- 12 Şubat 2016
- 339
- 255
- 18
Gorumcem ve cocuklari geldiğinde cok zahmetli ve dikkatsizlerdi
bu ne demek
her şeyi üstlenmeyin
ne önemi var ki
kimseye yaranmaya çalışmayın
siz ne iseniz o olun
ama aile içindeki tartışmada ay ses yükselmesin ben bunaldım diyen bir gelin de irite edici olur
sus otur onu yapamıyorsan kalk tuvalete git ama aile tartışmalarına bu tarz dahil olma söyleyecek lafın varsa söyle ama yoksa onların kavgasına engel vs olmaya kalkma
eşine de rahatsızlığını bu denli hissettirme
görümceni ara neden olamayacağını söyle adam bu şekilde arada kalıp yıpranmasın
bak farkında ama vicdanen bir şey diyemiyor o zaman sen de
Aile ici tartismada şöyle oldu, onlar bir konu ile ilgili tartisiyorlardi konunun icinde ben de vardim esim de karima bu sekilde yapilan seyleri kabul edemem vs dedi uzun bir konu bu ben cok detaya girmek istemedim. Ablasi da ayaga kalkip bağırıp beni gostererek bu kadin benim evime kardesimin gelmesini istemiyor dedi. Eller kollar havada hic hos degildi. Bana bu kadin diyor ben bu tarz soylemlerden hoslanmiyorum. Ben de bu sekilde bagirip cagirip el kol hareketleri ile tartisma devam edecek ise bu ortamda olmak istemiyorum dedim.
Benim de duygularim sinirlerim var. Kendimi surekli kontrol altinda tutmak zorunda oldugum bir ortamdi. Yeter artik sen kimsin diye bagirmak istedim. Ama sonra daha kotu olacakti hersey. Bu yuzden o ortamda olmak istemedim.