Eşimin ailesi sorunsalı

Ben eş ailesi ile aynı apartmanda oturuyorum. Hiç bir zaman beklentiye girmedim. Duşa gireceksem eşim gelince girdim. Bebeğim uyudukca yaptım yemeğimi, işlerimi.
3 çocuğumu da kendim büyüttüm. Birkaç kez isim var bakar mısınız dedim KV 1 saat sadece dedi. Saatlik baktı sonra anladım ki kimseden beklentiye girmeyeceksin. Onlar da yaşlı bakmak zorunda değiller. En güzeli kendi kendine yetebilmeyi öğrenmek. Eşinle iş paylaşımı yapmak.

Yinede benim kayınvalidemi anlatman hiç hoş değil Bu ne ki diye asla küçümsemek istemem ama aynısından bende var aynı sokakta oturanı hemde 40 yaşında kızının kahvaltısına kadar önüne getirir yatağını toplar ben rica ettiğim halde kafasına eser gelir kafasına eser aramaz etmez varsa yoksa kızı

Haftada 1,2 yemek getiren k.v bebek konusunda da destek verir gibi geldi bana

Gerçekten bizimki de aynı. Kızıni dinlemekten yoruldum yani kızı hakkında yatağa çorapla mi çorapsız mi giriyor onu bile biliyorum...

Açıkçası doğada canlılara annelik özelliği yüklenir hiçbir canlı annesine bırakmaz çocuğunu açıkçası bende çocuk bakma taraftarı degilim sorumluluk almak istemem yani herkes çocuk sevecek diye birşey yok çocuğunuzu oyun hslifi gibi birşeye bırakabilirsiniz biraz oyalanmasini sağlayın babası işten gelince o ilgilensin siz kahve için yani saçınızı süpürge edince mükemmel anhe olmuyorsunuz

Doğadaki canlılar calismadiklari için annelerine bırakmiyordur.
Ama ne demek istediğinizi anladım.

Kv çocuğa bakmak zorunda değil kim inandırdı buna size ?yeni doğum yapmışsınız hormonlar evde yeni düzen, çocuk sorumluluğu falan ama bu fikrinizi onlara açıp kendinizi küçük düşürmeyin. Çocuk istediyseniz kendinize güvenip karar verdiniz degilmi ,o yemek getirir bu bakar ben duşa girerim hesabı yapıp hamile kalmaz kimse .üstelik yemekte getiriyormuş kv daha ne istiyorsunuz acaba ,torununu görmeye gitmeyen babanneler var

Yurtdisindayim ve sadece esimin ailesi burda ve aramazlar. Onlarin bilecegi is. Zorla aratamam kendimi. Gun olur devran doner. Cocuk yapsam birilerine guvenerek yapmam. Çünkü herkesin kendine gore bir hayati var. Onlarda hayatlarini yasasinlar biraz. Herkesin dilinde buyukler de baksin, baksin da baksin. Sonra cocuga baksalar baska problemler. Yok kayinvalidem cocukla ilgilenmiyor, yok cocuguma yemek vermiyor. Krese verin ya da bir bakici tutun. Gorumceniz hususunda da aynı frekansta olmadığınız için sizi yanlış anlayabilir. Gormezden gelmeye calisin goremiyorsaniz da uslubu yavaş tutarak soylemeyi denemenizi tavsiyem ederim

Uff ne diyorsunuz Allah aşkına ayyyy anlatmakla uğraşamam. Amaaannn böyle yanlış anliycaksanjz yazmayın.
Ayrica bu konu kapandı arkadaşlar boşuna kv çocuğa bakcak 1 yaşına kadar. Boşuna Uygur destanı yazmayın buraya lütfen. He yardımcı olan yapıcı arkadaşlar için çok teşekkür o ayrı.

Kayınvalideye güvenerek mi çocuk yaptınız ? Sizin sorumluluğunuzda.Bakarsa torunum diye bakar.Bakmazsa yapacak birşey yok.

He he işine gelmeyene atar yap ,destan yazıp cvp beğenme ama neyse büyüyünce şu yazdıklarının nekadar komik olduğunu görürsün sende toylugunu anlamayıp şu komiklige cvp verdiğim için önce kendimden sonra senden özür diliyorum

Bu konu şaka mı?

Ya Allah aşkına ne istiyorsunuz siz ya kadin zaten haftada 1 2 yemek getiriyormuş bana onu bile getiren olmamıştı da ses cikartmamistim çünkü çocuk benim çocuğum ben yaptım ben istedim kimseye güvenerek de yapmadim.Ayrica bir zahmet de dusunuzu eşiniz gelince yapıverin bisi olmaz

Kendi annemde kv de çok yakın oturuyoruz 5.5 yaşında ve 13 aylık bir kızım var kimseye al da bak demedim demem de zaten veremem aklım kalır benim gibi kim bakabilir onlara ki benim.annem kızıma hamile kalmadan önce sürekli doğur bitane vallahi bu sefer ben bakıcam derdi kimseye güvenip çocuk dogurulmaz bende kendim uygun hissettigimde dogurdum oda ver bakayim demedi zaten kimsenin mecburiyeti yok buyuk oglumu bile kac yasina geldi al bak da gezeyim diye biraktigim 5 i gecmez insanlari suclayamazsiniz bilenemezsiniz dogurmadan önce sorsaydiniz bakarsan dogurucam diye ona gore haraket etseydiniz bari bukdr beklenti icindeyseniz .. baksalar iyi olur tabi calismak zorundaysanz ama suclamak malesef yanlis kac yasinda insanlar kaldiran olur kaldramayan olur biraz mantik cercevesinde dusunurseniz dogru yolu bulursnz

Benim annem de uzakta. Kayınvalidem yakın oturuyor. O da çocuk olursa bakmaz. Ben sıkıntılı bir ameliyat oldum onda bile sadece telefon etti bir kez nasıl geçti ameliyat diye :) bazıları böyledir, böyle kabul etmek gerekir. Yapacak bir şey yok. Kendime güvenip yaparsam yapacağım çocuğu.. o yüzden sen de böyle düşün derim.

Valla ona güvenerek mi yaptın muhabbetinden gina geldi yemin ederim içim şişti. Modarator lütfen konuyu kapatır mısın? Rica ediyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…