eşimin ailesi ve bebeğe isim koymak

orada öyle birsey yazmiyor hanfendi

Tam olarak yazıyor

Cogu da gorumce adi daha guzel koy demis banane gorumceden gorumce adi koyacagima kendi adimi koyarim daha iyi.hem begendigi isimleri degistirebilir merve ye kadar isim mi kalmadi

Ben hiç Suriye lafı etmedim

İyi de kimse sizin saydığınız isimlere BOŞ demedi, söylenişi hoş değil dendi.
Sizin boş dediğiniz isimlerde üyeler var tanıdıklar var, biraz ayıp oldu.
Türkler arapça farsça isimleri dışlamıyor hanfendi, o isimleri tercih edenler de dinsiz değil. Düşünceleriniz çok tuhaf hakkaten. Kendi düşündüğünüz isimleri yüceltmek için diğer isimleri gömdünüz. Ne diyelim hayırlısı.

Konu görümcenin isminin teklif edilmesiydi zaten, eşi de gerekeni söylemiş aslında ortada konu yok, biz bunları beğeniyoruz diye yoruma açan kendisi

esimin begendigi isimler :amine, asude
benim begendiklerim : mintaha,mihrimah, hanna(

allah aşkına bu isimler ne? gerçekten çocuğun ilerde mintaha isminden memnun olacağını düşünüyor musunuz? ilginç olsun kimsede olmasın diye yapmayın şöyle şeyler ya. çok çok kötü

Konu görümcenin isminin teklif edilmesiydi zaten, eşi de gerekeni söylemiş aslında ortada konu yok, biz bunları beğeniyoruz diye yoruma açan kendisi
Evet fikir sorulmamış değil mi, "biz de bunları beğendik işte" konusu. Ayrıca isim kökenini başka bir arkadaş alıntılamıştı onunla konuştuk konu sahibine yönelik yazmamıştık o kendi düşüncelerini dışa vurduysa demek. Neyse uzlaşmaya varılamayacak bir durum, çıkayım da kasmasın konu.

Bu arada amine mihrimah isimleri guzel begendim asude ismi de iyi.ama lutfen merve koyma simartma gorumceni yarin gorumceyle kavga etigini dusun merveee gel kizim mi dicen..mihrimah guzel bence onu koy bari.

Asude ismi kulağa çok hoş geliyor Asu diye de seslenme kolaylığı var:) o şekilde de gayet hoş naif ve zarif bir kiz ismi.

Yani Merve sizin seçtiklerinizden daha güzel. Hepsi çok ağır isimler. Bu arada Hanna İncil'de ve Tora'da (tevrat) geçen bir isimdir ve Salamon yani bizim dinimizde Süleyman peygamberin annesinin adıdır. Mintaha dediginiz de sanırım m'ntah. Cennetin son kapisi amma o mintah diye telaffuz edilir. Sanki mintaks gibi geliyor kulağa. Mihrimah ayyuzlu demek ama dediğim gibi çok çok ağır isimler bunlar. Yani siz bilirsiniz de bence Topkapı sarayında oturmuyorsanız daha normal isimler bulun. O çocuk ömrü boyunca taşıyacak bu isimleri.

Son düzenleme:
Ya su kasıntı isimler bulma konusunda üstümüze yok..yeni moda oldu farklı olsun duyulmamış olsun..
Arkadaş ismi farklı olunca cocuk super zeka mi olacak nirvanaya mi ulasacak.
Mis gibi isimlerimiz var elif zeynep betül ömer yusuf...

Konuya gelirsek zaten cok soguk bakmiyormussunuz koyun gorumcenizin adini da.

O değil de erkek olursa ne düşünüyorsunuz?

Ahaha 2 oğlumda da ilk 3 ay kız ismi ile seslendim ben de, siz hazırlıklı olun diğer alternatife de.

İsmim merve . koymayın merve ler bi degisik oluyor bi programda izlemiştim merve ismi agirmış çocuklar ismin altında kalıyormus. sizin bulduklariniz da toplumun söylemekte biraz zorlanacagi isimler Eşinizin buldukları da eski burdan yeni isim bulalım mişaka bi yana milletçe ne meraklıyiz isim vermeye ya kV neyse de görümce bile benim ismimi koy dio ben yine de bi isim teklif edeyim Asmin

Görümce ismi ne alaka düşünme bile diğer isme uyar mi diye, hic koyma..

Diyecektim ama düşündüğünüz isimleri görünce vazgectim :) Merve en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…