• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesi yuvami yikmaya calisiyor

Tamam vericem ben savciliga. Sanmayin sakin coklukla hakli cikarsiniz. Hersey ortada. Tum hakaretler. Iatedigin seye sahitlik yap. Yazilanlar ortada zaten. Yarin ilk isim savcilik olacak. Ozur dilemezseniz gercekten kapatmayacagim bu konuyu. Hakkimi helal etmiyorum hakaret edenlere.
Mahkemeye gorumcelerin duydugunda muhtemelen onlarda gelir esinle. Bizde orda onlara Allah yardimciniz olsun der kenara cekiliriz artik.

Senin benim üzerimde bir hakkın yok zaten o hak kısmını es geçelim de.
Savcılığa beni kocanın vermesi lazım. Sana söylediğim bir şey yok mesajda :)
Tamam esim verir. Kim gerekiyorsa o verir. Verecegim bundan emin ol. Yarin gidicem. Gorusuruz.

İlginç!!!
Görümcenizin ölmesini bekleyin o zaman, diğer görumcenin, kv ve kp in de... evet düzelebilir şeyler olabilir ilgisizlik falan; ama ailesiyle bağlarının durumuna siz karar veremiyorsunuz maalesef.
Burada kimse size artniyetli konuşacak kadar boş değil üzülmeyin, mutlu olun diye söylenenler. Boşanmayın gözünüz almıyorsa; ama insanların size dedikodu yapmasına da müsade etmeyin. Eşinizi burada savunduğumuz kadar size dedikodu yaptıklarında savunsaydınız şu an daha farklı durumda olurdunuz. Mutluluklar umarım düzelir sorunlarınız.

:skandal: görümcelere falan da laf söyleyelim de kaynaşın bari!

Ya cidden hakkimi helal etmiyorum. O kadar seviyesizsiniz ki. Allah versin layiginizi ne diyeyim

Yuuuuuh!!! Sana müstehak hadi selametle... Ben oralara inersem tekrar buraya çıkmak vakit alacak gibi görünüyor... eğitim seviyen, kültürün ortada... az bile sana

Terbiyesiz. Sana cvp vermiyorum. Seninki daha net ortada suan

Buyrun!

Tamam esim verir. Kim gerekiyorsa o verir. Verecegim bundan emin ol. Yarin gidicem. Gorusuruz.
Verme demedim ki.
Ver tabi hukuk ülkesiyiz biz. Ayrıca nasıl bir insan olduğunu merak etmiyor değilim.
Bu arada belirteyim konunun başında yazık kadına derken, şu an görümcelere acımaya başladım. Bu nasıl iş anlamadım

Ilk majimda son.majimda ayni. Hepsine bakin. Sabahtan beri sabrediyorum. Yeter artik. Yaptiginiz yerbiyesizlik. Haddinizi astiniz artik. 4 kisiyi savciliga vericem. Varsa baska onuda vereyim.
He he savcılığında işi yoktu, kocan sana değer vermiyo dedik diye hepimizi mapusa atacak. Kızlar temiz çamaşır getirin bizi mapus köşelerinde yalnız bırakmayın. :(

Konu sahibi, bana özel mesajlar atarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Ben size cevap bile vermiyorum. Muhatap olmuyorum sizinle. Site yöneticileri ve savcılık gerekeni yapacaktır. Bana özelden mesaj atmayınız!
Kazen kim diye yazdim baska ne yazsim? Baska bisey yazan oldu mu sana

Peki esine burayı nasıl okutacaksin?
Kocacim kadınlar kulübünde seni ve kardeşlerini çok pis cekistirirken sana hakaret ettiler mi diyeceksin çok merak ettim :D

Bende resmini cektim ettigin hakaretlerin:KK9: bu arada esimin egitim duzeyinden bahsetmisken mahkemede kelepceyi takanlardan biri esim olabilir ya sana ya bana :-) egitim duzeyini o an anlamis olacaksin :KK24:
Evet canim kelepce takiliyo. Ya cikiyorum ben cidden cok yoruldum. Allah layigini versein herkese

:KK53:
Kızlar size temiz çamaşır, sigara felan getiririm artık.
Ahahahah sağol canım :))
Ya allah aşkına kadın bir haftadır kocasını görmüyomuş, adam sabah çıkıp akşam geliyomuş. Biraz önce yardım istiyodu. Şimdi adama ne dicek acaba?
Seni ve aileni çekiştiriyodum sana kötü şeyler dediler, bende onları mahkemeye vericem ama senin vermen lazım mı? :olamaz:

Ahahahah sağol canım :))
Ya allah aşkına kadın bir haftadır kocasını görmüyomuş, adam sabah çıkıp akşam geliyomuş. Biraz önce yardım istiyodu. Şimdi adama ne dicek acaba?
Seni ve aileni çekiştiriyodum sana kötü şeyler dediler, bende onları mahkemeye vericem ama senin vermen lazım mı? :olamaz:
Ben de onu merak ettim iste ama cevap alamadım :))

Tamam arkadasim gorusuruz mahkemede ;v hakaretleriniz ortada nasilsa
Sıkıyorsa whatsapp ta hakkınızda dedikodu yapan koca müsveddesini ve görümceleri de verin savcılığa.

Ne kadar güçlü kadınsınız görelim .
Böyle ekrandan sallamakla olmaz.

Back
X