- 25 Eylül 2015
- 28
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi maviojelihatun
-
Eşimin borçları var şuanda ayrı eve çıkma gibi durumumuz olamaz kaynanama kalsa zaten 2 yıl daha onlarla yaşayacağızAllah yardımcın olsun ayrı bir eve çıkma gibi bir durumunuz yokmu
Çocuk zaten eşimle düşümmüyoruz daha genç olduğumuz için ailem zaten arkamda ama bilmiyorum bir umuttur düzelir düzelmezse yapıcak bişey yok ben kendimi heba edememallah yardımcın olsun çok üzüldüm gece gece bu durumuna keşke kaçmasaydın da demeyeceğim olan olmuş bir kere ama benim fikrimce bu evlilik uzun yıllar sürmez sana abla tavsiyesi sakın ha sakın çocuk yapma bu adamdan fazla sürmez inceldiği yerden kopar zaten huylu huyundan vazgeçmez duzelır dıye de bekleme sakın .Güçlü ol ailen de arkadnda durur umarım
Taşınma ihtimalimiz var aslında eşim dediği işe girerse taşınırız ama kaynanam istemiyorValla güzelim kendin ettmissin kendin bulmussum demek istemezdim ama durum tamda onu gösteriyor
Sen napmissin canim bu yaşta hemde kaçarak evlenmek esin kaç yasında ve bir ailenin sorumluluğunu taşıyacak olgunlukta değilsiniz
Esin aile kuzusu daha o evden taşınmadan asla yoluna girmez
Taşınma imkânınız yokmu diycem ama cevabı biliyorum sanirim
Sorun yaratıyor zaten bana bıktım demekte istemiyorum. Borcu olmasın kendi ayaklarımızın üstünde duralım zaten ben bile derim ona yardım edelim ihtiyaçları varmıymış diye ana kuzuluğundan kopamadı hala evlimiyiz yoksa sevgili mi belli değilGençlik yanılgısıyla verilmiş yanlış kararlar.. Biz ne desek boş. Al eşini karşına konuş bence, mutsuz olduğunu dile getir bu konuda. Elbette aileye yardım edilir fakat tüm maaşı ele saymak nedir? Bu kadarı fazla bence. Ayrıca eşin annesinin dolduruşuna geliyor sanırım, bu da sana sorun yaratacak gibi duruyor
Malesef bu böyle sürer gider anne ve babasından kopamaz benim eşimde kopamadı annesinden bayramdan sonra dava açıcam eğerki ailen arkandaysa yol yakınken ailene dönSorun yaratıyor zaten bana bıktım demekte istemiyorum. Borcu olmasın kendi ayaklarımızın üstünde duralım zaten ben bile derim ona yardım edelim ihtiyaçları varmıymış diye ana kuzuluğundan kopamadı hala evlimiyiz yoksa sevgili mi belli değil
İstemezler tabi kim isterki evindeki hizmetçi gitsin her ay eline geçen para hayal olsunTaşınma ihtimalimiz var aslında eşim dediği işe girerse taşınırız ama kaynanam istemiyor
Ailem arkamda zaten şimdi desem geliyorum diye gel derler ama bilmiyorum ya düzeleceğinede inanıyorum düzelmezsede olan olurtamamini okuyamadim ama yazik etmissin kendine sen daha kucucuk cocuksun. o yaslarda oyle bi hatayi ben de yapiyordum nerdeyse.. ama bosanmis olurdum zaten. simdi donup geriye baktigimda kucucuk cocukmusum bir de ev mi cekip cevirecekmisim diyorum. ailen arkandaysa arkana bakmadan ailene donme durumun var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?