Eşimin ailesi ve evliliğim

bem derdimi anlatamadım galiba. Mesele altın falan değil. Sadece olayların gelişmesini anlatırken onlara değindim. Yani bana ne kadar değer vermedikleri anlaşılsın diye. Yoksa benim onların alacağı hiç bişeye ihtiyacım yok.

maşallah ya, ne güzel taktikler =) ben de nişanlıyım, bazı şeylere bazen içerliyorum ama dediklerinizi aklımda tutmaya çalışacam. ''kendi silahıyla vurmak'' ...harikasınız gerçekten

Maddi yatırımlar değer vermenin göstergesi değildir bence. Adam cimridir, ödü kopar cebinden parası cıkacak diye ama cok değer veriyordur.

O zaman neden düğün salonunda kayınpeder altınları aldı diye kıyamet koptu?

İşte evlendikten sonra kıymete biniyorlar.

Kayınvalideler usta bizler acemiyiz kızlar.

Roose canım hata yapıyorsun,sen görüşmesen bile eşin görüşsün karışma.

Bende yeni evlendiğimde düğünden sonra 4-5 ay küstüm konuşmadım.

Sonra eşimin hatrına barıştım, o süreçte eşimin ailesiyle görüşmesine engel olmadım.

Sende böyle yaptıkça görüşmelerine izin vermedikçe eşinde seni suçlu bulacak.

Biliyorum hata yaptığımı ama keşke içimde halledip bende sindirebilsem gerçekten çok istiyorum sorunsuz bir hayatımın olmasını ama yapamıyorum önce kendi içimde çözmem lazım sanırım

Sorun tam olarak şu sanırım hem hiçbirşeye karışmıyorlar hemde toplanan altınlarda hak iddia ediyorlar.Sanırım orada ki düşünce o yani hem elini kıpırdatma hemde faydalan.İnsana bu koyuyor!

çünkü benim ailem benim için onca masraf yaptıkları halde nişanda da nikahta da takılara hiç dokunmadan bana getirdiler. Onlar bir merak edip aramadılar bile beni. Yaptıkları terbiyesizliği yüzlerine vurdum ben de. Gene olsun gene yaparım. Mesele para değil. Sen anlamıyorsun galiba cnm.

evet işte tam da mesele bu. Ben enayi gibi gönülleri olsun diye orduya düğüne gittim. Adam benim sırtımdan cebini doldurdu. Işte bu terbiyesizlik koyuyor insana.

Biliyorum hata yaptığımı ama keşke içimde halledip bende sindirebilsem gerçekten çok istiyorum sorunsuz bir hayatımın olmasını ama yapamıyorum önce kendi içimde çözmem lazım sanırım

Aslında tüm sorunda bu noktada başlıyor Roose,

herseye, tüm mutsuzluklarımıza sebep kendi içimizde kalanları

öğütememek aklımızdan çıkaramamak ve öfke birikimi.

Bu şekilde yaparak evliliğimizin en güzel zamanlarını mutsuzlukla geçiriyoruz.

Sonradan bazı şeyler düzelse bile,içimizdeki kırgınlık geçmiyor ve yıpranıyoruz.

Bizim yıpranmamız,evliliğimizin yıpranması demek.

En iyi başlangıç geçmişi unutmak ve sorgulamamak.

Yani iyisiyle kötüsüyle herşeyiyle yaşandı ve bitti.

Kabullenmek ve yola devam etmek.

yasadıkların gercekten yenilir yutulur cinsten değil ama arkadasında dediği gbi hiç yorum yapma bırak kendisi görsün ailesini. inan farkına varıcak cnm

Tatlım ben şu pencerden bakıcam konuya bak evlenmeden tartışmalar ayrılma noktasına gelinecek şeyler yaşanmış.zati bunun böle olacağı adamın ailesini savunacağı belli erkekler böledir keşke demek istemiyorum ama o zaman ayrılsaydınız şimdi acabalar olmicak tı ilişkinizde.
Bu erkekler böle ilk başlarda ailelerinin açığını kapamak için alırlar ederler evlendikten sonra ailemde ailem ulan en güzel günlerimizde umursamayan ailen değil miydi şimdide gelin hanım umursamasın onları bi zahmet değil mi ayyyy yine dellendim yaaaaa

Peki canım sence gerçekten unutuluyor mu ?9 aylık evliliğimin ilk günleri kavga gürültüyle geçti halada aynı aslında bende çok sıkıldım.Kocama doyasıya sarılıp unutmak istiyorum ama inan abisine benziyor diye bazen gülmesini bile istemiyorum manyak mıyım evet :):):)

kınadan bir iki hafta öncesinde ayrılık kararı verdim aslında. Eşim o kadar koştu ki bu işin peşinden. Ikna etti en sonunda beni. Bazen diyorum bunları yaşamak kaderim galiba. Kaçamadım bi türlü

bence içinden geldiği gibi davran. Sarılmak istiyorsan sarıl. Ben eşimle bu konulr açılmadığı sürece çok iyiyim. Ama bu konu açıldığı zaman sanki nefret duygum kabarıyo.

Yook hayır itiraf ediyorum unutulmuyor.

Acısı,etkisi geçiyor en azından ilk zamanlardaki gibi acıtmıyor.

Unutmuş olmak gerekiyor,yoksa eşlerimizi boşamalıyız :))

hAhaha abisene benzıyor dıye gülmesin :))

ilahi roose alemsin

eşim doğulu bende doğuluyum bazen bizim oralılar gibi konusur aynı küçük abisine benzer,gülüncede büyük abisine yada ben öle benzetiyorum hahahahahahh bilmem ki

Yorumlardan da okuduğum kadarıyla birçok kişi yaşamış bu durumu.Benim de ne nişan ne düğün
hiçbirşey yapılmadı çok şükür eşimle ben çalıştığımız için herşeyi kendimiz yaptık şimdi gayet güzel bir evim var.
Haa yapmadıkları gibi eşimin nişandan hemen önce çeyiz dizer gibi kayınvalideme aldığı birçok şeyi de beraber ödedik
hatta düğünümde kaynım görümcem ve kayınvalidemler küçük altın bile takmadılar.Bir de elti müsveddem vardı nispet yapar gibi herşeyi ona yaptılar gözümün önünde yeni gelin gbi.Yine de takılmadım ben de o kadar değerleri oldu.En son eltim bir tartışmamızda saydı döktü benim,küçücük yavrum ve ailem hakkında neler dediklerini anlatmaya dilim varmaz size.Yine terbiyemi bozmadım ama tüm ilişkimi kestim hepsiyle eşim görüşüyordu.Annesi tabii inkar etti filan ama hem yaşananlar hem de duyduğum çoğu şey doğruydu.Şimdi arada kendi gelir,torunlarını filan sevmeye ebn bayramda bile gitmem.Aaa bu arada
evime geldiklerinde saygıda kusur etmem o kadar şeye rağmen o beğenmedikleri ailemden aldığım görgüden dolayı.

Neyse çok uzattım hakkınızı helal edin.Ama bu dönemde eşime hiç dır dır etmedim,sormadım bile kendi anlattı filan bazı şeyleri arada bazen zorlar gidelim diye tavrımı koyarım o kadar.Bence sen de onlar yok gibi davran ağzını bile açma .

bana altın taktılarda ne oldu sanki düğün günü görgüsüzlüğünü alasını edip
hepsini aldılar tek huzurum kaçmasın diye sustum

en son bileziklerimde akılları kalmış olacakki
orda durun dedim gittim bilezikleri bozdurdum araba aldım
bir daha ağızlarını açmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…