- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
Merhaba evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Son düzenleme: