• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin aileme gelmek istememesi ne yapmalıyım

maldelmor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.264
2.377
83
35
kızlar 3 yillik evliyim. esim benim aileme akrabalarima gelmek istemio. bana karsi tavidlari cok iyi, her istedigimi yapar. ama nedense anneme yada akrabalarima gidelim dedigimde koca bi kavga edio benle. ben tek cocugum ailemle aramda 1.5 saatlik yol var aramizda. ben aileme gitmek istedigimde genelde yalniz gidiom. esimin ailesi ankarada o istedigi zaman ben hep gidiorum. napmaliyim. nasil davranmaliyim. akil verin. annemler maddi manevi hep destek. esimin hareketleri beni,kahredio

kızlar 3 yillik evliyim. esim benim aileme akrabalarima gelmek istemio. bana karsi tavidlari cok iyi, her istedigimi yapar. ama nedense anneme yada akrabalarima gidelim dedigimde koca bi kavga edio benle. ben tek cocugum ailemle aramda 1.5 saatlik yol var aramizda. ben aileme gitmek istedigimde genelde yalniz gidiom. esimin ailesi ankarada o istedigi zaman ben hep gidiorum. napmaliyim. nasil davranmaliyim. akil verin. annemler maddi manevi hep destek. esimin hareketleri beni,kahredio

sebep hic yok. tartisma falan yasamadilar. kendi isterse ayda falan bi kere gelir. annemler cok uzuluo. ne yapicami bilmiorm

İkinci mesajdan anladığım kadarıyla yaklaşık ayda bir kez eşiniz sizinle beraber sorun çıkarmadan ailenize geliyor. Ayda bir kez aileye gitmek yeterli değil mi? Siz kaç kez gidiyorsunuz ki ailenize? Ya da onun ailesine ne kadar sürede bir gidiyorsunuz?

İkinci mesajdan anladığım kadarıyla yaklaşık ayda bir kez eşiniz sizinle beraber sorun çıkarmadan ailenize geliyor. Ayda bir kez aileye gitmek yeterli değil mi? Siz kaç kez gidiyorsunuz ki ailenize? Ya da onun ailesine ne kadar sürede bir gidiyorsunuz?
annem rahatsiz. her hafta giidiorum ihtiyaclarini.gorup geliorum. zaten yaptigim yol masrafi vs bir suru. kayinvalide ile pek fazla gorusmuyo esim. yapabilecegim bisi yok yani ailesi icin

Sizde onun ailesine her hafta gidiyor olsanız neyse. Adamı neden habire gelsin diye sıkıştırıyorsunuz? Hemen öyle iyi bende onun ailesine gitmeyeceğim diye gaza gelmeyin. Makul olun biraz. Ayda 1 gidiyormuş, ailenizde neye üzülüyor anlayamadım. Sizi görüyorlar işte, eşinizi niye istiyorlar illa?

Adam ayda bir gidiyormuş işte daha napacak?
Sizin gidip gelmenize karışmıyorsa boşuna huzursuzluk çıkarmayın.
Her hafta ben de istemem 1,5 saat yol gidip,
geri gelmeyi.
Hafta içi çalışırken zaten yoruluyor insan,hafta sonları da evinde ayağını uzatıp dinlenmek istiyor.
Ailenizin üzülüp dertleneceği bir durum yok bence.

annem rahatsiz. her hafta giidiorum ihtiyaclarini.gorup geliorum. zaten yaptigim yol masrafi vs bir suru. kayinvalide ile pek fazla gorusmuyo esim. yapabilecegim bisi yok yani ailesi icin
Alınmayın ama problem sizde. Anneniz rahatsız olduğu için siz her hafta gidebilirsiniz ama eşinizi yanınızda sürüklemenize gerek yok. Ayda bir gayet uygun bir süre eş ailesine gitmek için. Sizi de kendi ailesine gitmek konusunda sizin kadar sıkboğaz etmediğine göre senede bir iki kez gidiverin bi zahmet eşinizle.

Back