- 25 Ekim 2022
- 124
- 50
- 25
- Konu Sahibi ilkkezanne
Arkadaşlar merhaba herkese. Eşimle 2021 de evlendik. Ben İstanbulda doğup büyüdüm eşim ise Urfalı. Ankara'da üniversitede tanışıp üniversite bitince de evlendik. Farklı kültürlerden olmamıza rağmen ailesiyle de gayet iyi anlaştık hiç bir problemimiz yoktu. Ta ki bu sene Mayıs ayında doğum yapana kadar. Mayıs ayında erken doğum yaptım ve bebeğim 1 ay yoğun bakımda kaldı. Hatta yoğun bakımda kalbi durdu. Şu an sağlıklı ve yanımda çok şükür. Ancak bebeğimin kalbinin durduğu gün kayınvalidemin sana hamileyken dışardan yemek yeme demiştim bak yedin böyle oldu şeklindeki beni suçlamasını, eşimin babasının daha gençsiniz bişey olmaz tarzındaki umursamaz tavırlarını hiç unutamıyorum. Hem lohusalık hem de yaşadığım zor günlerin üzerine onların yüzünden kendimi çok daha suçlu hissettim. Çok zor bir hamilelik geçirdim gebelik zehirlenmesi yaşadım. Bebek büyüdükçe sinire bası yaptığı için hamileliğimin bir döneminde yürüyemedim. Bırakın yemek yapmayı tuvalete dahi çok zor gidiyordum. Eşim de yoğun çalıştığı için dışardan yedik bir süre. Şimdi nefes alsalar bana batıyor her söyledikleri her yaptıkları. Eşim o süreçlerde bana çok destek oldu onunla alakalı bir sorunum yok çok şükür ama ailesi ne dese ne yapsa sinirim çok bozuluyor. Bebeğimi sevmelerine bile sinir oluyorum yoğun bakımdayken umursamıyorlardı şimdi de gelip sevmesinler o zaman diyorum tabi bi noktada eşimle aram bozuluyor. Yani kısacası o günleri hiç unutamadığım için normalde yapsalar sinir olmayacağım şeylere bile çok sinir oluyorum ve sürekli eşime söyleniyorum bu durumda ilişkimizi yıpratıyor ama vazgeçemiyorum bu huyumdan ne yapmalıyım sizce