eşimin ailesi ve bebeğe isim koymak

Asude güzeldir Asude candır.
Asude koymalısınız bence
Yani kendi ismim gibi severim.
Hic olumsuz bisey duymamıştım ismimle ilgili ama burda beğenmeyenler var. Tabi herkes beğenmek zorunda degil ama genel olarak sevilen bi isim.

Hanna Hıristiyan adı lütfen daha güzel araştırın yani Hristiyanlar kullanıyor tabi yine sizin tercihiniz.
Bence gerek yok görünce ismine

Merve sare

Seçtiğiniz isimlere 2. isim aramayın bence bu isimler yeterince uzun ve ilginç zaten...

Okuyan arastiran bir insan, "bos isim de istemem herkes gibi" diye bir sey yaratmazdi kafasinda kusura bakmayin, bu ne ego fiskiran bir cumledir boyle. Herkes gibi siradan(!) olmamak istiyorsunuz ama sonuc daha cok "tuhaf" oluyor.

Aman allahim...Bi ogretmenin hele ki gelecek nesilleri en temelden egitecek bir ogretmenin boylesine bir genelleme yapmasi...Ulkeye dair umudum gun gectikce tukeniyor. Bilimsellik sifir, safsatalar had safhada.

Merve ismi güzel, ben çok severim.
Eğer içinizden geliyorsa koyun tabiki de.
Sena ismi de güzel. Eğer beğenirseniz tabi.
Merve Sena

ben çocuğumun ismini hera koymayı düşünüyorum o zamana kadar fikrim değişmezse :) hem kulağa hoş geliyor, hem anlamını beğeniyorum (yücelik, tanrıça gibi bi anlamı var), hem de hoş ama kısa, çocuğum ilerde sınavlarda optik formuna ismini kodlarken işkence çekmez, hem de biraz koreceyi anımsatmıyor mu? :) ''hae ra'' diye bi isim var korede, okunuşu hera'yla aynı :)

Okuyan arastiran bir insan, "bos isim de istemem herkes gibi" diye bir sey yaratmazdi kafasinda kusura bakmayin, bu ne ego fiskiran bir cumledir boyle. Herkes gibi siradan(!) olmamak istiyorsunuz ama sonuc daha cok "tuhaf" oluyor.

Bence konu sahibi orda, "herkes nasil çocuğuna boş bir isim istemiyorsa, ben de herkes gibi boş bi isim istemem" demek istemis. Bana oyle geldi. Bence siz yanlis anlamissiniz.

Bu sınav sistemi çocugumuza koyacagımiz isimi bile etkilemiş ya
Hera guzelmiş de ben bir türlü alışamadım bu yeni isimlere. Senin tercihin. isim konulduktan sonra bebekle bütünleşiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…