben demedim ogretmen dediginiz dedi. Bende oyleyse bana 4 kiai hakaret etti bende onlari vericem.dedim ve vericem.de zaten. Doner ekmek.yiyecekmisainiz. kelepve takilacakmis ya bna. Asil komik olan kim acaba![]()
Gel tabi kız.Bende gelirim yemeye doneri. Ogretmenle birlikte. Haha
3 4 sayfagi birak kadina gozumuzun onunde sen sus dpst hayati yasaidigini yazmiyim simdi buraya dedi.ben o ogretmenin yerinde olsam yarini beklemez suan nobetci mahkeme arardimKız sen hala anlamadin bak vallahi kıyamam :))
Tane tane anlatayım bari.
O kadina sen 3 ya da 4. Sayfada bildiğin hakaret etmişsin.
Kadının sana mesajında zerre kadar hakaret olmadığı halde üstelik :)
Hadi onu geçtim 2.sayfadan itibaren millete bildiğin hakaret edip eşinin meğerse bir melek olduğuna inandirmaya gayret etmişsin bu da ayrı komik.
Yani güzelim sen anca kuru sıkı vallahi bak :)
Hadi diyelim verdin savcılığa ki inşallah verirsin :) o zaman seyreyle cümbüşü.
Şimdiden yürek ye ben sana diyeyim.
O görümceler o eş offf düşünemiyorum![]()
İstanbul’daki bir dönerciden sipariş ederim sana da, aşk olsunAnkara'da olsam yerdim ha !
Istanbul'a kargo ile de gelmez simdi kokar malum.
Neyse yemiş kadar olduk.
Gorumceleri de yesin ama döneri.
Onlar haketti valla !
O kadar haklarına girildi zavallı kadınların.
Meğerse konu sahibindeymis suçun dik alasi.