• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesi yuvami yikmaya calisiyor

Konu sahibi bak canm burdaki kimse seni sahsen tanimaz iyi elestiride kotu elestiride gelebilir normal agresiflige gerek yok.sevgilu hanimlar konu sahibi esini seviyo bosanmak istemio aksi cvp verilince ters tepki veriyo.yuvasini kurtarmak istio bizde neyapabilir nasil kurtarir yazalim oldu oldu olmadi bosanir zaten.allah herkesin evine huzur versin

Defalarca soyledim. Aramizda olanlari ablana anlatma dedim ama yok. Kac kez yakaladim whatsaptan ablasina benim dedikodumu yapmis. Neler yazmis. Hazmedemiyorum. Bende istemiyorum bu adami. Ama onlari sevindirmek.istemiyorum.
Sen kalıp acı çektikçe, eşinin seni yok saydığını gördükçe seviniyolar asıl saçmalama lütfen.şuan onlar için dedikodu malzemesisin eşin aracılığıyla canını çok rahat yakabilecekleri birisin bundan iyi sevinç kaynağı varmı onlar için.
Çık git ordan uzaklaş kalakalsınlar öylece birbirlerini yesinler git..

Konu sahibi bak canm burdaki kimse seni sahsen tanimaz iyi elestiride kotu elestiride gelebilir normal agresiflige gerek yok.sevgilu hanimlar konu sahibi esini seviyo bosanmak istemio aksi cvp verilince ters tepki veriyo.yuvasini kurtarmak istio bizde neyapabilir nasil kurtarir yazalim oldu oldu olmadi bosanir zaten.allah herkesin evine huzur versin
Kendisi her şeyi çok iyi biliyor ya ! bu dille kendi yuvasını kurtaramıyorsa bizden hiçbir fikir çıkmaz. Ki zaten bu dille değil yuva etrafında bi tane insan kalmaz! İftira bile atıyor şaka gibi! Düşünsenize görümcelerine de aynı şeyi yaptığını ki kesin de yapıyordur adım gibi eminim! Olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyor böylelerini çok iyi bilirim!

Benim bu üyenin konusuna yazdığım mesajlar bunlar. Siz karar verin lütfen hakaret var mı bunlarda @Kazen @Mune
Yahu arkadasim ben bosanmak istemiyorum dedim diye anlamadim neden yuklendiginizi. Kazen e yazdim bende. Bakacak inceleyecek. Anlamadim gercekten aksam aksam. Bir suru kisi birden hakaret yaziyor. Hakadiyorsun senin gibilere acimiyorum falan. Ben ne yaptim bu kelimeleri hakedecek. Kazen e yazdim bende inceleyecek. Konuyu da kapatayim tartisma.olmasin.dedim. kapanmiyormus. Ne yapabilir baska anlamadim

Tekrar yazıyorum sizin tüm ruhsal dengeniz bozulmuş. Yaşadığınız şey bildiğiniz psikolojik şiddet hemde çok büyük boyutta . Böyle devam ederse delirtirler bunlar sizi. Ciddiyim akıl sağlığınız ile oynuyorlar. Boşanın falan demiyorum ama bulunduğunuz ortamı terk edin. Meydan onlara kalıcak falan diye kafanızda kurmayın. Gerçekten tüm bu olayların sonunda siz o evi terketmezseniz delireceksiniz ki zaten bence esas amaçları sizi delirtmek

Kendisi her şeyi çok iyi biliyor ya ! bu dille kendi yuvasını kurtaramıyorsa bizden hiçbir fikir çıkmaz. Ki zaten bu dille değil yuva etrafında bi tane insan kalmaz! İftira bile atıyor şaka gibi! Düşünsenize görümcelerine de aynı şeyi yaptığını ki kesin de yapıyordur adım gibi eminim! Olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyor böylelerini çok iyi bilirim!
Arkadasim beni tanimadan gunaha giriyosun. Seni allaha havale ettim ayip yazdiklarin

Tekrar yazıyorum sizin tüm ruhsal dengeniz bozulmuş. Yaşadığınız şey bildiğiniz psikolojik şiddet hemde çok büyük boyutta . Böyle devam ederse delirtirler bunlar sizi. Ciddiyim akıl sağlığınız ile oynuyorlar. Boşanın falan demiyorum ama bulunduğunuz ortamı terk edin. Meydan onlara kalıcak falan diye kafanızda kurmayın. Gerçekten tüm bu olayların sonunda siz o evi terketmezseniz delireceksiniz ki zaten bence esas amaçları sizi delirtmek
Tamam arkadasim cidden sakami bu anlamadim ben ya. Tamam yorum.istemiyorum artik. Sizler haklisiniz. Ne diyeyim valla.yoruldum ya

Niye sen milletin günahına çok rahat giriyorsun? Onlar da seni Allaha havale ediyor. Yoksa bi tek senin mi bu hakkın var?
Gercekten.ofkenizi anlayamadim. Ben alttan aldikca agir ithamlarda bulunuyosunuz. Lutfen yazmayin artik. Gercekten yoruldum. Uyeligi falan da kapaticam da kazenden cvp bekliyorum.

