Eşimin Aİlesi ve Kredi

böyle bir borca girmeyin derim aylık küçük bi miktar gibi görünse de 60 aydan bahsediyorsun ben yaptın siz yapmayın :) size hiç bir şey yapmayan insanlar için bilhassa hiç gerek yok eşinizle de konuşun gerekirse bir an önce ev alın kendiniz için borç ödeyin.

Şu an ev alma gibi bir durum yok zira mortgage o kadar avantajlı değil aslında, yani bir iki sene daha kirada kalıp para biriktirmekle daha az peşinatla daha cok kredi cekmenin yarattıgı faiz yükü hemen hemen ayrı. Evliliğimiz yeni, borc harc istemedik pek.
O borcun altına girmedik, eşim ailesine söyledi

of ya gerçekten sinir bozucu bir durum. ben böyle ailelere gıcık oluyorum. hem düğün yapmak için elini taşın altına koyma hem de bu genclere yük ol. varmı böyle bir dünya ya:(

bir de bu insanlar yeni evli. asıl cicim aylarını yaşamaları gerekirken aileye bak ya gencleri ne hale getiriyorlar. evliliğin en güzel yılları böyle geçio:(

arada hiçbir problem olmamış olsa bile böyle bir borca girilmez ki
ne saçma, 5 yılda insan o parayı biriktirip yatırım yapar ne diye başkasının borcunu ödesin?

ne kadar düşüncesiz ve bencil aileymiş

Şu an ev alma gibi bir durum yok zira mortgage o kadar avantajlı değil aslında, yani bir iki sene daha kirada kalıp para biriktirmekle daha az peşinatla daha cok kredi cekmenin yarattıgı faiz yükü hemen hemen ayrı. Evliliğimiz yeni, borc harc istemedik pek.
O borcun altına girmedik, eşim ailesine söyledi

yerinde olsam direkt borca girerim kendi borcumu ederim kocamla

onlar planlarını yapıp kararlarını vermişler bile
eşin senden gizli de olsa yardım eder bana kalırsa

yerinde olsam direkt borca girerim kendi borcumu ederim kocamla

onlar planlarını yapıp kararlarını vermişler bile
eşin senden gizli de olsa yardım eder bana kalırsa

benim merak ettiğim konu sevgiliyken ailesinin yanında olacağını konu sahibi anlamamışmıydı. ama napsın kız.bu zamanda herkes kendini faklı tanıtır oldu. evlenince gördü kocasıya ilgili gerçeği.

Back