Eşimin ailesi sorunsalı

Ya Allah aşkına ne istiyorsunuz siz ya kadin zaten haftada 1 2 yemek getiriyormuş bana onu bile getiren olmamıştı da ses cikartmamistim çünkü çocuk benim çocuğum ben yaptım ben istedim kimseye güvenerek de yapmadim.Ayrica bir zahmet de dusunuzu eşiniz gelince yapıverin bisi olmaz

Demi ya valla ne istenir başka???? Gerçekten şu tek taraflı bakanlar beni siz bunalttıniz kv. Degil. Konu kapandı diyorum konu KAAAAPAAANNNDIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
KV BAKIYOR ÇOCUĞA SİZİN OYLAMANIZA KALSA BAKMAZDJ AMA KADINCAĞIZ BAKIYOR. HAYDİ LÜTFEN ARTIK BU KONUYA YAZMAYIN CİDDEN

KONUYU KAPATIRSANIZ SEVİNİRİM?

HERKESE AYNİ CEVAP VERMEK SIKTI VALLA Bunaldım siz ya mesajları okuyun lütfen artık okumayı öğrenin yeter sıkıldım ya kimseye doğurup çocuk yapmadim amma dramatize ettiniz durumu. Lütfen konu kapandı

Demi ya valla ne istenir başka???? Gerçekten şu tek taraflı bakanlar beni siz bunalttıniz kv. Degil. Konu kapandı diyorum konu KAAAAPAAANNNDIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
KV BAKIYOR ÇOCUĞA SİZİN OYLAMANIZA KALSA BAKMAZDJ AMA KADINCAĞIZ BAKIYOR. HAYDİ LÜTFEN ARTIK BU KONUYA YAZMAYIN CİDDEN

HERKESE AYNİ CEVAP VERMEK SIKTI VALLA Bunaldım siz ya mesajları okuyun lütfen artık okumayı öğrenin yeter sıkıldım ya kimseye doğurup çocuk yapmadim amma dramatize ettiniz durumu. Lütfen konu kapandı
Ahahahah sakin olun yahu, 1 yıla kadar da kaynanam evimden çıkmıyor çadır kurdu eve diye ağlamaya geleceksiniz nasılsa bütün siniri erkenden yıpratmayın böyle.

Valla ona güvenerek mi yaptın muhabbetinden gina geldi yemin ederim içim şişti. Modarator lütfen konuyu kapatır mısın? Rica ediyorum valla.
Ne dememizi bekliyorsunuz kayinvalidenize mi saydiralim bakmiyor diye böyle konu açarsaniz bu cevabi duymaniz normal yani. Sizi üzmek yada sinirlendirmek için söylemedim öfkenizi bırakıp mantıklı düşünürsünüz belki bilenmeyi birakirsiniz diye soyledim insan icinden der belki bi alip bakmiyor yardimci olmuyor vs diye ama bunu bu denli kin ve öfkeye cevirmek sizi yorar bizimkilerdende öyle bir teklif gelmez bazen arkadaslarimin annelerini kayinvalidelerini vs gorurum insanlarda amma torun aşkı var bizimkiler böyle degil heralde diye dusunurum ama asla suclamam beklentiye girmem giremem hakkim yok cnku bu mantikla bakin diye yazmak istedim okadar

Bakmak zorunda değil ayrıca yemeğinizide yapıp getiriyormuş fazla beklenti bencilliğe girer.

Merhaba, durumu çok yüzeysel anlatıncam. Eşimin ailesi bir sokak ötede otuyirlar. Benım ailem başka bir şehirde. Ve 4 aylık bebeğime tek başıma bakıyorum. Kayinvalidem çalışmıyor.esimin gelmesine yakın eve gelir. Yemek getirir. Yani haftada 1,2. Kardeşi desen ilk 3 ay insan bir mesaj atar bir ihtiyaçin var mı dusa gireceksen bebeğin yanında ben durayım.. Yook. Yoook. Ne kadar kendilerine donukler.. Ne kadar beni disladilar... Düşündükçe öfkem artıyor. Kayinvalidem bize ne zaman gelse benden bebekten değil saatlerce onun kızından bahsediyor devamlı kızını anlatıyor bir gün sinir krizi geçirtcek.hem bebeğime bakma hem gelince kızını anlat.... Ve ben sormuyorum bile.... Bu arada çalışmak zorunda olan bir anneyim 10.ayda basliycagim asla bakma taraftarı degikll bu kayinvalide. O kadar yalnızım ki. Bu öfkemi içimden atmak istiyorum. Lütfen yargılamadan yazın bu hassas bir konu.
Emin ol sikca gelseler daha cok seni bunaltacak mevzu cikardi.mesafe iyidir benim acimdan.ben zirt pirt gorusmeyi sevmem.ama bu benim tercihim tabi.

Ayy kusura bakma yaa istediğin cevabı verip kaynanani gömmedik ya kötü olduk tüh tüh tüh.Senin konu kapandı demenle konu kapanmıyor Ayrıca ister yazarım ister yazmam sen konu acmasaydin zaten kimse yazamayackti madem konu açtın dusuncel3rimizi yazmakta da Özgürüz
Okumayı öğrenin yazmışsın ya biz çok güzel okuyup okuduğumuzu da anlıyoruz da okudugumuzu anladığımizi anlayan yok karşısımizda.(sen şimdi bunu da anlamazsin ama neyse)

Merhaba, durumu çok yüzeysel anlatıncam. Eşimin ailesi bir sokak ötede otuyirlar. Benım ailem başka bir şehirde. Ve 4 aylık bebeğime tek başıma bakıyorum. Kayinvalidem çalışmıyor.esimin gelmesine yakın eve gelir. Yemek getirir. Yani haftada 1,2. Kardeşi desen ilk 3 ay insan bir mesaj atar bir ihtiyaçin var mı dusa gireceksen bebeğin yanında ben durayım.. Yook. Yoook. Ne kadar kendilerine donukler.. Ne kadar beni disladilar... Düşündükçe öfkem artıyor. Kayinvalidem bize ne zaman gelse benden bebekten değil saatlerce onun kızından bahsediyor devamlı kızını anlatıyor bir gün sinir krizi geçirtcek.hem bebeğime bakma hem gelince kızını anlat.... Ve ben sormuyorum bile.... Bu arada çalışmak zorunda olan bir anneyim 10.ayda basliycagim asla bakma taraftarı degikll bu kayinvalide. O kadar yalnızım ki. Bu öfkemi içimden atmak istiyorum. Lütfen yargılamadan yazın bu hassas bir konu.
Bi söz okumuştum çok hoşuma gitmişti "kendine guveniyosan çocuk doğur" diye.. O bakar o yardım eder diye düşünerek planlayarak beklentiye girerek çocuk dogurulmamali. Sen eşinle aile olmaya, aileni büyütmeye karar verdiysen senden başka görevi olan tek kişi EŞİN. O yardımcı olmalı destek olmalı. Benim de kızım var kimseden medet ummadan Doğum yaptım ha tabi yardımcı olsalar iyi olur ama mecbur değiller.Kendi annemi bile baktirmadim kendim tecrubeleneyim diye. Bu rahatlığa alissaydim onlar yokken çocuğuma yetemezdim

Yorumların hepsini okumadım. Bayramda siz tatile ciksaniz mesela söylenir mi? İlla gelin diye mi bekler? Kandilde ara niye aramadın vb muhabbet çevirir mi?
Kv bakmak zorunda değil o zaman siz de geleneksel hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.

X