Eşimin ailesi beni hiç sevmedi.

Öff sinir oluyorum boyle kadinlara. Kedi yavrusu musunuz siz bu ne kibarlik bu ne naiflik. Azcik dişinizi gosterin bi kendinizi koruyun ya.

Öff sinir oluyorum boyle kadinlara. Kedi yavrusu musunuz siz bu ne kibarlik bu ne naiflik. Azcik dişinizi gosterin bi kendinizi koruyun ya.
Ben yapım gereği hep böyleyim sesim bağırdığımda bile çok çıkmaz hayatımda kaç defa bağırdım bilmiyorum bi insanı kırmamak için defalarca düşünürüm .. gerç kileri söylerken bile en acısız cümleleri seçerim ama malesef hayatta hiçkimsenin böyle davranmıyor

Tamam bi insani kirmamak icin defalarca dusunun de yumrukla ustunuze yuruyen birine de pusup kalmayin Allah askina

Tamam bi insani kirmamak icin defalarca dusunun de yumrukla ustunuze yuruyen birine de pusup kalmayin Allah askina
Hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ve şok oldum... o an ne yapacağımı bilemedim şuan olsa en azından sen ne yapıyorsun derim ama o an gerçekten nutkum tutuldu.. neyse kireçti şuan görmek istemiyorum ama bu sefer eşim çok üzülüyor düzenimiz kalmıyor sadece ailesi yüzünden tartışıyoruz

Böyle başladıysa böyle devam eder.Kendinizi alıştırsanız daha iyi olur

Neden üzülüyorsun anlamadım. Seni yok sayanı sen hepten yoksay. Eşinde durumun farkındaymış zaten daha ne? Eşini sakın karşına alma bu süreçte. Gel diyorsa git, onların yüzüne bakma. Mutfağa falan girme, misafir gibi takıl evine gel. Eşin ısrar etmiyorsa da hiç muhattap olma, evinde otur boşver.

Aman kız boşver. Benim eşimin ailesi de beni sevmiyorlar, mecbur kaldıkları zaman konuşuyorlar. Yalandan eşimin yanında nasılsın diye sorarlar o kadar. Ne onlar arar, ne ben ararım. Kafan rahat, ağrısız başını ağrıtma, boşver.

Eşiniz üzerinize yürüyen ablasına karımın üzerine nasil yürüyorsun diyebildi mi? Ablasının eşinize de zerre saygısı yok,esinizin hatrı için size en azından saygı duymak zorunda. İlla da gidecekseniz görumcenizle hiç muhattap olmayın ve güçlü durun.

Misafir gibi nasıl takılayım kayın validem yemek bile yapmıyor gelin var o yapsın diyor kızlar kesinlikle mutfağa girmiyor ... son gittiğimde girmeyeyim dedim eşim aç kaldı sinirlendi kimse yemek yapmıyor ben yapmadan

Gitme canım ben gitmiyorum başımı ağrıtmıyorum.
Bende çok isterdim aile gibi olalım diye ama olmayanı zorlama üzülürsün.
Eğitim şart çok önemli bi konu ama insanların hastalıklı kafasını değiştirmiyo malesef.
Onları yok say böyleleriyle iyi olmaya çalışmak en büyük yanlış.
Sen onlardan daha gururlu kibirli ol onlar böyle istiyo sen iyi yaklaştıkça onlar hadsizleşiyo.
Eşinle mutlu olmaya bak bende aynı durumdayım

Haklısın canım evet avantaj ama hayatımda birilerini sevmemek bana huzursuzluk yaratıyor nasıl anlatsam ... sebilmediğin ortamda çok tuhaf oluyor mesela görümcem kahve yapmış herkese bana yapmamış herkese veriyor bana vermiyor tepside düşünsene insan ne kadar geriliyor

Benim eşimin ailesi de beni sevmiyor ben de onlara bayılmıyorum zaten . Yarın gideceğim . köşede biblo gibi 1 saat oturup döneceğim. Bu kadar basit.

Birbirimizi sevmediğimizi biliyoruz. O sebeple onların benden bi beklentisi yok. Benim de onlardan yok.

Boşver canım zaten uzaktaymışsın benim sorunum da tam tersi bizimkiler beni aşırı derecede seviyo haliyle beklentisi düşkünlüğü artıyor devamlı gelin devamlı arayın goruselim hergun hergunn.. Beklentilerini karşılamayınca sürat asiyolar filan. Boşver zaten uzaktaymışsın esinle mutluysan onlar 2. Plan

Sen yokken napıyorlarmış? Birbirlerini mi yiyorlarmış? Arkadaş nasıl insanlar var ya. İşin garibi sokakta otobüste falan yanımızda dolaşıyor bu tipler.

Zor farkındayım ama bu kadar düşmanının olduğu yerde eşini karşına almamalısın eğer evliliğinin devam etmesini istiyorsan. Yaşadığın şartlara göre durumu idare etmelisin. Çok çok bir çorba yap koy önlerine madem bilemedim ki.

Sen 26 yasindasin ama meslegini yazmamissin? Ayrica esin ne is yapiyor o da onemli? Bana statuyle alakali bi durum gibi geldi. Sanki seni ailelerine yakistiramamis gibi hissettim. Gerci ddiyetisyen ve mimar olmak da ne derece statusel tartislir? Hani ceo olursun, profesor olursun, docent olursun eyvallah dirsek curutmus derdim de. Sonucta 4 yillik lisans mezuniyetini artik cogu kisi aliyor. Bence kendilerini bi ... sanmalarina izin vermemelisin.

Şaka yollu, kız saymayı mı bilmiyorsun hani benim kahvem de, olmadı ben zaten kahve içmeyecektim canım istemiyor de imalı imalı, ya da kendin yap ve, ohhh elime sağlık, görümceminkinden güzel olmuş de lafı ortaya at, kenara çekil ve kahveni yudumla :)

Esin de o esnada orada miydi. Bana neden kahve yapmadin diye açıkça sorardim ben olsam.

Sizi sevmediğini gözünüze sokan insanlarla konuşmaya çalışmanız, soru sormanız sizce de garip değil mi?

Siz de görmezden gelin olsun bitsin.

Siz sehirdisindan gidiyorsunuz değilmi. Kocani işle el altından. Okadar yoldan geldik bi çorba yapsaydı bari de. Sende yanında basit bi börek falan gotur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…