Bu durum da yuvani asıl yıkanın cok sevdigin kocan olduğunu anladığında sanirim bir karara varacaksin onun dengesiz ailesi de sadece bu süreci hizlandiriyor.kocan normal dahi olsa da o aile ile. Her türlü olmaz

Ama.ben defalarca bosanmak.iatedim. esim istemiyor bosanmak. Evi de terkettim. Gelip aldi. Alttan aliyor. Sevgisinden suphem yok.
Seni eve getirdi de sorunlarınız mı çözüldü? Sen evde elinin altında dur, işleri hallolsun ama o seninle ailenle ilgili saçma sapan konuşsun.
Açıkça yazıcam kusura bakma kıymetli kocan sana köpek muamelesi bile yapmıyor.

Seni eve getirdi de sorunlarınız mı çözüldü? Sen evde elinin altında dur, işleri hallolsun ama o seninle ailenle ilgili saçma sapan konuşsun.
Açıkça yazıcam kusura bakma kıymetli kocan sana köpek muamelesi bile yapmıyor.
Arkadasim yeter Allah askina. Ayip ya ayip. Ne bicim laflar bunlar ya. Gercekten sustukca abarttiniz artik. Bu msjini da tum.hakaretleri de cekiyorum.fotosunu. mail.olarak ta siteden iatiycem savciliga verecegim.kisi sayisi 4 oldu. Hakkimi da helal.etmiyorum. bu kadari da fazla artik.

Gercekten.ofkenizi anlayamadim. Ben alttan aldikca agir ithamlarda bulunuyosunuz. Lutfen yazmayin artik. Gercekten yoruldum. Uyeligi falan da kapaticam da kazenden cvp bekliyorum.
Vuhuuu ben de çok aklım varmış gibi sana fikir vermiştim uyanık ol kocanı tarafına çek diye. Sen hepimizi suya götürür susz getirirsin bacım korktum senden. Önce kadının namusuna kadar laf at, sonra şu masum ve mağdur mesaj inanmıyorum alttan almış halin bu mu? Allah görümcelerine sabır versin.

Arkadasim yeter Allah askina. Ayip ya ayip. Ne bicim laflar bunlar ya. Gercekten sustukca abarttiniz artik. Bu msjini da tum.hakaretleri de cekiyorum.fotosunu. mail.olarak ta siteden iatiycem savciliga verecegim.kisi sayisi 4 oldu. Hakkimi da helal.etmiyorum. bu kadari da fazla artik.
Sen bir ogretmeni dost hayati yasamakla koca arayisina girmekle suclayip iftira attin.siz savciliga verin ben o ogretmene sahitligi ben yapacagim. Bakalim kim kimi savciliga veriyor

Hangi hak pardon ahahah
Sanki beslemis, büyütmüs, emek vermiş :)

Vuhuuu ben de çok aklım varmış gibi sana fikir vermiştim uyanık ol kocanı tarafına çek diye. Sen hepimizi suya götürür susz getirirsin bacım korktum senden. Önce kadının namusuna kadar laf at, sonra şu masum ve mağdur mesaj inanmıyorum alttan almış halin bu mu? Allah görümcelerine sabır versin.
Ilk majimda son.majimda ayni. Hepsine bakin. Sabahtan beri sabrediyorum. Yeter artik. Yaptiginiz yerbiyesizlik. Haddinizi astiniz artik. 4 kisiyi savciliga vericem. Varsa baska onuda vereyim.

Sen bir ogretmeni dost hayati yasamakla koca arayisina girmekle suclayip iftira attin.siz savciliga verin ben o ogretmene sahitligi ben yapacagim. Bakalim kim kimi savciliga veriyor
Tamam vericem ben savciliga. Sanmayin sakin coklukla hakli cikarsiniz. Hersey ortada. Tum hakaretler. Iatedigin seye sahitlik yap. Yazilanlar ortada zaten. Yarin ilk isim savcilik olacak. Ozur dilemezseniz gercekten kapatmayacagim bu konuyu. Hakkimi helal etmiyorum hakaret edenlere.

Senin benim üzerimde bir hakkın yok zaten o hak kısmını es geçelim de.
Savcılığa beni kocanın vermesi lazım. Sana söylediğim bir şey yok mesajda :)

Back
X